- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Интеракт клуб - София
Силно се интересувам от тяхната дейност. Имам желание да се включа, но в училището ми няма такава организация. Ще може ли някой да ме просветли по въпроса как мога да стана член?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
http://www.interact2482.org/Categori...=13&c=0&id=232 - тук можеш да намериш имейл и телефон на президентите и секретарите на почти всички съществуващи Интеракт клубове в България. Гледам, че само София-Средец и София Център не са към някое училище. Може би трябва на тях да пишеш, не съм много наясно, но всеки случай се свържи с някой от София, той ще знае повече.
Благодаря ти, направих го вече. Мога само да се надявам да получа отговор.
Щеше ми се ако има някой запознат от форума да каже нещо по въпроса.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Дълго време съм в ИАК, но в Бургас-Пиргос и мога да ти кажа, че не бъркаш в избора си D:
Нищо друго не може да ти даде това, което получваш в Интеракт - купони, вдъхновение, умни и начетени хора, амбициозни, переспективни, интересни... И някак и ти се увличаш от тяхната енергия и се променяш
За София нищо конкретно не мога да ти кажа, само хората от София-Тангра са велики пичове
Тази ротарианска година Филип е ДИП, може би знаеш, може би не, той беше президент на Тангра.
М-м, при нас записването е, ако познаваш някого, той те води, представяш се и така; после 5 сбирки+проект и си член. Tаксата ни е 50 лв. на година, но варира в различните клубове.
Ако не получиш отговор скоро, пиши ми на ЛС или пиши директно на Филип ( https://www.facebook.com/filip.nikolov.333?fref=ts), тук - http://interact-bulgaria.org/(S(tjiw...)/Default.aspx, (това е новият сайт, просто уникален, да не ти разкавам колко време не е спал един пич, за да го пусне навреме) или на Петя - секретар 2012/2013 (https://www.facebook.com/petya.nikolova.351).
Няма как някой да не ти обясни, всички са готини и отзивчиви![]()
Последно редактирано от BrainlessROCKBABY : 10-10-2012 на 16:21
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Йей, звучи много готино. Дано наистина получа отговор, защото имам в запас мнооого ентусиазъм да се занимавамКолебая се само между Интеракт и БМЧК. Сега тепърва се свързвам с членове.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Интеракт, с две ръце и два крака
БМЧК нямат добра организация, това е лично мнение
защо избяга?..❞
На мен лично ми се струва, че съм по-подходяща за Интеракт.
Иначе ще чакам 2-3 дни за отговор по имейл и след това направо ще пиша на хората, които си ми предложилаМного ми помогна, благодаряя ти.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Namaste!![]()
защо избяга?..❞
Станах доброволка в Интеракт, след няколко месеца и в БМЧК. Интеракт изобщо не може да се сравнява с БМЧК. Интеракт (както и Ротаракт и Ротари) са адски неорганизирани и общо взето абсолютно нищо не се върши (може в София да не е така, разбира се), докато в БМЧК е точно обратното. Познавам хора от почти всички области както от Интеракт, така и от БМЧК, и съм забелязала, че Интеракт много държат на формалностите, докато БМЧК са много земни хора, всички са много забавни, свестни и приятелски настроени. Затова и ти препоръчвам БМЧК.
Междудругото, надали ще ти откажат да присъстваш на няколко сбирки или акции/проекти, ако ще и само като наблюдател. Така ще можеш да решиш къде по ти харесва.
Мдам, мен в частност София ме интересува.
Бях хиляди пъти Жулиета.