Нещо на много хора не им стана ясно, първо, нямам нужда от работа, защото работя, трето докарвам си идеялен доход, просто когато си обрагден от проблеми, от години, спираш да изпитваш щастие искаш не искаш, който не се е зблъсквал не може да го разбере, а тя ми е единственото нещо, което ми се струва нормално и смислено в свят пълен с очернена съвет, злобни хора, боклуци и психопати.Не че съм открил смисъла на живота, живота като го гледам смисъл няма.
относно fenastz, може и да си прав нищожество съм, ама съм достатъчно мъж да живея живот, който не искам.
Според мен има три вида хора, които си харесват живота, тези които ги е страх за мизерния им животец и за това си го харесват. тези които са щастливи и за това го харесват, естествено и тези, които са видяли и хубаво и лошо и знаят, че хубавото е прекалено малко за да преживяваш лошото със усмивка на лице и желания заради 5 мин радост.
Съмнявам, че има човек способен да разбере състояние на съзнанието, в което съм.
Иначе ви уверявам, че до са бих посетил психиатър.Бих също потърсил помощ, просто исках да ви видя мнението, ама то е повече от трагично.