.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Обичам го. От това ме е страх !

Има едно момче в училище което е уникално. Той е една година по голям от мен. Знам той не е най-красивия но характера му е най-уникалния. Пишем с от време на време но винаги аз започвам разговора. Имам чувството че му досаждам и за това не му пиша много често, но винаги когато го видя в училище той се усмихва толкова лъчезарно. Вчера го питах дали иска да празнуваме заедно хелоин но той каза че ще ходи на купон с преспиване у негова приятелка...помогнете ми моля

Цитирай Първоначално написано от Dolan Виж мнението
    Това е лесно. Хелоуин е ! Заключваш някъде приятелката ѝ и се преобличаш като нея. Нали за това е Хелоуин - КОСТЮМИ. Ако имаш късмет - той ще си пада по момичето и ще ти върже на тебе. Ай късмет.
    Хаха, двойно прецакване

Супер фен Аватара на shmatarok
    Кое му е уникалното?
    И как го обичаш?

;д отрязал те е деликатно иначе.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от damm303 Виж мнението
    Има едно момче в училище което е уникално. Той е една година по голям от мен. Знам той не е най-красивия но характера му е най-уникалния. Пишем с от време на време но винаги аз започвам разговора. Имам чувството че му досаждам и за това не му пиша много често, но винаги когато го видя в училище той се усмихва толкова лъчезарно. Вчера го питах дали иска да празнуваме заедно хелоин но той каза че ще ходи на купон с преспиване у негова приятелка...помогнете ми моля

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Как да ти помогнем? Той не те харесва по никакъв начин.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Е, чак пък по никакъв..
    Come on skinny love just last the year...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    И като се събуди, одеалото беше паднало на пода, нали?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

А ние с какво искаш да ти помогнем?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    И като се събуди, одеалото беше паднало на пода, нали?
    Тогава е ужасно
    Come on skinny love just last the year...

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Ми то сяко училище си има един по един сексимвол в койти всички са влюбени. Всички сме минали през това така че свиквай
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Как да ти помогнем? Той не те харесва по никакъв начин.
    Мисля, че това като цяло е проблемът, заложен в темата. Как да харесваме случайно срещнат човек? Бъди себе си и гледай да го впечатлиш, усмихвай се, използвай женските трикове... Предполагам, че имаш приличен външен вид. Не бъди прекалено офанзивна, но не и прекалено дефанзивна. Не трябва да го уплашиш, но не трябва и да излезеш от живота и съзнанието му. Намери начин, по който да му напомняш, че съществуваш, а не само да те поздравява като пътен знак в коридора. => Човек не може да има чувства към някого, ако не го познава и го приема като "пътен знак" - поздравяване и толкова. Направи нещо, което да го накара да забележи присъствието ти като нещо повече от позната (не прекалено офанзивно, за да не уплашиш плячката - просто опитай да излезеш от friend-зоната).
    И ако не се получи, просто продължавай да гледаш напред.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Вместо да го каниш на разни купони , го покани да излезете някъде - на кафе, разходка или нещо друго. И прави разлика между харесвам* и обичам*.

Миличка.... Отношенията Ви могат да бъдат само приятелски... а и то от момчето си зависи де .. но щом само от време на време си пишете и си мислиш , че си му досадна , няма смисъл... + това той явно вече си е харесал някое момиче... няма смисъл.. в тая малка България има толкова много момчета... все някога ще срещнеш подходящия !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си