.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FoolofRemorse Виж мнението
    Разбрах Благодаря ви... Наистина май прекалих, вече ще съм по сдържан разбрах си грешката
    не е грешка.. просто като мислиш, че е хубава просто я гушни примерно и и' го кажи ... а такива неща се казват в ситуации, когато сте двамата и си говорите мило и си говорите за моменти, когато сте заедно и т.н. - а тези моменти са рядко... не може докато се разхождате да и го кажеш .. т.е. ако искаш да и казваш такива неща ги казвай изключително рядко,а като просто искаш да и напомниш, че е красива и го кажи по директния начин без излишни поеми

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    не е грешка.. просто като мислиш, че е хубава просто я гушни примерно и и' го кажи ... а такива неща се казват в ситуации, когато сте двамата и си говорите мило и си говорите за моменти, когато сте заедно и т.н. - а тези моменти са рядко... не може докато се разхождате да и го кажеш .. т.е. ако искаш да и казваш такива неща ги казвай изключително рядко,а като просто искаш да и напомниш, че е красива и го кажи по директния начин без излишни поеми
    Не съм съгласна, защо пък да е 'изключително рядко' и в подбрани моменти? Кой определя кога са моментите и дали по време на разходка е неподходящо да се направи комплимент :Д

Авторе, това с огледалото е покъртително.
    Everything changes, but beauty remains ...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Не съм съгласна, защо пък да е 'изключително рядко' и в подбрани моменти? Кой определя кога са моментите и дали по време на разходка е неподходящо да се направи комплимент :Д

Авторе, това с огледалото е покъртително.
    говорех за неговия ''тип комплименти ''

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си