- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За или против ?
За или против изневярата? И защо когато мъж изневери се смята за геройство,а когато момичето (жената) кръшне вече е ку*ва?
Против.
Щото ключ, който отключва повече от една ключалка е безценен, а ключалка, която може да се отключи от повече от един ключ е безполезна.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Против изневерите съм. И за мен мъж, който изневерява, не е нищо повече от загуба на жизнено пространство. Виж, отворените връзки са нещо изключително добро.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Това, което си чула го прераказваш грешно. Замести думичката "изневяра" с "брой сексуални партньори" или нещо от този род...
Изневярата е грозно нещо и разбира се, че съм против. Също така изневяра има, когато има и любов. Ако например съм с някое момиче, но не я обичам, в същото не подчертавам сериозността на намеренията си към нея, не я заблуждавам, че искам да прекарам остатъка от живота си с нея, то тогава не би било изневяра. И все пак...както не искам да си играят с моите чувства, така и аз не си играя с чуждите, уви не се получава точно така на практика...малко е на принципа "направи добро, изяж лайно", но аз съм романтична душа и вярвам, че ще се намери човек, който ще го оцени това.
В очите на кого ще бъде герой, на глупавите си приятели без морал и ценности? Иначе бих се съгласил, че една такава жена може спокойно да бъде наричана к'урва (или по-интересни и непопулярни нарицателни :Д).
И както винаги, всичко е относително.
За или Против? Че има ли някой,който иска да му изневеряват?![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Против. Но съм и против моногамието и дългите връзки. Изпиват ни.
Хайде във всеки раздел да пуснем по една такава тема..
Не вярвам, че има нормален човек, който би бил ЗА, особено ако е в ролята на потърпевшия.
Welcome to the Jungle...
Еее, ама много ясно, че За. Няма такъв кеф да ти изневерят.
Що задавате такива глупави въпроси... и в що за среда се движиш, щом смятат за геройство да изнервериш? Полът тук няма значение.
За изневярата,ако момче изневери няма ядове,ако жената изневери е мазната курва !!
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
Аз не вярвам нито един здравомислещ човек в този форум да ти каже, че е За. И не, никога не се счита за геройство, , еднакво недопустимо е и за двата пола.
Тоя въпрос е като вечното дерби.
Само дето авторката верно го е объркала![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Той си знае, че ще му отрежа топките и ще му ги пришия като папионка на врата.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
чувала съм го и друг път това
И все пак не съм изневерявала, нямала съм подобна потребност. Принципно, авторката си е права. Една изневерила дори веднъж жена я изкарват по-черна от дявола. А на мъжете сякаш им е простено едно залитане, дори и много повече. Жените по-често прощават изневяра на половинките си, отколкото обратното! Все още има полова дискриминация и вероятно винаги ще я има...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Пробвал съм, не е хубаво. Против.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Всяко нещо си има +/-.
Някой връзки изневярата ги е спасила. :>
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Против изневерите съм. В случая и аз бих нарекъл момичето курва, а момчето - мъжка путка.