.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Hybrid View

Голям фен Аватара на magita
    Оф айде като си на 40 много малко хора мислят с кой/коя да се изчукат. Повечето мислят как преживят и как да изхранят семейството си. Мислят си за комфорта и как да имат при кой да се приберат. Много сме отворени сега и точно за тва не трябва да застоява ме живота си. Като ти писне някой махаш го, като искаш да се шибаш с 20 различни - правиш го. Но като си на 40 и повече се предполага, че си се наиграл и трябва да гледаш семейство, а не нагона си.
    Щото отиваш изневеряваш, ама не си даваш сметка, че някой може да постъпи така с детето ти. Е да ама като децата ти се оженят и примерно момичето дойде и ти се , че са и изневерили ще отиде и колкото и да е възрастен ще иска да защити дъщеря си, а няма да си спомня, че и той ги е правил същите кирии : ))
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ^ Не че не съм съгласна с теб, ама "би трябвало" и "е" са две различни неща. Ти решаваш така, аз решавам така, хората по-горе решават така, но все ще се намери някой, който да каже "защо пък не". Негово/Нейно право си е.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Против съм.

Някак не съм от тия хора, които биха приели факта, че приятеля ми е бил с друга, още повече самата аз да бъда с друг. Не. Добре си ми е с моята любов и нямам нужда от такива простотии. Но, ако приятеля ми го предложи това - не бих се съгласила и дори бих си помислила да го зарежа, ако е наистина сериозен.

Супер фен Аватара на someonerandom
    И според мен нещата във филма се развиха точно както би трябвало и в реалния живот.Всичките бяха много уверени и надъхани,обаче като дойде време да разкопчават колана, се сетиха,че имат жени и си ги обичат.
    (Мина време,откакто го гледах,може и да не бяха баш всичките така,обаче имам спомен,че това беше основната ситуация )
    Хората не избягват изневярата от страх какво ще каже половинката им.Ако това е единствената причина,изобщо няма смисъл да са заедно.Изневярата се избягва,защото,ако наистина имаш чувства към човека,чисто и просто не би могъл/могла да го направиш,поне не и без нещо да те човърка.
    Да не говорим,че е пълен абсурд това да не се спомене повече.Дори и двамата да издържат да не попитат директно,ще им се отрази на отношенията и ще доведе до някакви други караници,пак индиректно предизвикани от това.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Аз в такава връзка не се вписвам много. Като цяло не съм почитател толкова на връзките. Та... това като идея не е лошо, но когато нямам сериозен приятел. Поне за мен. Не виждам момента, в който аз се изчуквам с някой през уикенда, той с някоя, и после ще правим секс ние двамата, и аз след това ще му се гушкам, и ще чувствам нещата, както трябва да ги чувствам, както ги чувствам по принцип. Самата идея за връзка я възприемам по следния начин - не е задължително да имаш връзка, за да имаш човек до себе си, да се гушкате и цункате, да правите секс. Връзката за мен е тогава, когато съм намерила толкова неповторим и уникален човек за мен, че да нямам нужда от друг, да не мисля за друг, да не искам друг, да не искам да спя с друг. Така че не смятам, че е нужно това просто на една връзка. Ако си обичаш човека истински, нямаш нужда... поне аз нямам.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Какъв би бил ефекта от нещо такова върху връзката ви (да, вашата връзка)?
    На този етап това би бил края на връзката. По принцип такова нещо, за да го поискаш , значи нещо ти липсва. Ако го направя човека до мен ще живее с мисълта ,че не ми е достатъчен. Същото и за мен.

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Смятате ли, че мнението ви би останало същото и след 10+ години брак?

Същото - нещо трябва да липсва, за да поискаш друг човек, но не е задължително желанието и дори постъпката да съсипят отношенията. Когато двама души са заедно от толкова много време, споделили са добро и лошо в живота си и си имат доверие връзката им е много по-издръжлива. Пак я има вероятността това да съсипе отношенията им , но също така може да ги направи бо-близки. Опитват различното, желаното и осъзнават, че нямат нужда от друго.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Не знам как може да има хора с толкова замъглено мислене. Било разнообразие ако партньора ти позволява да изневеряваш. Аз съм твърдо ПРОТИВ изневерите. Ако държа на момичето до себе си не бих и изневерил. Ако тя също толкова държеше на мен няма да кръшка на ляво и на дясно. Изневярата не е начин да закрепиш връзката си. "Разнообразие" това да не е новият термин на "Изневяра"? Не виждам кой мъж ще позволи на половинката си да му изневери и обратното. Това са пълни глупости. Ако момичето до мен ми изневери просто да забрави ,че съществувам. Колкото и да я обичам изневярата не бих я преживял!

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Не съм "компетентна" за да отговоря на въпросите, но предполагам ако позволя такова нещо, няма да мога да се сдържа да не питам..няма да мога.
    Come on skinny love just last the year...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Стига и двамата партньори да са съгласни, не виждам какви пречки може да има. Ама под съгласни имам предвид наистина и двамата да го искат, не единия да си търси свободата, а другия да позволява с желание да задържи.

Мен подобна мисъл ме отвращава, дори не бих имала връзка с човек, който би се навил на подобно нещо. Такива отношения са ми адски чужди и надявам се, ще си останат такива.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си