.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Question Вечният въпрос ?

Е искам да чуя вашите мнения... Защо повечето момичета си падат по "лошите" момчета?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Дефинирай лоши.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Щото имат стил. Неподвластен на времето и пространството. Останалото е Дарвиновата версия на "Най-бързия печели"

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Аз пък си падам по добри!! Ама са на изчезване

с оглед на годините ти си забавен,а що се отнася не съм педофил,а педофилка така като гледам!

Точно.. Стил. Това му е майката. При 'лошите', въпросите Как?, Кога?, По какъв начин? не съществуват

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Аксиома, какво ми пука, нали ме харесват. :Д

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Някои жени биват привлечени от грубостта. Не харесват всеки 'лош тип', а тези,които им обърнат малко внимание. Цялата работа е това - липса на внимание. Някой те нагрубява (кара те да се чувстваш нежелана), после ти прави комплимент (кара те да се чувстваш желана), грабва ти интереса.. При липса на по-добър вид мъж в живота на една жена, психиката й е лесно поддатлива на подобни манипулации. Не знам изразих ли се разбираемо..
    Последно редактирано от Azoria : 10-11-2012 на 21:49
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на bilqnavod
    не съм си падала по хулигани никога....

Голям фен Аватара на Богиня
    В една връзка мъжът трябва да доминира. А аз си падам доста властна персона. Следователно, за да ме привлече, то той трябва да е... ?лош?.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Щото имат самочувствие и са достатъчно нахакани, за да вземат това, което искат, без да питат "може ли". Друг е въпросът, че обичайният нашенски вариант на "лошо момче" е нагъл квартален прошляк с максимум двуцифрена сума в джоба и акъл, колкото калинка.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Не е ли по-правилният въпрос що хубавите ябълки прасетата ги ядат
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Не е ли по-правилният въпрос що хубавите ябълки прасетата ги ядат
    Дълбоко се съмнявам. Едно истински качествено момиче не би се хванало с рандъм идиот, който повече опъва нерви, отколкото доставя някакви положителни емоции.
    Иначе си харесах отговорите на валдес и ДаркТемплар, в тях е истината!
    Последно редактирано от paradosou : 10-11-2012 на 23:37

Повече от фен Аватара на Cellmate
    Ще перифразирам леко отговора на Валдес, но същината е една: всичко се дължи на естествения подбор! Защото ако представители на двете групи влязат в пререкание най-вероятно "лошият мастър" здраво ще подпука "добродушното канарче". Е, изхождайки от това, естествено е всяко момиче да се чувства по-сигурно с един от "лошите" - по-голяма сигурност. Да не забравям и самочувствието. Нали знаете - повярвай си и ще ти повярват.

Защото момичетата харесват да ги унижаваме ,да ги лъжем,да им казваме това което искат да чуят ,после да ги нараним и да реват и да ги ебеш когато поискаш !
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от goGu Виж мнението
    Защото момичетата харесват да ги унижаваме ,да ги лъжем,да им казваме това което искат да чуят ,после да ги нараним и да реват и да ги ебеш когато поискаш !
    налиии

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Защото жената обича ДА Я БОЛИ, ДА ПЛАЧИ И ДА ТЪРСИ МАЙКА СИ
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

bilqnavod .. абсолютно !! Момичетата до към 25 още не са се осъзнали и не говоря за тези малки шаврантии ,а за по сериозните момичета,които казват,че никога не биха си паднали по такова момче,примерно за което всички говорят ,коя е прецакал или т.н. Вече дори не се налага да лъжеш,казваш истината,ама зависи за кои "лоши момчета" говорим.Има такива които лъжат за да си легнат само с теб или такива които лъжат за да ги обикнеш. Мисля,че повечето вече са като вторите,даже повечето момчета не го правят умишлено отначало,просто им харесва да са искани,обичани и почват да лъжат ! Лично аз мисля,че е много грешно да се говори лошо за тези които правим така,да било е лъжи в началото до някаква степен,после почваш да чувстваш нещо,приятно ти е,докато не ти омръзне ! После скачаш към следващо момиче ,това не мисля ,че ни прави лоши ,ние просто сме чувствали нещо в даден момент,без значение какво сме им казали и т.н )
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Защото не са пробвали...я питайте момиче, което е било с такъв, дали ще се пробва пак...А защо се пробват - мислят, че ще ги пази и защитава от всички, че взема веднага нещо, което силно желае т.е. тях, а след това ще станат приказни принцеси...истината е, че масовата им практика е - дай набързо и тая...пък после тя да му мисли....
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Интересни отговори от мъжката част на форума.
    За съжаление, дълбоко неверни.

Лошите момчета се харесват от неориентирани все още млади момичета. Няма зряла разумна жена, която да си избере такъв за постоянен спътник.
    А защо се харесват? Защото са различни, защото носят тръпка и защото никога не знаеш какво да очакваш с тях.
    Това, че обичаме да са груби с нас и да ни правят на парцал е мит, който мачовците са си измислили. Я набийте едно момиче веднъж да видим ще се върне ли при вас. Ще се върне - таратанци.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Интересни отговори от мъжката част на форума.
    За съжаление, дълбоко неверни.

Лошите момчета се харесват от неориентирани все още млади момичета. Няма зряла разумна жена, която да си избере такъв за постоянен спътник.
    А защо се харесват? Защото са различни, защото носят тръпка и защото никога не знаеш какво да очакваш с тях.
    Това, че обичаме да са груби с нас и да ни правят на парцал е мит, който мачовците са си измислили. Я набийте едно момиче веднъж да видим ще се върне ли при вас. Ще се върне - таратанци.
    правилно и тук отново се потвърждава, че момичетата винаги се влюбват в неподходящия ;d

Мега фен
    Под лош разбирам дадения човек да е по-отракан\а или нещо подобно

Мега фен Аватара на babity
    А болната женска фантазия, че женицата ще се хване със сульо, ще го поизтупа и ще стане принц? Някой каза ли, че карах диагонално? През по - безгрижните ми периоди е яко. Не притежавам, не ме притежават, не мисля и не питам. Всичко става сега. Но с времето спонтанността и безгрижието не са толкова важни, колкото сигурността.

Зависи какво се разбира под "лоши", но ако това е татуиран селски бек, надупчен с обици, безделник свикнал само да се оплаква и да се прави на много лош... ми не, мерси. Предпочитам умно момче с визия за бъдещето, с мечти и способности.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

LadyDi, не мисля, че грубото държание се отнасяше за боя. Поне за мен !? Бих казал повече в секса, или някоя малка шегичка, която кара малките женски сърчица да потупват по-бързо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си