Здравейте, аз съм момиче на 19 години. Имам гадже от близо 3 години и го обичам страшно много, но се страхувам, че той вече може да не ме обича. (то макар и още да съм малка.. жените сме си параноични на тази тема)
В началото на връзката ни той беше страшно мил, постоянно ми правеше подаръци, пишеше ми писма, постоянно искаше да е с мен, казваше ми много често колко ме обича... сега нещата се промениха. Случиха се доста неща, които можеха да ни разделят.. като например неговото семейство. Въпреки това успяхме да останем заедно, но оттогава той е по-студен, иска повече да стои самичък, затворил се е в себе си... не знам какво мисли.. не знам дали е с мен само защото знае колко много ще страдам, ако го загубя. Има дни, в които ме желае ( да ме гушне, да говори с часове с мен, просто да стоим заедно и прочие), но има дни, в които е толкова студен и потаен, искащ личното си пространство, че съм досадна,не иска и да пише с мен, а аз почвам да откачам, че може би вече не ме обича, че харесва друга, че само от съжаление е с мен и не знам какво да правя, а не искам да се разделим... обичам го много и знам колко много си допадат характерите ни и прочие... Плача тайничко от всички, чета форуми, опитах да говоря с него, но той като почти всички мъже не иска да говори за това и затова реших да пиша тук.. дайте ми някакъв съвет, защото не искам да го загубя, а ако продължавам толкова много да се съмнявам в него... ще го загубя. Готова съм на всичко за него, просто искам да знам, че ме обича.. по някакъв начин да го покаже...
Дали още ме обича или е от съжаление с мен! Извинявам се, ако съм ви отегчила!