Здравейте! За пръв път попадам в такава ситуация и нямам идея как да постъпя. Не исках да пиша тема, но сама не мога да се справя. Моля ви, не ме упреквайте, просто ви моля за помощ (или поне за мнение от неутрален човек). Има едно момче, с което много бързо се сближихме, излизахме, целуваме се и т.н. Всичко това за няма и две седмици, наистина бързо се случи, но за мен е невероятно. Мога да кажа, че много малко момчета са се държали толкова добре с мен. Досега не съм имала сериозен приятел. Проблемът е обаче, че той учи на 400 км от мен и можем да се виждаме веднъж в месеца. Той казва, че няма проблем за връзка от разстояние, всеки ден се чуваме и си пишем, но все пак знаете как е. Понеже се занимаваме от скоро, да, чувствам го близък, харесва ми да си говорим, да си прекарвам времето с него, но някак не се чувствам толкова привързана (предполагам, че е нормално), пък и не се познаваме толкова добре. И ТУК вече се появява проблемът, преди месец някъде се запознахме с едно друго момче на един купон, което също не учи в моя град, но не е толкова далеч. Още когато се запознахме, се харесахме, той ме изпрати до нас същата вечер, и вчера той ме покани да излезем. Не знам как да постъпя, вторият ми е интересен, имаме тръпка с него и не искам да го режа... Но пък към първия вече малко или много се привързвам и се чувствам до известна степен сигурна с него, не искам да го наранявам. И двамата просто за много различни. Наясно съм, че от едно кафе нищо няма да стане, но все пак знам, че не ме кани, за да ме опознае като приятелка... Не знам какво да направя. Досега не съм попадала в такава ситуация, нямам много опит и колкото и да мисля, не мога да го измисля. Просто се опитвам да постъпя правилно. Вие какво мислите? Благодаря ви предварително!