- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Липса на воля.
Предварително се извинявам за дългия текст.
Не знам дали ще има много смисъл, дали въобще ще ми олекне, ако споделя, но не ми пречи да пробвам.
От известно време общувам с едно момиче, накрая се оказа, че си падам по нея.Взе, че тръгнахме, почнах и да я обичам, но не знам дали тя така се чуства, не ми е казвала не съм я питал, ако й кажа не знам как ще реагира, аз самия не си вярвам и на моменти се опитвам да си оспоря чуствата и да си кажа, че си въобразявам.
Не знам как е възможно от толкова скоро време да се познаваме и да я обичам, ама с всеки изминал ден съм все по сигурен в това.
Това, което ме притеснява e, че не знам на къде върви тая връзка, живеем в различни градове, не мога да си позволя да я посещавам често, усещам, че е студена на моменти не й се говори по телефона с мене на моменти, а бе ужас.
Почти съм сигурен, че тя няма същите чуства, а това ме побърква и ако нещо стане и се разделиме, не знам как ще го преживея, честно казано ме е страх, много ме е страх, преди време ми се е случвало да се влюбвам изживявал съм го тежко и от опит знам, че минава, ама вече е друго. Изгубил съм всякаква воля за живот, тя е единственото нещо, в което виждам смисъл, и ако нея я няма не знам какво следва, няма да съм нищо повече от един робот извършващ едно и също нещо всеки ден само, защото трябва.А аз не искам да живея, защото трябва искам да имам желанието за живот, ама съм го изгубил отдавна само смисъла в живота ми остана, именно момичето, което обичам, и ако го изгубя и него.Какво става тогава когато човек изгуби всико, което му дава сили за живот, какво става като изгубиш силите, които ти дават желание за живот. Как ще живея тогава? Та аз сега едвам ставам сутрин с хиляда мъки, защото всеки един аспект от сънищата ми е по хубав от реалността, дори и кошмарите.И не си мислете, че това е поредното момиче, заради което на някое момче не му се живее, не е така не ми се живее от как се помня от години, просто сега когато осъзнах, че има нещо хубаво в тоя живот и съм го изпитал, нещата се променят коренно.Всеки ден от години на сам съм обмислял колко ще е хубаво и как ще ми спрът шибаните мъки, ако просто ми се случи нещо.
Обаче не съм способен просто да умра това е като някъв затвор, уж си свободен, ама се чустваш като затворник на живота, ако знаех, че нямах близки на които да причиня мъки, ако си пръсна скапната глава... отдавна да съм го направил.Живота го чуствам като затвора, а близките ми като окови.
Не мога да избягам от него и знам, че съм обречен на дълги години престой.
На моменти си мисля, че ако има господ наистина, то той ме мрази с цялата си душа.
Между другото не го бъркайте с депресия, не съм депресиран, изживявал съм депресия позната ми е, това е друго.
Ако някой се интересува на 20г съм.
Поредната тема, в която някой си търси пишкоповдигачка. И ще я получи.
Не ти се живее, страх те е да се самоубиеш, страх те е да не те отрежат. Пич... иди в някой по долнопробен бар напсувай най-големия бабанко или му разлей бирата... и си готов. Щом с една раздяла всичко в живота ти се срива...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Опаа още един интернет войн.
Май ти обягна това, което написах, казах, че съм от години така още преди да я познавам, ама нищо не се впрягай виждам, че не си умно момче.
Ъм... аз съм първия.. кой ме е изпреварил и не знам, та съм "още един"? И какво значи Обягна?
Щом си от години така.. значи бабанковците, които ще ядосаш може да са двама. Just in case.
Dr. Gregory House
Четири бабанковци, ако искаш ги направи, по-умен няма да станеш. Плюс това е много по вероятно аз да излезна жив от тая ситуация от колкото ти да поумнееш. Не е нужно да ме впечатляваш с английския си, и аз го знам езика.
Като гледам начина ти на мислене...на 20 години, нещата, които си описал в темата са ти най-малкия проблем. хахах
Прекалено си обсебен, а не е хубаво така. Човек трябва да е балансирана личност, не може целият ти свят да е едно момиче. Не е здравословно и за връзката ви.
Аз само не разбрах... след като вече си намерил "смисъла на живота си" защо продължаваш да не си харесваш живота? Какво очакваш? Какъв съвет търсиш?
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Спрете да бъдете неблагодарни на животаДа, няма нищо перфектно в тоя живот, не всичко е както на вас ви се иска, не всеки е такъв, за какъвто го мислите... НЯМА НИЩО ПЕРФЕКТНО И НЯМА НИЩО В ТОЯ ЖИВОТ, КОЕТО ДА ПОЛУЧИШ НАГОТОВО! Рано или късно всеки си получава заслуженото и рано или късно всеки получава своето ЩАСТИЕ към което се стреми цял живот, но няма да го достигнете, ако при първото нещастие забиете нос в земята и си кажете не мога, не искам да живея!
Пич, чувал ли си за закона на привличането. Време ти е да се стегнеш. Изгледай филма Тайната http://www.youtube.com/watch?v=AeREYBAHL3s Вземи се в ръце. Тук ще ти кажат, че това са пълни глупости обаче от както го гледах животът ми наистина се промени. Сега всичко, което ми е нужно идва точно, когато най- много се нуждая. Понякога се безпокоя за нещо или не виждам изход в дадена ситуация и хоп, като му дойде времето решението само изниква от някъде. Гледай го.
Нищожество. Хем си леке, хем и самочувствие имаш да критикуваш. Заслужаваш всяка жена да те мачка и да те прави на две стинки
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Нещо на много хора не им стана ясно, първо, нямам нужда от работа, защото работя, трето докарвам си идеялен доход, просто когато си обрагден от проблеми, от години, спираш да изпитваш щастие искаш не искаш, който не се е зблъсквал не може да го разбере, а тя ми е единственото нещо, което ми се струва нормално и смислено в свят пълен с очернена съвет, злобни хора, боклуци и психопати.Не че съм открил смисъла на живота, живота като го гледам смисъл няма.
относно fenastz, може и да си прав нищожество съм, ама съм достатъчно мъж да живея живот, който не искам.
Според мен има три вида хора, които си харесват живота, тези които ги е страх за мизерния им животец и за това си го харесват. тези които са щастливи и за това го харесват, естествено и тези, които са видяли и хубаво и лошо и знаят, че хубавото е прекалено малко за да преживяваш лошото със усмивка на лице и желания заради 5 мин радост.
Съмнявам, че има човек способен да разбере състояние на съзнанието, в което съм.
Иначе ви уверявам, че до са бих посетил психиатър.Бих също потърсил помощ, просто исках да ви видя мнението, ама то е повече от трагично.
В училище колко имаше по български?
Когато са обградени от проблеми, нормалните хора си ги решават. да си ги влачиш след себе си е признак на друго, не на зрялост. Да живееш живот, който не искаш те прави охлюв. Мъжа живее живота, който иска по начин, по който му харесва.
Аз се съмнявам че ти сам се разбираш какви ги бръщолевиш. Психиатър не ти трябва. Хващаш се за ташаците, и стискаш, ако боли - добре. Ако не... лошо. Удряш си няколко виртуални шамара и започваш да правиш нещата както на теб ти харесват, постаяйки себе си на първо място. А не някоя фръцла или сина на третия братовчед на баба ти. И ще видиш как и проблеми ще си решиш и щастие ще видиш и ще почнат да се държат добре с теб и нещата ще се наредят.
Да не кажеш че съм лош, пак.
Dr. Gregory House
Самия факт, че си мислите как всичко е лесно и става с щракване на пръстите ми показва колко сте видяли от живота, кажи ми кое е най лошото нещо, което ти се е случвало, убождане с игла?
Писна ми да говоря едно и също, аз правя това, което искам, самия живот не ми харесва, сещаш?
Не съм съгласен с него, продукта не ми допадна, не заради едното момиче, не заради парите, заради всичко, заради това как е устроен, как по ясно да се израза.
Последно редактирано от toor : 10-11-2012 на 19:00
Даааа, ти си неразбрания гений, ние сме стадото овце. Що се занимаваш в тоя случай?
Честно ти казвам не си първия, който пише подобни идиотщини. Аз лично съм се нагледал на субекти като теб и схемата ви ми е ясна. Мрънкочи големи сте, и всичко е мега сложното и трудното и все вие сте видели всичко, а нас с пера ни галят.
Жив и здрав да си.
П.П. Катастрофа с автомобил. А на теб?
Dr. Gregory House
Катастрофи с автомобил много, давил съм се. Падал съм от почти 3-ти етаж височина, чупил съм си костите на множество места, виждал съм хора да умират.
Последното е най-лошо.
Валдес, остави го на мира, бре.
Кеф му е на синковеца да се оплаква.
Последно редактирано от Aeternal : 10-11-2012 на 19:12
А твоето какво е? Има си работа, има си семейство, здрав е, приятелка има, ама живота просто не го кефел...Ебати мрънкалото..момичето заслужава да й се стисне ръката, че те търпи. Нищо чудно, че понякога се държи студено, едва ли е готино да се общува с такъв сдухан тип.
Мнооого се пазя от общуване със сдухани и песимистични хора. Много лошо влияят. Заразяват те и усещаш как самият ти не можеш да се понасяш.
Въобще не съм здухан, поне не с нея и преятелите ми.
Щом си рекъл.... да умират хора не е лошо а нормално, да не кажа хубаво. Смъртта е необходима. Личната трагедия по загубен близък няма нищо общо с нашата тема.
Успех и късмет, аз нямам какво повече да кажа.
Dr. Gregory House
Четох малко, реших да споделя, колко различни ракови образувания съм развил докато ви разглеждам измислиците, но след това разбрах, че за тази цел трябва да изчета всичко, но намирам психичната ми цялост за ценна бонификация към ежедневието ми и не искам да рискувам.
Е тва е едно от нещата, които най-много харесвам, смъртта на хора, явно ако си виждал трагедията зад цялото това нещо, щеше да си на друго мнение, излиза, че си с много по болен мозък от моя.
Вие го приемате на ебавка, ама сериозно си е гадно да ти се къса сърцето от помията, която е около тебе по цял свят.