.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Имам бих додала но някой път ама често при това му липсва желанието...на кафе не сме излизали от месец и нищо...разнообразието го няма...с 2рото момче няма много пари а пък ме завежда на разходки макар да е от тук до там...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    *Съгласна с Chacho
    Обаче ме изкушава и мисълта, че той може да е охладнял заради лични проблеми. И да не му е до *досадна сополива лигла* образно казано.

taina_e, ще започна малко отдалеч. Като се видите с твоичкия, как и къде си прекарвате времето?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Чакала е, не е ли достатъчно? Виж кво, маце, ясно е че няма да се оправиш от съветите ни, не си дошла тук да чуеш различно мнение. Чувстваш си нещо там и чакаш някой да ти подхвърли отговорче, което ще е в синхрон с егоистичните ти емоции. Все ми е тая, не сме ние хората с проблема. Ако искаш да си подредиш нещата, първо слез на земята и се замисли, че съществуват и други хора, освен теб, които също имат мисли и чувства.

Първият се държи добре с теб сега, щото си застудяла. Ако се върнеш и се закрепят нещата, пичът ще се върне към предишния си ритъм. Хората не се променят от днес за утре.

Вторият те харесва много, но го е страх, че сте приятели и се чуди дали го харесваш. Ти не искаш нищо сериозно, той сигурно си мисли за сватби вече и един ден ще се престраши и ще ти се обясни в любов. Ще го отрежеш, ще те намрази и освен, че ще си развалите приятелството, което баш-баш го няма, ти ще увиснеш и без рамо на което да плачеш. Което не е много страшно, щото ще си намериш друго. Но понеже мислиш само за настоящето, игнорирала си напълно разумът си и се водиш от чувствата си, а на всичкото отгоре ти липсва каквато и да било самокритичност, ще се луташ като муха без глава, живеейки за момента и никога няма да бъдеш близо до удовлетвореността, която търсиш. И така от рамо на рамо ще подскачаш, като една пеперуда, за която се пееше преди доста време. И която вероятно се досещаш на какво е ефимизъм.
    Този път ми харесва мнението ти.Много точно и ясно.Благодаря На 1 вия всеки ден съм се чудела дали да му повтарям че няма милото държание говорим като приятели.Аз принципно каквото и да стане му казвам истината...няма смисъл да го заблуждавам толкова а аз да стоя в болка...накрая май така ще стане докато не намера човека който да не ме критикува толкова...като него.

Във нас...преди излиззахме с негови приятели,а с моите много не иска го забелязвам.

А за другото едва ли той ме възприема като приятел и ми казва винаги всичко

Супер фен Аватара на bilqnavod
    виж Лично съобщение

Стига с този разум и сигурност.
    Имам чувството, че всички се гневите, защото "не е справедливо", "не е честно" спрямо 1вия и т.н.
    Чувствата са си чувства.
    Кого искаш?
    Когото искаш - при него върви и дотук с другия (който и да е той).
    За всеки случай не виждам нищо кой знае какво лошо да ходиш и с двамата, стига да не е за постоянно и да си изясниш главичката.
    Може би ще е добре да си намислиш претекст да отсъстваш малко от града си или да не си вдигаш телефона и да си обмислиш решението.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мисля това да направа макар че на мен един път ми звани гаджето през деня...

Виж как се чувстваш, от кого и какво имаш нужда сама. Без влияния.
    Ако се чуваш и с двамата по някаква причина няма да си изясниш главата.
    Стой сама, ти казвам. И си решавай.

Мега фен Аватара на Chacho
    Jghgh, отиде в някаква крайност, все едно си е сипала тия чувства към двамата в две кофи и едната е бистра, а другата е мътна. Тук е мястото за оная фраза, че животът не е черно бял а нюанси на сивото или кво беше там. Въпросът е, че тя се е вкопчила в положителните емоции, които двамата души са й носили и си затваря очите за недостатъците на връзките. Понякога трябва да жертваме малко от доброто, да пуснем нещо хубаво, за да намерим по-истинското. Щом пише тук, значи й е дотегнало от поведението на първия.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Днес това ще направа...дано стане нещо

Аз като емоционално, нестабилно и какво ли още не създание (няма нужда да се дефинирам, вие ме познавате) бих я посъветвала да върви при втория : )
    Така че ... щом й е дотегнало от първия, нека го остави.
    Така и самият той "ще избегне куршум".
    Винаги боли, но като се замислиш по-добре и за него да не е с човек, който вече не го обича.

Да определено...както споменах човека не идва много при мен...не ми дава ласки не че ми ги е давал ... и от както почнах да излизам разбрах какво е човек да те цени макар в тази ситуация е...докато втория ако му се обадя той веднага ще ми се отзове на помощ докато първия ще каже нещо ще завърти темата и нищо не става не съм и такъв човек който много да си мълчи при проблеми много пъти съм споделяла...но никой не чува...сега ми казва че го е страх да не го остава,защото почнах да излизам с приятели и да си гледам собствения живот

Знаете ли до какъв извод достигнах ..... най-големият гарант за мъжка любов е инициативността

Между другото, освен тези двамата, има и много други момчета.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Така си е ,ще помисля какво да права...не искам така да продължават нещата ако исках нямаше и да пиша тук де...

Чачо, а защо да не се занимава с никой от двамата /спроед теб/?
    Не разбирам дали това имаш предвид и ако да, защо?

Щото останах с впечатлението, че не е щастлива и с двамата.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Момиче, много си глупава..
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Голям фен Аватара на magita
    Т'ва, че ти е писнало е съвсем нормално, но ти препоръчвам да оставиш и двамата или да оставиш 1 и да се изчукаш с 2 после 2я ще те остави и пак си сама. Така че все тая
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Позитивни сме

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Забавен начин на изразяване имаш. На колко си, на 15? Ужас ..

Тръпка викаш имало? А мислиш ли за този до теб? Че той например ти вярва, държи на теб и т.н., а ти търчиш след други мъже. После ще опяваш как всички мъже са идиоти, а всъщност ти сама си си го направила.

Вземи остави и двамата. Не са заслужили да си играе някого с тях. Още по-малко такива пикли, като теб.

Мисля че единия ме е оставил отдавна предположение че не иска да излиза много с мен...каня го постоянно но той ме накара да угася пламъка и да избягам при приятелите си да се забавлявам...

На 20 години съм

Като не искаш да си с настоящия-оставяш го без да се вайкаш тука. Тоя втория... виж кво ще стане с него. Но от 2 стола се остава на земята...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си