- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- проблем с кучето .. :(
Бой и това е.
Пък и може да е в ПМС
само погледа.. тя си играе,играе и изведнъж започва да се кара един вид на другото куче и да го оборва и да е все тя отгоре и се опитва да го хапе за врата.. т.е. не го хапе наистина ми само едно такова предупредително.. мислех,че е от другото куче,но го прави с 2 или 3 кучета
То и аз моя от малък го почнах.
И сега слуша - пък да не повярваш, че е хъски.
Немските овчарки обикновено се обучават лесно, така че давай като е малка.
Системата е следната - веднъж награда, веднъж бой и веднъж игнор.
И така редуваш.
а и да.. системата ми е пределно ясна след 8 кучета.. и е преди малко казах на почти 8 месеца.. т.е. не е толкова малка
охо
прочетох правилно и рабрах
реших че е система за обучение,примерно
8?!
ако си имала по едно докато почине => ти си на г/д 80 години![]()
8 кучета х средно 10 години..
и аз съм изморена (9-5 лекции)
да приемем че нищо не е ставало и да се сдобрим![]()
Ама ти сигурна ли си че не си играят?
щото и моите уж се хапят по вратовете,
скачат един върху друг, ама като се карам на единия и другия само дето не ме изяжда
в смисъл, сигурна ли си че и тва не е някаква игра?
иначе може би просто и става досадно и гледа да ги разкара
аа нз
моите са лабрадор и един прекрасен малък помияр <3
Калисто иии
*пригответе се за мега гига ултра оригиналното име*
ШАРОО
нда, беше на дядо ми.
сега е мой
omnomnomnom <3 <3
давай му ракия вместо вода, ако пък не иска да пие, вече може да го убиеш и да го хвърлиш в близкия контейнер. Или пък направо на улицата, ако те мързи.
ако е женско е нормално ,но съм сигурен,че за наказание си го ударила,колкото да усети ,че някоя бълха му се изплъзва
Както и да е- трябва да променяш значително интонацията и тона като му се караш
Както и да действаш на момента ,че самото то после да не се чуди що си го наказала
Каква порода е?
ПС - НЕМа как като не те видя ,да не вляза дори в кофата заради теб![]()
еп то на килограми е колкото мене.. колко силно мислиш, че да го ударя ?.. нда.. не изскимтя,но усети, че и' се карам... интонацията ми е както винаги като и' се карам ... не ми е първото куче така че знам как - просто като е с друго куче все едно не ме чува ... и нда... това за моменталното действие го знам - на момента я удрях за да разбере.. както казах следях я докато си играеше с едното куче и в момента в който го направи казах НЕ и я ударих... немска овчарка ....
към ПС-то - ще взема се засрамя![]()