.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Question Комплименти :P

Знам, че има и други теми, четох ги всичките, но моля кажете ми какво комплименти да правя на приятелката ми... Ясно е, че трябва да ми идва отвътре, и са ми ясни тея, прекрасна си, ослепителна си и т.н...

Искам нещо по въздействащо както и да звучи това...

Последното което и казах, беше нещо от сорта:

-Знаеш ли защо хората са измислили огледалото? За да може и ти да видиш нещо красиво

Някакви подобни такива, които да я накарат наистина да разбере колко е красива
    Благодаря, поздрави

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Дела трябват, а не думи.

В Левски

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

^Странно звучи съотнесено с казуса на автора :Д

По темата ... мазен си и се оливаш. Комплименти се правят на място и с мярка. Да изкажеш нещо хубаво в неподходящ случай за мен поне е дразнещо. Някак random.
    Не се оливай. И без друго ще й писнеш и някак ще започне да те разиграва или да гледа по-ниско на теб.

Още нещо - не си ги измисляй комплиментите, а казвай какво ти идва наум и от сърце. Иначе всичко останало звучи неестествено и преиграно.

Разбира се, т'ва съм аз. Твоята приятелка може и да се радва на всичко това, но като че ли всички оценяваме повече силния, ударен комплимент, казан в правилния момент. А не просто random комплимент в random ситуация, който някак виси във въздуха неадекватно. Малко не се разбира к'во искам да кажа, но да... :3
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    не си ги измисляй комплиментите, а казвай какво ти идва наум и от сърце. Иначе всичко останало звучи неестествено и преиграно.

+
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Разбира се jdhgh ... Не се мазни, не прекалявай, по някое време това твое поведение ще й втръснe и нито ще те взима на сериозно вече, нито ще те иска до такава степен, както в началото. Ще станеш скучен, досаден, ще започне да увърта само и само да не се видите .. Повече ще оцени един искрен комплимент, който да си е съвсем на мястото и да идва от сърцето ти, отколкото някакви си фейсбоклук статусчета изръсени ей-така

Разбрах Благодаря ви... Наистина май прекалих, вече ще съм по сдържан разбрах си грешката

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FoolofRemorse Виж мнението
    Разбрах Благодаря ви... Наистина май прекалих, вече ще съм по сдържан разбрах си грешката
    не е грешка.. просто като мислиш, че е хубава просто я гушни примерно и и' го кажи ... а такива неща се казват в ситуации, когато сте двамата и си говорите мило и си говорите за моменти, когато сте заедно и т.н. - а тези моменти са рядко... не може докато се разхождате да и го кажеш .. т.е. ако искаш да и казваш такива неща ги казвай изключително рядко,а като просто искаш да и напомниш, че е красива и го кажи по директния начин без излишни поеми

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    не е грешка.. просто като мислиш, че е хубава просто я гушни примерно и и' го кажи ... а такива неща се казват в ситуации, когато сте двамата и си говорите мило и си говорите за моменти, когато сте заедно и т.н. - а тези моменти са рядко... не може докато се разхождате да и го кажеш .. т.е. ако искаш да и казваш такива неща ги казвай изключително рядко,а като просто искаш да и напомниш, че е красива и го кажи по директния начин без излишни поеми
    Не съм съгласна, защо пък да е 'изключително рядко' и в подбрани моменти? Кой определя кога са моментите и дали по време на разходка е неподходящо да се направи комплимент :Д

Авторе, това с огледалото е покъртително.
    Everything changes, but beauty remains ...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Не съм съгласна, защо пък да е 'изключително рядко' и в подбрани моменти? Кой определя кога са моментите и дали по време на разходка е неподходящо да се направи комплимент :Д

Авторе, това с огледалото е покъртително.
    говорех за неговия ''тип комплименти ''

Не, скъпи, не е грешка.. Просто много хора не оценяват миличкото отношение иииии наистина почват да се чувстват прекалено комфортно, да си позволяват повече.
    Идеята е никого да не величаеш. Хората си хора. Малко са хората, които има смисъл да бъдат величани и обикновено те са си скромни по презумпция :>

Мега фен Аватара на Chacho
    Така и така вече са ти отговорили, ще ти задам аз един въпрос. Защо реши да пуснеш темата и кво точно искаш да постигнеш с тия комплименти? Не ми отговаряй от раз и бъди честен със себе си.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Banned Мега фен
    ^ съгласна с горните мнения ... не може да стоите и да си говорите нещо общо или да гледате филм и да се шегувате и ти да изтърсиш нещо такова ( примера,който ти даде) неестествено е и не знам как не ти става неудобно.. а и тия наизустени реплики изглеждат по банално и от един прост комплимент

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Момковеца от първия пост. Комплиментите трябва да са есенцията на чувствата, които изпитваш към дадена девойка. Респективно и на действията. Ей така да пуснеш някаква фразичка от нищото е глупаво. В моя първи пост искам да кажа че комплиментите ще вършат работа ако вече си показал на девойката че я обичаш/харесваш/там квото изпитваш. Ако не си.. колкото и да си искрен и да си кусаш душата.. няма да се получи и винаги ще имат едно на ум за тебе.

Това е по скоро като допълнение към коментара на jghgh

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на FuckedUp
    -Знаеш ли защо хората са измислили огледалото? За да може и ти да видиш нещо красиво
    Боже мили.
    Такова нещо никога не бих изтърсил.
    Да, никога. Ни-ко-га.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Такива като теб ме карат да повръщам. Или ходите от 3 дни или гаджето ти е същата лигла като теб, друго обяснение не намирам да сте още заедно
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не й повтаряй във всяка една секунда колко е красива, прекрасна, перфектна - досадно става през едно време. В подходящ момент, наистина ще се трогне и без да си измислил нещата.

Аз лични не познавам момиче , което да си пада по заучени фрази. Това да го кажеш на майтап, да я накараш да се засмее, да, но просто ей така не върви. Ако искаш да и правиш комплименти използвай по-простички неща, казвай и колко добре изглежда, казвай и , че е красива, че харесваш усмивката и, дрехи , очи и т.н.

anonymous708973
    Guest
    Ще се гръмна.
    Толкова е мазно, сваляческо и изтъркано, че ми се повръща.

Най-хубавите комплименти, които съм получавала, са били предвидени лично за мен и по повод дребни нещица.
    Бившият ми беше казал, че съм си сложила очната линия хубаво. Беше в началото, когато ми отнемаше доста време и нерви и затова го оцених много.
    Приятелят ми ми е казвал, че косата ми е мека, че парфюмът ми е хубав, че съм била сладка, когато съм правела нещо си... Това са хубави комплименти.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    е, човекът е влюбен идва му отвътре да изказва любовта си...

Кажи й: "Ти си много нежно създание! Обичам те!" и поднасяш роза след думите

^билянче, мила, искаш ли да си поиграеш на кукли барби и да пропишеш след още някоя година тук? След като измислят мозъчните трансплантации например.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    ^билянче, мила, искаш ли да си поиграеш на кукли барби и да пропишеш след още някоя година тук? След като измислят мозъчните трансплантации например.
    Благодаря за съвета, ще го имам в предвид.

^И аз ти благодаря, ти си много нежно създание, обичам те.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    е, човекът е влюбен идва му отвътре да изказва любовта си...

Кажи й: "Ти си много нежно създание! Обичам те!" и поднасяш роза след думите
    Да ти идва отвътре и да повтаряш заучени и до болка клиширани фрази са две напълно противоположни неща.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

нека всички днес сипваме хейт its fuckin funny my forummates!!!!!!!!!!

-Боля ли те?
    -От какво?
    -Като падна от Рая?

в период

Мега фен
    Град
    <3
    апфУ

*Прочетох 'одеалото' и се сетих, че когато ме гушкат, приемам човека, който ме гушка за одеало. Това е мило.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си