- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Неочаквана раздяла?!
С приятелят ми бяхме заедно година и половина.През това време всичко беше приказка,с изключение на дребни караници.Аз правих всичко за него,твърдя,че бях перфектната половинка(може би му е трябвало друго). Никога не съм му поставяла ограничения,дори го карах да излиза без мен с приятелите си,защото той винаги държеше да излизам с него.(Майка му ужасно много ме мразеше,макар че не ме познава,и се е стигало до там да се кара с майка си за да остане с мен).Обсъждахме съвместно съжителство,правехме планове за Нова година,за близкото бъдеще,всичко беше прекрасно.Много хора ни завиждаха,защото бяхме перфектната двойка.Да вмъкна,че той е адски моногамен и варианта да ми изневерява или да има друго момиче отпада. В един момент(преди 2 седмици) той почна да ме отбягва,и така цяла седмица,докато един ден дойде до нас,мило да ми обясни,че иска да се разделим.Като причина ми изтъкна,че нещо куца и не се чувствал себе си в тази връзка.Много ми е интересно как го е осъзнал след толкова много време?!Разделихме се уж като "приятели".И разбира се,за да не стоя в нас да плача,излизах с приятели,опитвах се да се разсейвам някак.На третия ден той ми се обади да ме пита как съм,когато му казах ,че ще излизам се учуди много,пита ме с кой,къде.На другата вечер(не се гордея) му написах 2-3 провокиращи СМС-а,той ми се обади,скарахме се и така.След това той ми писа,че аз заслужавам нещо по-добро,някой който да ме обича по начина,по който аз го обичам и такива шаблонни глупости.Аз кратко и ясно в едно съобщение му пожелах късмет и се сбогувах.По късно получавам обаждане с въпроса "Сбогом не е ли много силна дума?" Казах му да я приеме като "Чао",от тогава не сме се чували,а са минали 3 дена.Страшно много искам да му се обадя,но няма да го направя.Въпроса ми е може ли човек за един ден да вземе толкова важно решение като раздяла?Никой не вярва,че е спрял да ме обича,аз не го вярвам също.Според мен не знае какво иска.Може ли някой да изкаже мнение,на какво може да се дължи това внезапно решение?!
Защото го обсъдихме,решил го е за един ден,обмислял е как да ми го каже цяла седмица.
Може. Какво ненормално виждаш? Колко по важни решения се взимат от една раздяла за доста по кратко време. Само си вадите акълите с драми.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Виж не съм на 15,на 21 съм!За мен това не е драма,а ситуация с отворен въпрос на който просто търся отговор..
И получи такъв. Да, може да се вземе за един ден, може и за един час да се вземе. Нищо нередно няма.
На колко си слабо ме вълнува.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Щом майка му не те харесва, по-добре да не коментираме повече. Всичко е ясно.
Може и за половин час да се вземе такова решение. На мен ми се е случвало за 15мин. Може и да те обича, но да не е щастлив с теб като гадже. Двете неща не се изключват.
ПП. Ако големият проблем се окаже майка му, препоръчвам ти да забравиш за него напълно. За твое добро.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Може да му е писнало от всичко - от проблемите с майка му или просто да е осъзнал, че не е щастлив с теб. Да, възможно е да го вземе за час, ден, месец. Щом една седмица се е чудил как да ти го каже, то тогава го е обмислял повече от ден. Уважаваш мнението му и продължаваш напред.
Може да се вземе такова решение. Защо да не може? Може да те обича, но да не е щастлив с теб, може да му е писнало от проблемите с майка му, може просто да чувства, че връзката ви се е изчерпала. Няма много какво да направиш, гледай напред и толкова.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Решението се взима за минута, като всяко друго, но причините за това решение се трупат през цялата връзка. Това, че сте нямали конфликти е главна причина за раздялата ви, според мен. В една връзка, трябва да има спорове и караници, иначе липсва комуникацията и дялкането на характерите.
Това със съобщенията и обажданията са дреболии, в които ти дълбаеш от безсилие. Нормално е да проявява свойческо поведение. Все пак не е напълно безразличен към теб, но трябва да си сигурна, че има причина да се разделите и тя е и в двама ви.
Може да се вземе много бързо...давам ти пример- имах връзка година и половина и един ден както си вървяхме и държахме за ръце, всичко се обърна, взех решение и си тръгнах!
Наистина е възможно и майка му доста да го е провокирала,щом толкова те мрази,но не знам,може пък и това,което той ти е казал да е цялата истина.Разделяла съм се с приятеля си за няколко дни (въпреки,че винаги аз съм тази,която казва "късаме") и знам какво е.Трудно е човека,който довчера ти е бил най-близък,да си отиде,но се свиква с времето,макар че ако ми се случи на мен,предполагам доста време ще ми отнеме да го преодолея.Успех.