Здравейте, както знаете скоро наближава Хелоуин и аз искам да си ушия костюм като на Аватар: Последния повелител на въздуха ето линк към снимка http://prikachi.com/images/315/5350315T.gif
ако сте забравили момчето най-отпред и искам да си направя костюм като неговия, но не знам как за кафявата част ще използвам плътен кафяв клин, но останалото ще си го шия и се чудя как ще стане това...Давайте идеи хораа...
П.П. Ако темата е в грешния раздел я преместете в правилния.![]()
Къф Хелуин в България, бе???? Американските филми яко са ви побъркали....
Космат чеп за католическите празници Хелуин и Св.Валентин.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Ами не знам за вас ама ние тука се събираме цялото училище в дискотека и си го празнуваме, но аз не искам критики и такива а моля за помощ не го искам само за Хелоуин, но и да си го имам но какво да направя че в България няма от къде да си го поръчам или купя и си го правя сама....
Пише се Хелоуин, и идеята да го празнуваш е меко казано - тъпа и проста.
Ще си ушиеш костюм и какво? Да не мислиш, че хората ще тръгнат да ти дават бонбонки?
Аре стига сте се заяждали!! Който иска ще го празнува -.- Аз лично обичам да се събирам с приятели на този празник и да си организираме купон. Нещо нередно да има?! Вместо да търсите поводи да се забавлявате, вие си търсите поводи да се заяждате по форумите.
Това с бонбоните е тъпо - съгласна съм - никой не е длъжен да раздава бонбони на празник, който дори не е български. Но да се направи едно парти и хората да се маскират - какво за бога ви пречи това? Американски глупости .. бла бла.. Стига сте дрънкали - живеем в свободна държава никой няма да ни казва как да се забавляваме ( в рамките на законите ест. )..
Така че най-накрая се осъзнайте, че вие говорите глупости (с малки изключения), както и някои от нас които празнуват Хелоуин :/
Още по глупаво ще е е да се направите на клоуни и да подскачате на ритмите на някоя чалгица.
Аз не съм по чалгата, за другите нз -.- То тия дето са по чалгата тва си им е ежедневие.
Не знам какъв ви е проблемът, честно.. Момичето иска помощ да си ушие костюм, вие я псувате, че щяла да празнува Хелоуин със съученици в дискотека. Ако беше казала, че компанията й са решили да си направят маскен бал и се чуди как да си ушие костюма, сигурно щеше да ви е друго отношението, което е адски тъпо. И аз смятам, че ако не е католичка, е тъпо да празнува Хелоуин (особено ако иска бонбони и т.н., но чак толкова луди не знам дали има) или Св. Валентин, но пък всеки има право да прави каквото си иска.
А пък и относно изказване за "тия дето са по чалгата тва си им е ежедневие", вземи да станеш малко по-широкоскроена. Това, че някой слуша чалга, било то постоянно или само по купони, не го прави по-малко свестен. Познавам много такива хора и да ти кажа, че не са по-различни от тези, които слушат само дъбстеп, рок, поп или каквото и да било друго, и мога да разчитам адски много на тях.
Колкото за костюма ти - намери си кройки за панталон, блуза и пончо и си ги уший нормални, а после ги дооформи, за да станат като на картинката - там да отрежеш нещо, да сложиш коланчета и т.н.
Знам как се пише Холоуин, но съм объркала и както казах моля за помощ просто нито съм ви псувала нито нищо че да ми се заяждате така това че вие няма да празнувате не означава нищо..Не очаквам бонбони или такива неща просто целия клас ще сме с някакви костюми и аз да се появя като изтърсак ли? Без нищо само с едни дънки и блуза...Казах ви като няма да ми помагате по-добре не пишете изобщо и не спамете в темата ми..А относно че не е Български празник не ми пука изобщо какво да не би като празнуваме български или американски празник или какъвто и да е...Ако няма да помагате по-добре не ми губете времето да чета спамовете ви, с които изобщо не можете да помогнете..
Не знам защо изобщо се заяждате с момичето? Какво лошо има, че иска да празнува и да се забавлява с приятели.. Та по темата: Вземи оранжев чаршаф и се омотай в него и си го защипи с безопасна игла. Дано съм помогнала.![]()
Абе хора само знаете да тропате ! ..Това какъв е по народност празника какво значение има ?! Празниците са създадени за да има повод хората да се забавляват,да празнуват ! ... А колкото до правенето на костюм- никаква идея![]()
Ами ,вземи един бял чаршаф и се покрий с него. Духчеее,мухаха! Може и да се направиш на дяволче-червен грим,червена шнола за коса,вземи си червени боти ,червена пола или панталони,червен лак и червена блузка. Тва е.
black pearl не че нещо, но никнейма ми е veselka97 и в профила ми пише че съм момиче...а относно костюма аз искам този и най-накрая мисля да отида при някоя шивачка да ми вземе мерки и да го ушие..![]()
Стига, какво като празнува католически празници? Голяма работа, празника е за да се забавляваме, а не да си мерим п*шките кой колко е българин. И ние с компанията празнуваме. Става въпрос за странен грим и събиране в една стара, миризлива, страшна (за другите), прашасала, хлебарясала и паяжинясала маза (<3), а не за събиране на бонбони - не сме толкова нахални, че да ходим по вратите на хората. А относно костюма - шивачката е добра идея.