- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- СКАНДАЛНО !
n00bs
![]()
да мрат мама им дебаааа
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
вдигнах темата, за да публикувам, новата генитална идея на правителството
n00bs
tl;dr
боли ме главата
:С
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
figures
днес един човек се самоуби в метрото, а пък Боби (онзи дето наръга Цветан 22 пъти с нож в Левски) е бил пуснат на свобода
ти какво пр, Тодоре?
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
точно в момента си намествах патката, че не ми беше удобно застанала
няма минерална вода, а аз от чешмата не пия
спи ми се много, но искам да стане поне 12
а ти ?
n00bs
познай от три пъти :/
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
не ми е самотно, но съм сама пак, писна ми пуууууу :/
да ти се оплача, мама днес е била у нас и ми е изчистила стаята до такава степен, че като влязох си помислих, че са ми изнесли нещата за преместване![]()
-M.B.
не мога да ти помогна по въпроса със самотата
ама ако това те утешава, миналата седмица майка ми, ми бе оправила леглото (от както се бях прибрал - 3-4 месеца, не го бях оправял) и после мега мн ме мързеше да си легна : /
n00bs
виждаш ли защо съм обидена, на си готов да направиш всичко за мен ;s
-M.B.
е как да ти помогна да не си самотна, всичкото тия км ...
n00bs
А НЗ
много мразя когато мискликна на майнкрафт пу
-M.B.
на мен ми се струва женска игра малко.
имам 2 замъка, няколко имения, обикновени къщи и др страхотни постройки![]()
-M.B.
което обеснява защо не съм я играл![]()
в кой от тях си го правила :оопс:
n00bs
в замъците съм го правила с няколко зомбита, понеже забравям да ги осветя и те там влизат
а през деня обикновено като забравя да си затвора вратата някое зелено човече влиза и то гърми
много е "диво"
-M.B.
намери си приятел, какви са тея умрели игри![]()
n00bs
аз си имам, той ми я показа![]()
-M.B.
анатема, значи не те обича
защо ти показва такива игри
n00bs