.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 115
    Голям фен Аватара на notlike

Каква зодия сте и с какви зодии се разбирате?

Аз съм ранен водолей (26 януари). Интересна работа, защото има част от козирог в мен (малко, но го има) С асцендент между рак и лъв (точно на границата) и затова и аз не знам какво съм точно. Иначе се разбира с всички, освен с девите, които ги смятам за мрънкачи и понякога с близнаците, защото не знам какво ми мислят зад гърба.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Козирог съм /15 януари/..
    Разбирам се с всички,само понякога с близнаците не мога..
    Но не ми се вярва това да е от зодията,а просто от характера
    на дадения човек....
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Козирог/25.12/...разбирам се с всички зодии

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    риби съм и се разбирам мн добре с козирог, а с водолей изобщо
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Голям фен Аватара на notlike
    E, така е. Но си има и малко значение де. Мен най-много ме кефят онея от 13-та зодия (Паяк ли, каква беше). Имат си направо вродени умения до познават всичко..
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен
    Град
    <3
    ооУкей...

Риби съм...с асцендент скорпион..

Водолейте са ми най-интересни след моята зодия.
    Телците мисля,че са ми интересни също,но познавам само един и сигурно за това.
    Козирозите също са ми интересни до някъде,но черногледството и песимизма им ме дразни.
    С женските раци се разбирам,имаме общи неща,можем да си говорим много,но ме отегчават. Дразни ме това тяхното "Къде беше,с кой,кога" и т.н...дразни ме и откачената им мания да се притесняват. Адски чувствителни са и се шашкат много...блях...направо е влудяващо да видиш нечия рачешка ужасена/изплашена/очудена физиономия и то за глупост човечее. Ауу...
    Не познавам скорпиони,но по описание ми харесват.
    Близнаците ме дразнят. Лесни и досадни ми изглеждат. Пфу.
    Девите са детайлни. Това ми харесва. Всъщност не познавам почти никой май дева.
    Жените лъвове са печени,слънчеви,весели и добродушни,но мъжете ме дразнят.
    Овните...жените леко ме дразнят...мъже май не познавам.
    хмм...Стрелец..О стрелец... пуф...теЗ същества са добри,искрени,весели и оптимистични,но адски много дразнят с това,че се присмиват на чуждото нещастие,лекомислени са и леко повърхностни. Иначе са адски забавни.
    За риби не искам да говоря.

Боже има доста такива теми...в тоЗ раздел няма ли си...за сега я оставям.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от notlike
    E, така е. Но си има и малко значение де. Мен най-много ме кефят онея от 13-та зодия (Паяк ли, каква беше). Имат си направо вродени умения до познават всичко..
    Каква 13-та зодия човече?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    around the world !
    Близнаци съм. До сега не съм имала случай със зодия, с която да не се разбера. Все пак най-много си пасвам с водолей, близнаци, раци и везни.

лъвче съм и най -добре се разбирам с стрелец/при момчетата повече ;д/,овен,водолей,телец ,везни и с лъвчетата също ^^ ..не се разбирам с дева ,скорпион и риби
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Близнаци съм. Дотук съм се разбирал с всички, но най-много се разбирам с Водолей, Везни и Телец

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Град
    София
    И аз съм близнаци. Разбирам се с всички зодии ..
    "..My shadow's only one that walks beside me
    My shallow heart's the only thing that's beating
    Sometimes I wish some one out there will find me
    Til then I walk alone .. " ^^

Епа и аз съм близнаци
    Изобщо не се разбирам с риби и овен !
    мъжко ..

Аз съм дева ! Мисля,че се разбирам с всички зодии...иначе най-добрата ми приятелка е телец сиг. с тази зодия се разбирам най-добре
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Водолей съм и с Близнаци, Везни, Телец, Стрелец, Рак, Овен и други Водолеи се разбирам идеално. Иначе и аз съм ранен Водолей, на 28, и със Деви изобщо не се харесваме... Другите зависи от човека...

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Везни съм.
    Разбирам се отлично със стрелци и риби най - вече.
    Не мога да понасям водолей, раци както и козирози.
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Цитирай Първоначално написано от pamii
    Везни съм.
    Най-добрата ми приятелка е везни,аз съм козирог [13 Jan]
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Близнаци съм ( 08.06 ) опитвам се да се разбирам с всички xD

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Лъв съм /15.08/ и се разбирам най-добре с овен, водолей, близнаци и други лъвове А с дева и риби не се разбирам
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

козирог съм и не се разбирам с никого.:Д така де, никой не ме разбира и това ме побърква. иначе, с близките ми хора са прекалено различни и дори несъвместими. като цяло, подсъзнателно избирам хора, от които мога да науча нещо:
    - от близнаците - как да изпускам парата и да се забавлявам, без да ми дреме за нищо и никого
    - от везните - да не му мисля много и да не задълбавам излишно
    - от овните - да добия увереност в себе си, да си повярвам, че съм най-великата:Д:Д:Д
    с други споделяме общи черти:
    - гордостта с лъвовете
    - мечтателността и склонността към депресии с рибите
    - трезвеността, разумът, стремителността, земното с телците

//знам, че ми трябва козирог в обкръжението, но смятам, че е практически невъзможно някой да поеме инициативата:Д

Аз съм зодия рак :P Не се разбирам с телците Направо не ги понасям Иначе се разбирам с овен,стрелец,дева и рак
    Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪

Аз съм между стрелец и козирог точно по средата (21.12), но определено нямам нищо общо със козирога. Разбирам се със всички, които обичат да се смеят (т.е. с всички) не мисля, че зодията определя човека, а това какъв е в същност. Въпреки това всичко, което съм прочела за стрелец важи за мен. Родените във Втората половина на периода на стрелец са имат по - добре изразени животински качества, не са сдържани, агресивни, избухливи, нетактични, до болка откровени - това са само отрицателните качества, за положителните мога да кажа само добро чувство за хумор, прямост, чар общо взето обожавам си зодията не виждам някоя да е по - добра (нищо лично). Разбирам се уникално добре с другите огнени знаци - лъв и овен, страшна комбинация съм с близнаци, единствено с шибаните деви говорим различни езици

Скорпионче съм, мисля от втора декада, а асцендентът ми .. хм, или Скорпион, или Стрелец. Не съм сигурна за точния час на раждане.
    Най-добрата ми приятелка е Дева.
    Иначе не понасям Лъвове - обикновено са с много високо мнение за себе си, а пък Везните са ми много двулични.
    А най-голямата ми – и невъзможна - тръпка е Овен, напук на всичкото му "огнено" самочувствие ... Съдба

Голям фен
    Аз съм рак, въпреки че като малка исках да съм лъв (впоследствие се оказа, че асцендентът ми е лъв). Естествено, че ако си наложа, мога да се разбирам с всички, обаче наистина си има хора, с които просто се усеща, че сме на една вълна. Най се кефя на на скорпиони и особено на рибите. Специално за последните се сещам за 10-тима, за които със сигурност знам, че са риби, и наистина няма някой, който да не ме привлича с нещо, въпреки че половината са ми само познати (и наистина имат убийствена фантазия). Всичките ми най-близки приятелки са били или скорпион, или риби, тук таме някой козирог. С други раци също се разбирам, както и с козирози и водолеи, а с телците имам чувството, че сме от различни планети, въпреки че познавам адски свестни, но прагматизмът им в допълнение с "безразличния телешки поглед"( нищо обидно не влагам ) направо ме убиват. А близнаците ще ги запомня с тяхната пословична вятърничавост, в която има нещо свежо.
    Извод: може и да си внушавам, но наистина има нещо вярно в тия работи...
    Don't worry, be happy!

Голям фен
    Аз съм рак, въпреки че като малка исках да съм лъв (впоследствие се оказа, че асцендентът ми е лъв). Естествено, че ако си наложа, мога да се разбирам с всички, обаче наистина си има хора, с които просто се усеща, че сме на една вълна. Най се кефя на на скорпиони и особено на рибите. Специално за последните се сещам за 10-тима, за които със сигурност знам, че са риби, и наистина няма някой, който да не ме привлича с нещо, въпреки че половината са ми само познати (и наистина имат убийствена фантазия). Всичките ми най-близки приятелки са били или скорпион, или риби, тук таме някой козирог. С други раци също се разбирам, както и с козирози и водолеи, а с телците имам чувството, че сме от различни планети, въпреки че познавам адски свестни, но прагматизмът им в допълнение с характерния "безразличен телешки поглед" у някои индивиди ( нищо обидно не влагам ) направо ме убиват. На огнените знаци също им се кефя като цяло, a близнаците ще ги запомня с тяхната пословична вятърничавост, в която има нещо свежо.
    Извод: може и да си внушавам, но наистина има нещо вярно в тия работи...
    Don't worry, be happy!

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от pamii
    Везни съм.
    И аз съм везни, приятелката ми е Рак, а най-добрия ми приятел е Козирог

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си