- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Форумна среща в Лондон?
Винаги съм предпочитала Европа пред САЩ. И все пак от догодина, дай боже, съм в... Русия.![]()
искам да мия тоалетните на дърти в Гърция![]()
n00bs
Не харесвам САЩ, предпочитам някъде в Европа да живея... Даже у дома си е най-хубаво
САЩ бих отишъл само на екскурзия или нещо подобно, не не и да живея там...
В Лондон не искам да живея, просто няма да издържа на дъжда всеки ден и студа, в Русия също е много студено... бих отишъл на екскурзия до Москва, но не бих живял там...
Предпочитам някъде на топло и близо до морето...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
Във Варна? А ти май си от Варна?Идвай тук, ако не си. Страхотно е. И дупките по пътищата са умопомрачителни.
Ти си мъж?!Прощавай, досега те мислих за жена...
![]()
![]()
кур за америка.
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
истината е в слънчевите места за живеене
n00bs
"Ти си мъж?! Прощавай, досега те мислих за жена..." .... Най-страшното нещо след "бременна съм".
Зимно чадо съм, та май и затова не обичам жегите. Морето е друго нещо.
102, трудно разпознавам хората в нета.![]()
Булевард 3ти Март ли имаш в предвид за дупките?
Иначе аз съм оптимист и вярвам, че с добър кмет и общинско управление, града може да стане страхотен за бизнес, живеене и т.н.
Варна има голям потенциал за развитие, но трябва да има човек който да мисли за бъдещето на града и да знае как да го развие...Затова и вярвам, че ще стане супер след някоя друга година когато махнем Кирчо и изберем някой нормален кмет...
Ии да, мъж съм, простено ти е.![]()
Мишинка
BrainDamage
предимствата на топлото време - не ти трябват дебели дрехи, не плащаш парно, а и топла вода, ако има необходимото
n00bs
Или да полижете гъза на Бойко както направи бургаския кмет...? Не е ли по-лесно ?
Цяла Варна визирам. Пълна скръб е положението с пътищата!
Че кой ни го избира Кирчо? Веселин го познавам лично, от сина му, та и за него нямам кой знае колко добро мнение, вярвай.
Има потенциал, как няма да има?! Четвърт България се пресели във Варна и всички са варналии. Божееееей!
Може би са чули, че варненки са яки пички и искат да попият от аурата им.... по-скоро не.
А едва ли ще се намери човек, който да смята че място с море няма потенциал....
Противореча си, ама цялата ми фамилия на варненци, та няма как да не спомена: докато ББ беше кмет на София, драги съфорумци, най-добрият град за живеене в България беше именно Варна! Моля това да не се забравя!
Кирчо и Веско са един дол дренки...
Аз гласувах за Добромир Джиков, защото беше кмет на Владифорния и видях, че направи много за квартала, млад е и имаше желание да направи много за града, но...
На втория тур когато трябваше да избираме между Марешки и Кирчо, аз задрасках и двамата, че да не се зачете бюлетината ми...
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...73194108_n.jpg
102 Кирчо и Бойко не се понасят от много време, даже тази тъпотия която направиха ГЕРБ като подкрепиха Кирчо за кмет изненада всички, но няма да влизам в подробности каква беше причината това да се случи... (свързано е със залата в София и фирмата спонсор на залата)...
Мишинка
BrainDamage
На някой може да му е кеф да живее в планината на дърво.. дали му пука кво казва статистиката...?
да не намекваш, че София сега е по-добър град за живеене от преди?
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
Сичко е интереси.. Станишев и Бойко ше правят тройка с Доган, ако им изнася. Ама вие тва си го знаете. Ама на мен пък просто ми се пише нещо. ХХАХ.
Аз? Абсурд! Не харесвам София. Но намеквам, че Варна е по-лоша за живеене от преди.![]()