- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ситуация в която се чувствам "безсилен"
Така... Първо, тя с нищо не е виновна. Явно просто не те усеща като нещо повече от приятел. Ако питаш ЗАЩО се случва всичко това и защо се чувстваш така, отговорите могад да варират от възраст и хормони до съдба. Тук ако започне човек да анализира ситуацията (позната на повечето от нас), ще стане по-дълго и от роман.
Ако питаш КАКВО да направиш, то най-добре не прави нищо. Крайно възможно (направо сигурно) е, че това ще продължи да ти къса нервите и да продължиш да се ядосваш. Но това е неизбежно. Просто стоиш и търпиш. Завържи още някое приятелство и опитай да се разсейваш с нещо, но като цяло само времето би могло да помогне. Знам, че изглежда невъзможно, но както е станало през лятото, така може да стане отново - времето наистина може да помогне, а ти само трябва да стоиш и да чакаш...![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
В днешно време човек преминава през какво ли не... Тя ти е взела акъла , но има много момичета на този свят... Тя няма да е единствената... От личен опит знам какво прави това момиче ! И аз имах подобен случай с едно момче.. Бяхме заедно около месец , но аз не изпитвах никакви чувства , освен приятелски.. Но ми заби нож в гърба.. Както и да е.. Но щом тя ти е казала , че има само приятелски чувства към теб , поне си останете приятели.. Поне ще си с нея макар и да е кофти... Де да знам ... аз така ги виждам нещата.. !!![]()