Познаваме се от скоро,обаче доста бързо се харесахме и физически има привличане между нас.Оказа се,че имаме и доста общи теми на разговор, струва ми се ,че е добро момче. Той е на 21 години ... не е нито студент,нито ходи на работа. Обясни ми,че причината да не следва била,че е щял да занимава да работи в Германия при майка си(неговите са разведени),но се получило.До скоро имал работа, но нещата се провалили там и сега си търсел. Живее сам на квартира и ми обясни,че имал някакви малки доходи от разни сайтове чрез реклами(разбира от компютри,технологии ) . Интересното е че постоянно е зает , напоследък било ,защото ходел по интервюта за работа ,но като знам колко е трудно да си намери човек ... се чудя дали не ме лъже. Освен тези неща си прави някакви рап песни (текстовете не са лоши всъщност и сам си прави записите,не плаща на студия и тн) и... такам. Мислел да запише нещо тази година,обаче не бил сигурен какво, каза там 1-2 нещица. Иначе му било голямо желание някой ден да се занимава с продуцентство ,което ми се струва някак фантазьорско желание ама негова си работа.
Знам ,че имам много претенции към даден човек и трудно ми се печели доверието,защото подлагам всичко под съмнение. Като цяло съм човек с цели и се стремя винаги към това,което искам . Не знам дали да се занимавам с това момче...Говоря така,защото сега още сме в процес на опознаване и предпочитам сега да приключа с него ,ако видя ,че съвсем не се получава. От много време не съм била с някой и след като се запознахме много се зарадвах ,защото на пръв поглед доста си паснахме. Работата е там,че искам някой,от който мога да науча нещо , някой с цели и който един вид да ме дърпа нагоре(говоря за учене , контакти, ниво) , а не обратното. Сега съм на вълна кандидатстване в университет и ми се струва, че там ще срещна това,което искам ,НО... с това момче вече не знам какво да правя.
Наистина е добряк , обаче не го познавам достатъчно добре и до някъде ме е страх да не се окаже някой нехранимайко или знам ли... Пък той така като гледам вече е хлътнал по мен и отношението му спрямо мен е добро . В момента си гледам ученето и това ми е на първо място, пък и той като е зает по цял ден имаме време само вечер или събота и/или неделя.Пък и понякога има разни работи ,които като ми ги обяснява и малко или не ми се връзват ,или ги подлагам под прекалено голямо съмнение.Когато го разпитвам за работа, университет или нещо такова той ми отговаря ,но ...някак си малко се получава все едно му вадя думите с чингел от устата. Сам не говори за тея неща ,ако аз не го разпитам,обаче ми се струва,че му става гадно от въпросите ми,защото според него го изкарвам точно безделник или пък че хойка насам натам и разни подобни. Мислите ли ,че от това, което ви казах може да се каже,че е безделник или проблема е в мен ,че може би си въобразявам такива неща? Или може би ще се окажа права? Знам,че с времето ще си проличи, но не искам да разбера и да се убедя чак след 3-4-5-6 месеца.
Последно редактирано от LuFlee : 10-11-2012 на 07:10