- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Долар ден
Да не е безумно скучен и с oneliner-и...
Смятам, че си сдухан асоциал, който се прави на много интелигентен по форумите, а всъщност си спеченяк и стафида. гг
Ми най-малкото съм грамотен и интелигентен, без да ми се налага да се напъвам да съм такъв.
И да, повече съм от поредната жалка твар на планетата - това е необорим факт.
снайперист, тромпетист, левскар, гербаджия, гербаджия... сух, сух, сух, вътре, вътре, вътре, сух, сух
Този дървен философ продължава да отегчава с псевдомисли за псевдоинтелигентни...
На скучен човек е трудно да му обясниш, че е скучен и ще продължи да досажда
Разбрах те напълно.
просто скиваш ли кво е положението копеле и да спра не е интересно
Винаги можеш да спреш, да пишеш в темата.
Аз ще спра да си пиша в темата, защото някакъв гъзогъделичкач е дошъл да троши тъпометрите? Мне, не мисля, че ще стане...
Да разбирам, че имаш толкова тъжен живот, че това ти е интересно?
Уау
Не може да се каже че живота ми е тъжен. Нито може да се каже че ми е особено интересно.
Тук не е нужна дълбока мисъл. Мога да ти прецакам темата и го правя.
А това дали си образован променя факта че си поредното тъпо копеле от талпата. Ровещ в чуждите проблеми а не в своите
Какво да ти кажа... то се вижда какво тъжно и негромотно човеченце си. Мисля да действам про боно публико и да те зарадвам, че си постигнал върха си за този месец, прецаквайки тази прекрасна тема. Искрено се надявам, че усмивка ще озари твоето смачкано от тегоби лице..
Аз съм много непопулярна, получавам някъде на месец лични съобщения, които обикновено са или реклама на някой форум, или от някой девствен смотаняк, който се вълнува как съм.![]()
Не съм смотаняк! За останалото се надявам да ми помогнеш!
искам да споделя, че за толкова години педигри нито веднъж не ми е писала...