Ами аз съм на 12 години и съм съвсем нормален човек. В моето училище няма много хубави момичета. Единствените са групичка от 3 момичета които са най популярни в училището и всеки от 6-ти клас (момче) малко или много си пада по една от тях.
Аз съм приятел с тях. След училище аз и 1 приятел ходим с тях. Аз харесвам много една от тях и нашите отношения са много добри, но тя смята, че сме само приятели, а аз лично от живота си съм направил извод, че в тази възраст трудно може да си приятел на момиче или момче без да изпитваш чувства към него. Хормоните обесняват всичко.
Аз не съм от така наречени (луди лапета) които искат да "СКЪСВАТ ОТ ЕБАНЕ" тоест искам да правя секс, но знам че е изродско още на тези ранни години така че ще почакам поне до 15.
Та така към темата.. Аз я следя постоянно в facebook и пиша хубави коментари на снимките и държа се добре с нея даже СПЕЦИАЛНО....
Аз съм добър ученик един от най-силните в 3-те шести класа. Тя е слаб ученик, сигурно си има проблеми, но вече много ми се ходи с някакво момиче, т.е да ходим някаде 2мата да се мляскаме да обсъждаме някакви простотии и всичко което правят гаджетата.
Не мога да се определя като грозен нито като задръстен ( въпреки интелигентния начин по който пиша) доста момичета са си падали по мен също съм се целувал ( и с език ) което е минало, но ми се иска пак и пак и пак..

Виждам, че ще се намери умен човек който да ми помогне с някой (коз).. Другият проблем е че най-добрият ми приятел също си пада по нея. ( може някой да каже Детска му работа, но се чувствам ужасно)
Чудя се как да и кажа, че не я чувствам само като приятел