.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Фен
    Град
    Plovdiv
    Стига сте се хващали за думите с това "дръпне на горе". Мисля, че тя говореше чисто за житейски опит, а не за материални възможности и подобни други "вратички" и "връзки", които да и помогнат да просъществува.

Въпроса е в това, че тя явно не осъзнава, че житейския опит го има във всяко едно нещо, без значение от заниманието на отсрещния човек.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Godzilla Виж мнението
    Стига сте се хващали за думите с това "дръпне на горе". Мисля, че тя говореше чисто за житейски опит, а не за материални възможности и подобни други "вратички" и "връзки", които да и помогнат да просъществува.

Въпроса е в това, че тя явно не осъзнава, че житейския опит го има във всяко едно нещо, без значение от заниманието на отсрещния човек.
    Дори и да става въпрос за житейски опит, а не за материални възможности, изразът "да ме дърпа нагоре" е погрешен. В една връзка не бива да има "дърпане" от какъвто и да било вид. Връзката е съюз между двама равностойни партньори, които следва да се подкрепят един друг. Всичко останало не е връзка, а взаимозависимост.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си