- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Безделник ли е?
Е, чакай де, то се започва от търсене на работа, нали знаеш? Веднъж хванеш ли се на хорото като продавач или чистач (нещата, които винаги се намират), няма край. Всичко останало лека полека се изгубва и си уморен, нямаш време да се дърпаш себе си нагоре. Приятелят ми беше безработен почти година, докато си търсеше хубава работа. Не е нито тъп, нито неамбициозен, напротив дори. В България сега не е толкова лесно, колкото явно ти се струва.
Съгласна съм с 2 ръце и 2 крака за дърпането нагоре. Аз не мога да си се представя с някой посредствен човек без интереси. Просто му дай шанс, според мен.
Не ти говори с подробности за всичко, защото сигурно е притеснен. Хем му е тегаво, че не е в процес на развитие (а това, уверявам те, за един мъж е нещо с гигантско значение), хем приятелката му му мрънка на главата и го ръчка на болното място постоянно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Е, когато започнахме връзка, не го познавах добре. Беше безработен и се канеше да напусне университета първите ни 1-2 месеца. Не съм си вадила такива странни заключения и не съм му се мешала. И накрая се оказа, че вътрешната ми интуиция е била права. Нейният приятел също не звучи като някой тотален мързел.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()