- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Каква зодия сте и с какви зодии се разбирате?
Аз съм ранен водолей (26 януари). Интересна работа, защото има част от козирог в мен (малко, но го има)С асцендент между рак и лъв (точно на границата) и затова и аз не знам какво съм точно. Иначе се разбира с всички, освен с девите, които ги смятам за мрънкачи и понякога с близнаците, защото не знам какво ми мислят зад гърба.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Козирог съм /15 януари/..
Разбирам се с всички,само понякога с близнаците не мога..
Но не ми се вярва това да е от зодията,а просто от характера
на дадения човек....
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Козирог/25.12/...разбирам се с всички зодии![]()
![]()
![]()
риби съм и се разбирам мн добре с козирог, а с водолей изобщо![]()
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
E, така е. Но си има и малко значение де. Мен най-много ме кефят онея от 13-та зодия (Паяк ли, каква беше). Имат си направо вродени умения до познават всичко..![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
ооУкей...
Риби съм...с асцендент скорпион..
Водолейте са ми най-интересни след моята зодия.
Телците мисля,че са ми интересни също,но познавам само един и сигурно за това.
Козирозите също са ми интересни до някъде,но черногледството и песимизма им ме дразни.
С женските раци се разбирам,имаме общи неща,можем да си говорим много,но ме отегчават. Дразни ме това тяхното "Къде беше,с кой,кога" и т.н...дразни ме и откачената им мания да се притесняват. Адски чувствителни са и се шашкат много...блях...направо е влудяващо да видиш нечия рачешка ужасена/изплашена/очудена физиономия и то за глупост човечее. Ауу...
Не познавам скорпиони,но по описание ми харесват.
Близнаците ме дразнят. Лесни и досадни ми изглеждат. Пфу.
Девите са детайлни. Това ми харесва. Всъщност не познавам почти никой май дева.
Жените лъвове са печени,слънчеви,весели и добродушни,но мъжете ме дразнят.
Овните...жените леко ме дразнят...мъже май не познавам.
хмм...Стрелец..О стрелец... пуф...теЗ същества са добри,искрени,весели и оптимистични,но адски много дразнят с това,че се присмиват на чуждото нещастие,лекомислени са и леко повърхностни. Иначе са адски забавни.
За риби не искам да говоря.
Боже има доста такива теми...в тоЗ раздел няма ли си...за сега я оставям.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Каква 13-та зодия човече?Първоначално написано от notlike
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Близнаци съм. До сега не съм имала случай със зодия, с която да не се разбера. Все пак най-много си пасвам с водолей, близнаци, раци и везни.![]()
лъвче съм и най -добре се разбирам с стрелец/при момчетата повече ;д/,овен,водолей,телец ,везни и с лъвчетата също ^^ ..не се разбирам с дева ,скорпион и риби
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
Близнаци съм. Дотук съм се разбирал с всички, но най-много се разбирам с Водолей, Везни и Телец
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
И аз съм близнаци.Разбирам се с всички зодии ..
"..My shadow's only one that walks beside me
My shallow heart's the only thing that's beating
Sometimes I wish some one out there will find me
Til then I walk alone .. "^^
Епа и аз съм близнаци![]()
![]()
Изобщо не се разбирам с риби и овен !
мъжко..
Аз съм дева! Мисля,че се разбирам с всички зодии...иначе най-добрата ми приятелка е телец сиг. с тази зодия се разбирам най-добре
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Водолей съм и с Близнаци, Везни, Телец, Стрелец, Рак, Овен и други Водолеи се разбирам идеално. Иначе и аз съм ранен Водолей, на 28, и със Деви изобщо не се харесваме... Другите зависи от човека...
Везни съм.
Разбирам се отлично със стрелци и риби най - вече.
Не мога да понасям водолей, раци както и козирози.
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Най-добрата ми приятелка е везни,аз съм козирог [13 Jan]Първоначално написано от pamii
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Близнаци съм ( 08.06 ) опитвам се да се разбирам с всички xD![]()
![]()
Лъв съм /15.08/ и се разбирам най-добре с овен, водолей, близнаци и други лъвовеА с дева и риби не се разбирам
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
козирог съм и не се разбирам с никого.:Д така де, никой не ме разбира и това ме побърква. иначе, с близките ми хора са прекалено различни и дори несъвместими. като цяло, подсъзнателно избирам хора, от които мога да науча нещо:
- от близнаците - как да изпускам парата и да се забавлявам, без да ми дреме за нищо и никого
- от везните - да не му мисля много и да не задълбавам излишно
- от овните - да добия увереност в себе си, да си повярвам, че съм най-великата:Д:Д:Д
с други споделяме общи черти:
- гордостта с лъвовете
- мечтателността и склонността към депресии с рибите
- трезвеността, разумът, стремителността, земното с телците
//знам, че ми трябва козирог в обкръжението, но смятам, че е практически невъзможно някой да поеме инициативата:Д
Аз съм зодия рак :P Не се разбирам с телците![]()
Направо не ги понасям
Иначе се разбирам с овен,стрелец,дева и рак
![]()
Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪
Аз съм между стрелец и козирог точно по средата (21.12), но определено нямам нищо общо със козирога. Разбирам се със всички, които обичат да се смеят (т.е. с всички) не мисля, че зодията определя човека, а това какъв е в същност. Въпреки това всичко, което съм прочела за стрелец важи за мен. Родените във Втората половина на периода на стрелец са имат по - добре изразени животински качества, не са сдържани, агресивни, избухливи, нетактични, до болка откровени - това са само отрицателните качества, за положителните мога да кажа само добро чувство за хумор, прямост, чар общо взето обожавам си зодията не виждам някоя да е по - добра (нищо лично). Разбирам се уникално добре с другите огнени знаци - лъв и овен, страшна комбинация съм с близнаци, единствено с шибаните деви говорим различни езици![]()
Скорпионче съм, мисля от втора декада, а асцендентът ми .. хм, или Скорпион, или Стрелец. Не съм сигурна за точния час на раждане.
Най-добрата ми приятелка е Дева.
Иначе не понасям Лъвове - обикновено са с много високо мнение за себе си, а пък Везните са ми много двулични.
А най-голямата ми – и невъзможна - тръпка е Овен, напук на всичкото му "огнено" самочувствие... Съдба
![]()
Аз съм рак, въпреки че като малка исках да съм лъв (впоследствие се оказа, че асцендентът ми е лъв). Естествено, че ако си наложа, мога да се разбирам с всички, обаче наистина си има хора, с които просто се усеща, че сме на една вълна. Най се кефя на на скорпиони и особено на рибите. Специално за последните се сещам за 10-тима, за които със сигурност знам, че са риби, и наистина няма някой, който да не ме привлича с нещо, въпреки че половината са ми само познати (и наистина имат убийствена фантазия). Всичките ми най-близки приятелки са били или скорпион, или риби, тук таме някой козирог. С други раци също се разбирам, както и с козирози и водолеи, а с телците имам чувството, че сме от различни планети, въпреки че познавам адски свестни, но прагматизмът им в допълнение с "безразличния телешки поглед"( нищо обидно не влагам ) направо ме убиват. А близнаците ще ги запомня с тяхната пословична вятърничавост, в която има нещо свежо.
Извод: може и да си внушавам, но наистина има нещо вярно в тия работи...![]()
Don't worry, be happy!
Аз съм рак, въпреки че като малка исках да съм лъв (впоследствие се оказа, че асцендентът ми е лъв). Естествено, че ако си наложа, мога да се разбирам с всички, обаче наистина си има хора, с които просто се усеща, че сме на една вълна. Най се кефя на на скорпиони и особено на рибите. Специално за последните се сещам за 10-тима, за които със сигурност знам, че са риби, и наистина няма някой, който да не ме привлича с нещо, въпреки че половината са ми само познати (и наистина имат убийствена фантазия). Всичките ми най-близки приятелки са били или скорпион, или риби, тук таме някой козирог. С други раци също се разбирам, както и с козирози и водолеи, а с телците имам чувството, че сме от различни планети, въпреки че познавам адски свестни, но прагматизмът им в допълнение с характерния "безразличен телешки поглед" у някои индивиди ( нищо обидно не влагам ) направо ме убиват. На огнените знаци също им се кефя като цяло, a близнаците ще ги запомня с тяхната пословична вятърничавост, в която има нещо свежо.
Извод: може и да си внушавам, но наистина има нещо вярно в тия работи...![]()
Don't worry, be happy!