Еми ето, вчера вечерта ми казва,че утре му е първи работен ден и трябва да си легне рано. После след 1-2 часа го виждам активен отново във фейса и скайп. Като го попитах защо е бил онлайн ми каза,че негов приятел бил се включил от лаптопа му. После пък ми казва,че уж бил у тях ама най-добрия му приятел го викнал да го почерпи по една бира,че имал повод.Разговора се води на обяд днес.Питам го защо не е на работа ,той ми отговаря,че 'шефчетата му казали да започне от понеделник на чисто'' ... Казвам къде на първи работен ден дават така -''Еми премълчах ,че един документ трябваше да занеса и за това така не стана днес'' . Питам какъв документ- ''Еми медицинското не си бях извадил'' и тн.
Не ме бил лъгал за нищо,не обичал лъжата и разни такива. Било му гадно като съм си мислила за него такива неща.
Не говорел много за себе си,защото момичетата,с които е бил не се интересували толкова от него и той нямал навика да говори така.
Казвам му,че няма как да разбереш за някой нещо ,ако не се интересуваш и не го питаш. Била съм права за тези неща,щял да се постарае ...етц.
Абе... не знам.Казах му ,че не обичам да разбирам за важни неща в последствие ,защото така като ми изръсва по една -две думи макс и просто не се свързват нещата.