Ами, всеки може да пише страници със своите силни качества, но кой ще признае слабостите си. Нека аз съм пръв:

-Говоря много. Като казвам много, много. Не един човек ми е казвал, че ще спра да говоря, само ако се пукясам.

-Разказвам вицове. Най-често мръсни, но пък и всякакви други. Мога да разказвам 2 години по 5-6 вица и нито един няма ми се повтори, ама доста хора от обкръжението ми нямат кой знае какво чувство за хумор..

-Почти винаги съм прям, затова и доста често казвам това, което мисля, но не трябва да казвам, ама какво да се прави.

-Може би не се държа достатъчно добре със семейството си. Понякога го осмислям, ама твърде късно и трябва да се усамотя, за да го разбера.

-Твърда глава съм - не обичам критиката и когато приема някой съвет, често не го изпълнявам. Доста често трупам опит от грешки, а не от съвети.

-Много спокоен в повечето време и си трупам вътрешно. Понякога не се сдържам и изхвърлям всичкия негативизъм навън, лошото е, че често около мен има хора, а това не е добре за тях, защото не усещам как ги наранявам.

-Ласкателствата по-скоро ме разконцентрират и ми влияят зле, защото ми порасва егото, а после ми е трудно да се отърся (все едно съм паднал от небето право на асфалт).

Е, това е, за което се сещам в момента. После може и за други неща да ми дойде на главата