.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Red face китарата - новата ми любов

Здравейте,
    пускам темата, за да споделя щастието си и да намеря сродни души(които може и да са по-напреднали) китаристи. Записах се на уроци в читалище "Георги Победоносец" с-у зала Универсиада (малко в уличката) и направо съм супер вдъхновена! Ръководителката е мн готина, супер яки неща ми разказа и показа и сега ми се иска да ходя всеки ден!
    Моля пишете каква китара да си търся и въобще пишете!

Супер фен Аватара на JDeel
    Супер! Ама ти момиче ли си? В природата на всеки човек е да прави изкуство, по какъвто и да е начин. Добре де, май не на всеки му идва, но тези които го правят са очевидно по-"живи". Аз и затова се чувствам малко сдухано, понеже не съм тренирал никога нищо Иначе китарите ми харесват... от разстояние. Хал-хабер си нямам как се свири на това нещо, затова пък съм убеден че китарата има свойството да придава натуралност към песента.

момиче съм, ами трудно е в началото, но е мн вълнуващо, като да надникнеш в нов свят, който е мн древен и в същото време съвсем нов за теб.
    Последно редактирано от sile-pile : 09-20-2012 на 08:27

"Аз и затова се чувствам малко сдухано, понеже не съм тренирал никога нищо "

вмето да се сдухваш се вземи в ръце и започни да се занимаваш с нещо! Явно имаш отношение, определено "make a difference". Китарата е прекрасна и от близо, учителката ми е супер и освен сухото преподаване ми дава мн информация и разговаряме за всичко и имам чувството, че отношението ми към всичко се променя и израствам във всяко едно отношение.

Мега фен Аватара на Blab
    хах<3
    на колко си?
    аз свиря.

поздрав:
    http://www.youtube.com/watch?v=HFOEuq8DUFM

Супер фен Аватара на DennisCobain
    И аз свиря от около 4 години

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Аз сега почвам, ама ще си се обучавам само известно време, че нямам време за уроци..После може и да се запиша
    Come on skinny love just last the year...

айде китаристите, поздрави и от ме
    аз съм с класическа китара (: кажете вие на какво свирите, защото по мои наблюдения много от самоуките майстрои са с електрически

иначе да, китарата си е любов <3 вечна и искрена

Мега фен Аватара на Blab
    свирила съм на класическа китара... ъъъ... 8 години.
    минах на акустична, в момента съм с ел.-акустична, която обичам<3
    определено класическата музика и изобщо постановката си е казала думата при мен, личи си в свиренето ми, в търсенията, етц.
    не ме блазни ел. китара по никакъв начин. представата ми за (моята) музика е акустичен инструмент и глас. ник'ви тируриру, паууаууау и прочее.

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Аз първо се научих да свиря на електрическа. Ходих 2-3 пъти на уроци.. не ми хареса това, че учителя изобщо не разбра какво желая да свиря и започнах да се уча сама.
    Две години по късно си купих и акустична, но повече си свиря на електрическата.

Поздрав! Класическа записах, според мен електрическата си е различен инструмент, чувството на мекота, вълшебството, абе въобще класическата си ми е на сърцето!А относно самообучението, опитвах и не, че беше невъзможно, но сега е съвсем различно. Даскалката е мн печена и се вслушва в мен, разбира ме и подхожда точно спрямо мен, по-скоро ми е ментор, приятелка и определено пример! Та ще дерзая при нея докато е възможно, чувствам се късметлийка!

Град
    София
    С акустична съм, не ми харесват електрическите
    Сама си се уча, всъщност почти, защото баща ми ми избира песни и ми показва някои работи..

от къде сте, между другото ?
    аз съм от варна. + ако някой е ходил на фестивалите във варна или в кюстендил последните години да казва

Аз свиря от 3 години вече. Доста момичета като гледам свирите... мъжко съм.

и аз се мъча
    засега: Nothing Else Matters
    Wonderwall
    Teardrop - Masiive Attack
    I'm yours донякъде
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    София
    Аз се опитвах да свиря Seek and Destroy, ама така и не влязох в ритъма..
    Трябва да пробвам пак..

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Миналата седмица хванах китарата на приятеля ми за няколко часа. Той ще ме учи да свиря и за сега ми е интересно, макар че правя прости неща, за да ми свикне ръката и за да се науча да държа китара правилно. Естествено Smoke on the water ftw! А и като знам, че ще уча песните на SOAD просто... adsdsujb. ^^ *ооо и той ще ми даде една от китарите си, за да си се занимавам вкъщи http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb...4dboo1_400.gif *
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Цитирай Първоначално написано от TheBobqk Виж мнението
    Миналата седмица хванах китарата на приятеля ми за няколко часа. Той ще ме учи да свиря и за сега ми е интересно, макар че правя прости неща, за да ми свикне ръката и за да се науча да държа китара правилно. Естествено Smoke on the water ftw! А и като знам, че ще уча песните на SOAD просто... adsdsujb. ^^ *ооо и той ще ми даде една от китарите си, за да си се занимавам вкъщи http://25.media.tumblr.com/tumblr_mb...4dboo1_400.gif *
    сгря ме
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    мда,добем добре ще е да го знам

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    И аз свиря (електрическа китара)...ако не се лъжа от 2006, но последните години не съм особено активен, но пък за сметка на това сега отново имам ентусиазъм и се ослушвам за хора, с които да свирим по-особена музика. :Д

Мега фен Аватара на FunkyPie
    и аз ще си имам за коледа ^^
    много ми е надъхано
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    мда,добем добре ще е да го знам

Ммдаа...поредният тийнейджър,луднал по китарата...Както и да е....И аз свиря на китара,и ще ти дам няколко препоръки за купуване.Първо-гледай да е с тесен гриф(онова дългото )Второ-да е с метални ключове.Трето да е с метални струни(ще ти е по-удобно за свирене).Четвърто-да не е с много къс гриф(имам предвид да не е много малка китарата)...И общо взето това е,сега ти остава само да имаш мерак,и свиренето да ти доставя удоволствие!!!Приятно свирене

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си