- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- проблем с кучето .. :(
и аз
особено като днес не видях баба ягата по ае
кучето щурее ли още
кучето е разгонено... и има 2 седмици сега почивка от всякакви разходки... днес започна да и личи ... апф... как на 7 месеца е възможно да е разгонена не знам.. направо съм ей така о.О ... и баща ми каза ако не искам половината мъжки да са пред нас 24/24 строени в редица да не я разхождам
... нда....
а как ще си върши работата
и на нея и трябва движение
и как е разгонена коато още..абе де да знам ама май на тях веднъж им идва и тва е?
пък днес както си вървях по улицата пред нас и една котка мяукаше,явно беше изгубила децата сии търчи насам натам.. беше гадно
![]()
е само пред нас... смисъл само я пускам за 5 мин без да обикаля без нищо ... че баща ми каза само една обиколка покрай нас и съм събрала 5-6 кучета .. а за идването е пълна глупост.. още трябва да четеш преди да си вземеш куче ... гонят се доста пъти ако не не се заплодят - около 3-4 .. а ако ги заплодиш след това след 6-7-8 месеца пак...
Пубертет
Фазата на пубертета е обикновено доста кратка и продължава приблизително между един месец и шест седмици. Тя започва около шестия месец и може да се прояви по много различни начини: често вашето куче ще се държи грубо и недодялано и няма да иска да научава нищо ново. В някои случаи може да забрави какво е научило досега или поне да показва, че е забравило. През тази фаза вие трябва да поддържате постоянно и настойчиво обучение.
Пораснало куче
Всички мъжки кучета излизат от пубертета, когато вдигнат крак за първи път, женските кучета, когато се разгонят за първи път. Това може да се случи между седмия и осмия месец, но също така може да продължи и до една година.
това намерих докато си четяхх.
нда.. това го знам,но все още ми се струва много рано...
абе явно не съм го включила тук
но там пишеше между 6-7-8-9 месеца
и зависи от породата