.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от taina_e Виж мнението
    Мисля че единия ме е оставил отдавна предположение че не иска да излиза много с мен...каня го постоянно но той ме накара да угася пламъка и да избягам при приятелите си да се забавлявам...
    Аха, значи човека няма право да е зает с нещо? Умно, много умно.
    И да, на 20 си, а мислиш като 15 годишна. Честито.

Нали ти казах, по-добре сама. Много е възможно просто да си въобразяваш, че имаш тръпка към другия. Няма смисъл според мен.

Тук пак ще поспорим че ми споделя че няма к'во да прай се чуди каде да отиде...зает е от много отдавна...не мисля че мисля като 15 годишна предположение че не си на моето място да знаеш как е ситуацията...

Banned Мега фен
    щом има 2ри значи първия го отписваш.. когато си с някой той във всяко едно отношение за теб трябва да е над всички,а в твоя случаи откриваш негативните,а не позитивните неща в твоя приятел ---> тръгни с другия и остави твоя приятел .. така хем ти ще си с човек,който те разбира,хем той ще има възможността да започне да търси друга,а не да стои напразно с теб след като така или иначе е ясно че е въпрос на време да скъсате

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от taina_e Виж мнението
    На 20 години съм

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Въпросът е, че тя се е вкопчила в положителните емоции, които двамата души са й носили и си затваря очите за недостатъците на връзките. Понякога трябва да жертваме малко от доброто, да пуснем нещо хубаво, за да намерим по-истинското. Щом пише тук, значи й е дотегнало от поведението на първия.
    Идея си нямаш колко си прав.
    Авторке, ако това ще ти помогне да се вслушаш в съвета ми - била съм в абсолютно същата ситуция. Кофти отношения с човека до мен, приятни емоции, ласки и хубави отношения с втория. Няма да обяснявам надълго и нашироко, но... лесно е да се съди отстрани от хора, които не са били в такава ситуация. Съветът ми е да седнеш и да говориш с първия - били сте някакво време заедно, дължите си го. Преценете заедно какво ще става. Не оставяй нещата просто да отшумят. Ще съжаляваш после.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Да си се сещала да зарежеш тоя, към който не изпитваш нищо?
    Нищо объркано не виждам. Единствено виждам една лигла, която не знае какво иска.

Мега фен Аватара на tori
    Когато нещо не се получава, наранява те или нещо такова, откажи се от него. Не изпитвай съжаление. Дори и да те обича, ще разбере ако му обясниш ясно и точно, че вече не изпитваш нищо към него и искаш да прекратите взаимоотношенията си. Действай бързо и не го увъртай. Така ще е много по-лесно. Как се маха лепенка - бързо и рязко, защото ако действаш бавно ще боли много повече. Ако той е момче на място, ще те разбере и няма да прави скандали или да се държи като ощипана госпожица.

Щом я няма тръпката и не ти дава това, което ти искаш, какво правиш още с него? Според теб дали ще му е яко да разбере, че излизаш с друг, към когото имаш малко или много някакви чувства, докато още ходиш с него, с когото явно не ти е приятно? Адски тъпо е това, което правиш, и е много унизително за гаджето ти, а пък доколкото разбрах ти пука достатъчно за него, че да не искаш да го правиш на глупак.
    Колкото до втория, неангажиращо е, ама имаш чувства към него. Неангажираща връзка не върви с чувства. А пък ако той има чувства към теб, ще стане ангажираща, а пък на теб ти харесва наобратно или поне така каза.
    Според мен си пуснала тема, за да ти кажат хората да зарежеш гаджето си и да отидеш при другия.. Направи това, което ще те направи по-щастлива, ама спри да правиш мизерии и си имай едно наум за втория..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Да си се сещала да зарежеш тоя, към който не изпитваш нищо?
    Нищо объркано не виждам. Единствено виждам една лигла, която не знае какво иска.
    Няма да обяснявам надълго и нашироко, но... лесно е да се съди отстрани от хора, които не са били в такава ситуация.
    Не считам за необходимо да коментирам повече. Особено при положение, че постът ти не е верен фактологично.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Така или иначе след време тръпката винаги изчезва,но това не означава,че любовта я няма.С колкото и други да бъдеш,няма вечно да си имаш "тръпка" към тях,винаги ще е еднакво.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си