.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Къде е тръпката?

Здравейте,ходя вече с едно момче близо година.Както всяко момиче аз съм емоционален човек и много пъти без съзнателно ме е обиждал...и след време почнах да излизам по често с приятели и общо взето чувствата ми си заминаха...след време обаче откривам че имам приятел с който да се прегръщам когато него го няма усетих че този човек повече ми помага и от собственият ми приятел...и след време тръпката ми се върна отново но не при гаджето ми а при момчето което ми помага...гадното е че сега виждам че моят приятел вече се е влюбил много с мен...а аз се чудя как да направа така че да не бъда с двама,а с един и то с тръпка...нз в момента съм тоталн объркана...моля ви споделете мнение

Супер фен Аватара на Oldschool
    Отиваш при Номер 1 - и му казваш "дотук"
    с номер 2 си действаш - май ти е опечена работата

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Като прочета "тръпка" вече ми се повдига. Вземи поне малко контрол над живота си и разкарай сегашното си гадже. После тръгни с новия и готово, не е нужно да ги разиграваш.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

С 2рия не мога да се хвана защото точно това е тръпката неангажиращо е...а 1вия той вече...ми омръзна но се познавам с роднините му ходихме с тях на море и ми е много неудобно...той също ми е помагал..нз какво да права

Почнах да се крия а аз вече полудявам от този факт...че може и да ме следи...ако може да върна старата тръпка...но как

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ахахахахха хранилка с голямата лъжица заслужаваш. ПиснА ми от образи като теб. Изчукай се и с двамата (може и едновременно).

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Моля не разбиращи да не пишат

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Вторият е временно увлечение. Мисли трезво и си прецени ще продължаваш ли с първия.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Chacho
    И кво като познаваш техните? Като няма тръпка, а искаш постоянно да те чеша долу, късате.

С втория няма нужда нищо да правиш. Сам ще те зареже като види кво лигаво лайно си и как се мъчиш да си играеш с него.

Имаш ужасна езикова култура.

Ходи се гръмни!

Успех!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Много злоба има в вас...оправете се малко до никъде няма да стигнете...както и да е не пиша за вас...

За сега ще продължавам май с първия пък временно с 2рия...аз с 2рия не си чеша удоволствието,а с него изпадам в моменти който никой не може да ми ги даде ласките и гушканията...щом съм преценила с него само да бъда като някакви деца значи първия не ми го дава...и не иска

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Мдаааа, на кривата ракета космоса и е виновен.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от taina_e Виж мнението
    Много злоба има в вас...оправете се малко до никъде няма да стигнете...както и да е не пиша за вас...
    Понеже преди този ти пост писах и аз- поне животът ми е подреден и сивото си го ползвам по предназначение. Вторият ще те опраши и ще изчезне яко дим. Разчуе ли се, и първият, безумно влюбен в теб, ще си плюе на петите. Айде сега, кажи ми пак, че съм злобна. Поне този път ще имаш основание.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Не мисля че разбираш особено,моля бъди така мил да спреш да пишеш абсолютните простотии.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    С 2рия не мога да се хвана защото точно това е тръпката неангажиращо е...а 1вия той вече...ми омръзна но се познавам с роднините му ходихме с тях на море и ми е много неудобно...той също ми е помагал..нз какво да права
    и аз със бившия съм ходила на море, и роднините му познавах е и? Това не ми попречи да скъсам с него. Натрупаха се много проблеми и така. Аз смятам, че щом нямаш чувства, а и щом отношението му не е добро към теб не виждам смисъл. В крайна сметка решението е твое...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    След като не получаваш каквото ти е нужно от първия защо ще продължаваш да си с него? Неудобно ти е да го зарежеш? Ама ти е удобно да се гушкаш и лигавиш с друг зад гърба му?

Курвенски номера въртиш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Не се отнася за теб а за предните постове

Много пъти съм му повтаряла някой неща от типа да оправим връзката си но...разнообразието го няма вече аз му го казах

Град
    пространството на Дисе
    Много пъти съм му повтаряла някой неща от типа да оправим връзката си но...разнообразието го няма вече аз му го казах
    Лично ТИ какво направи по въпроса с разнообразяването на връзката?

Не зависят много от мен нещата опитвах се да възпламеня връзката като правих неща специално за него често го каня...много пъти съм му казвала да се разходим някъде в друг град...разнообразие малко...той постоянно ме лъже че няма пари а да не ви казвам колко пари е изхарчил за проститии

Боли ме от факта че се чувствам като момиче за секс за него макар че от тези дни почна да ме ревнува което много стана чудно...не ми дава ласките който искам ... а е добър човек ако го остава ще съжалявам

Не зависят много от мен нещата опитвах се да възпламеня връзката като правих неща специално за него често го каня...много пъти съм му казвала да се разходим някъде в друг град...разнообразие малко...той постоянно ме лъже че няма пари а да не ви казвам колко пари е изхарчил за проститии
    Сори, миличка с такъв човек не бих ходила!

Град
    пространството на Дисе
    той постоянно ме лъже че няма пари а да не ви казвам колко пари е изхарчил за проститии
    А ти твои пари нямаш ли? Стипендии, спестявания, а-у?

Разбирам го че няма от време на време парички но се пак толкова ли няма да събере някой лев който и аз ще додам...

Мега фен Аватара на Chacho
    Чакала е, не е ли достатъчно? Виж кво, маце, ясно е че няма да се оправиш от съветите ни, не си дошла тук да чуеш различно мнение. Чувстваш си нещо там и чакаш някой да ти подхвърли отговорче, което ще е в синхрон с егоистичните ти емоции. Все ми е тая, не сме ние хората с проблема. Ако искаш да си подредиш нещата, първо слез на земята и се замисли, че съществуват и други хора, освен теб, които също имат мисли и чувства.

Първият се държи добре с теб сега, щото си застудяла. Ако се върнеш и се закрепят нещата, пичът ще се върне към предишния си ритъм. Хората не се променят от днес за утре.

Вторият те харесва много, но го е страх, че сте приятели и се чуди дали го харесваш. Ти не искаш нищо сериозно, той сигурно си мисли за сватби вече и един ден ще се престраши и ще ти се обясни в любов. Ще го отрежеш, ще те намрази и освен, че ще си развалите приятелството, което баш-баш го няма, ти ще увиснеш и без рамо на което да плачеш. Което не е много страшно, щото ще си намериш друго. Но понеже мислиш само за настоящето, игнорирала си напълно разумът си и се водиш от чувствата си, а на всичкото отгоре ти липсва каквато и да било самокритичност, ще се луташ като муха без глава, живеейки за момента и никога няма да бъдеш близо до удовлетвореността, която търсиш. И така от рамо на рамо ще подскачаш, като една пеперуда, за която се пееше преди доста време. И която вероятно се досещаш на какво е ефимизъм.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Така е, в крайна сметка не си длъжна ти да даваш спестяванията си, за да възродиш връзката, трябва да е поне 50 на 50.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си