Така , ето и моят проблем , сигурна съм че повечето момичета също са го имали или го имат . Става дума за едно момче , което е център на женско внимание и е нещо като звезда с безброй почитателки , абе изобщо момче с което не бива да си имаш работа , защото е специалист в разбиването на сърца . На пръв поглед е перфектен , маркови дрехи , тъмни очила , чаровна усмивка ........ и така се влюбих Отнасяше се с мен като с принцеса , казваше ми че съм красива , пишеше ми мили есемеси , гушкаше ме , целуваше ме по челото... и такива сладки неща , да звучи супер , но проблемът е че продължи само 2 седмици ( най-хубавите ми 2 седмици ) , после спря да отговаря на съобщенията , не ми звънеше , изчезна някъде . След няколко дни разбрах от интернет че се е влюбил в друга ( след още малко време се обвърза с нея, после и с още 2 момичета , сега е необвързан ), разбрах също че май доста момичета е разигравал като мен . Банална история , но проблемът е че аз още мисля за него , вече минаха 5 месеца !!! Наскоро се срещнахме на улицата , аз го поздравих , а той само каза "Охо" , май въобще не ме погледна . И така , какво мислите , да се боря ли за него или просто да продължавам да се опитвам да го забравя , нормално ли е още да мисля за него (все пак това са 5 месеца ) , чувствам се ужасно объркана , ПОМОЩ !!!!!!!