- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Hall Pass - изневяра с позволение?
На кратко - партньори си дават уикенд/седмица/n-време, в което време всеки от тях "забравя", че има връзка. Сваля се с който пожелае, прави секс с който пожелае и т.н. Като след уреченото време връзката и моногамията се възобновяват. Главните правила са safe sex и no-ask-no-tell (т.е след това не се повдига темата за случилото се през въпросния период от време).
Във филма с въпросното заглавие ставаше въпрос за семейни двойки със значителен "стаж" и само на мъжете беше "позволено" да кръшкат. Променям малко концепцията, за да е честно спрямо двете страни.
Та, размисли, мнения, чувства? Какъв би бил ефекта от нещо такова върху връзката ви (да, вашата връзка)? Смятате ли, че мнението ви би останало същото и след 10+ години брак?
П.П Очаквам сблъсък между романтици и циници.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
м, същият кур като нормалната изневяра
не мисля че нормална двойка би предприела нещо такова
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Има толкова много начини да съживиш една връзка и изневярата не е сред тях.
Изневяра ли е когато партньорът е съгласен?
Очаквах малко повече разсъждения.
В момента съм single и не мога да коментирам за към момента, поради липса на връзка, но като цяло ако партньорите са съгласни, защо не? Особено в дълга връзка, особено когато вече се познават до болка и тн и тн... това не е изневяра за мен.. просто разнообразие.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не бих си го причинила на психиката. Не съм романтичка, но съм чувствителна. Не бих преживяла добре мисълта, че той е някъде и минава, каквото му мине пред очите. Вероятно би убило всякакво желание за разнообразие у мен и не бих се възползвала. Честно казано, пред това, обикновената изневяра ми звучи по-приемлива.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Категорично съм против!!! Щом съм решила, че съм с даден човек, ще си задоволявам сексауалните нужди с него и с никой друг. Ако искаме разнообразие нови пози, нови места, и тн. идей много стига фантазия да имаш.
пс присъединявам се към мнението на SisiStrange
Трябва да са минали супер много години с даден човек, за да си помисля за такова нещо. + т'ва любопитството ми ще надделее и ще искам да знам какво се е случило и не мога да си причиня такива психически щети ...
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Бах тоя холивуд Ви влияе зле
има си причина филмите да са си филми и да нямат нищо общо с реалния свят
такова нещо не може да се случи в една сериозна връзка, както се случи там, отделно че историята беше супер измислена и нереална
тези неща са характерни за отворените връзки
тц!!!.... ако искаш да имаш такива ''отпуски'' от връзката започваш отначало такава връзка... т.е. нещо като приятели с привилегии - всеки е на ясно, че другия му изневерява и нямат проблем с това.. не виждам смисъл някой да започне сериозна връзка и по най си време да реши, че иска разнообразие и да изневери с ''позволение'' ... за чувствата - зависи кой как е приел нещата през това свободно време,а и често става секса да доведе до чувства така че и от тази страна съм против.. като цяло съм против дори и да има позволението на другия... не мога да си представя как после нещата между тези хора биха били същите ... да не говорим, че рядко не се отваря темата ...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не намирам нищо кой знае колко лошо, ако връзката е много дълга и партньорите са си омръзнали, но не могат да се разделят поради различни причини. Или пък, ако по някаква злополучна причина единият партньор не може да прави секс вече.
А за мен и моята връзка - не мисля, че има такъв варянт. Все пак съм млада и нямам задължения към някого, така че, ако приятеля ми не ми стига, или пък ми омръзне просто - ще го оставя и ще си търся щастието другаде.
По принцип не съм консервативен човек , а отворен към новите неща ... Но това ми звучи безсмислено ...Ако не ми е кеф с тоя човек , да правилно омръзва и т.н до болка , но все пак ако не ми е кеф защо трябва да съм с него ?! какво в случая ще ме задържи с него ? уважението,привързаността, навиците ? поне 80-90% от тези неща ще се изгубят ... А и защо ще ми трябва седмица след като съм решил да изневерявам ?! какво би ме спряло през другото време да го правя ? както и ответната страна ... ей сега докато сме млади се правят тея работи , разнообразие , експерименти и т.н... да се види... после като се ожени човек трябва да е стабилен и да не мисли за глупоститва е мойто мнение ... ако е гадже няма закво си давате едноседмична почивка напрао почивка до живот :Д ...кви са тея задълбочени връзки , че толкова да си омръзнете примерно ?!
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Простотия за "разнообразие" ..![]()
Модерната измишльотина на думите "писнало ми е от секса с теб"..
Никога не бих се съгласила на подобно нещо,не мога да деля човека когото обичам с някой друг,нито имам желание да бъда с други мъже освен него.
Честно казано, минавало ми е подобно нещо през акъла, когато си се представя след 10 години, да речем. Обаче се познавам. Ще му дам тая възможност (аз не знам дали бих се възползвала), ще се направя, че съм печена и ще вярвам, че съм, обаче... после няма как да не питам. Природно любопитна съм, ама много. След това ще се изям от мисълта, че не знам с коя какво е правил.
Той, от друга страна, не би допуснал такова нещо. Просто не го виждам.
Ако ще пускаш темата в бгмама, дай ми линк на лично![]()
Грозно е. Щом се е стигнало до това, значи нещата са си отишли и толкова. Значи човека до теб не ти е достатъчен.
+ това мисля, че ако си го позволи(те) веднъж, ще му се иска да опита отново и отново.
/Това го казва обичливата ми 'болна' страна, която обичам повече, защото не ме натъжава, когато обича и се чувства обичано./
От друга страна мисля, че човек може да обича друг човек и въпреки това да е и с други, НО каквото и да прави с тези други, не могат да изместят по никакъв начин 'основния' човек, който може да е твое всичко, което ти помага да дишаш, който ти е най-вече И приятел, И каквото се сетите още. Този вариант е много сложен и не е за всеки, дори бих го обичала повече от първия, ако поставях себе си на първо място пред всичко останало и ако имах нужното самочувствие и най-вече хармония с това, което бих била. Мисля си дори, че това нещо е адски благородно и те представя като... добър човек. Хм... сигурно е хубаво да знаеш, че човечето ти се отдава на най-първичните си желания и въпреки това да не изпитваш лоши чувства, а да си щастлив, че то е щастливО. Ох.. трябва да седна и да се обясня по-добре, защото наистина смятам, че е възможно, но аз лично не бих го понесла и би ми било тежко за мое съжаление, или не. Защото обичам да знам, че дори да видя супер готиния пич на улицата, няма да се изчервя и няма да ми потрепне нищо, ако погледите ни се засекат, защото ще знам, че си имам човече в гръдния кош и би ме било гнус да пипам и да ме пипа друг.
/Това го казва тъжното ми Аз, което е потънало по-дълбоко, което знае, че някои неща, които го натъжават са добри, но не може да се докосне до тях, защото не може да преодолее себе си./
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И на мен би ми било интересно да прочета мненията там.
Аз в момента чета една книга, в която едно разкрепостено семейство се опитва да съжителства с друго, доста по-консервативно. Вторите обясняват как правят секс само един с друг, обаче след 20 години брак, сексът вече липсва във връзката, на негово място се е настанила скуката, омръзването, повторението... Първата двойка споделя, че правят секс редовно, но не се ограничават само един с друг. Посещават специални клубове/заведения, където намират други двойки и разменят партньори. Обясняват подробно, че излизат на срещи, дори им се е случвало да се влюбват в други хора. При въпроса защо тогава са все още заедно, отговарят, че ги свързва нещо духовно, любов, която е над тези неща. Вярват, че са намерили истинската си любов, духовното си другарче, сродната си душа в лицето на другия, чувстват го по този начин и се опитват да запазят пламъка на любовта си жив. Срещите, целувките, сексът с други хора е само разнообразие за тяхната връзка. Черпят повече опит, споделят преживяванията си, прилагат наученото един на друг.
Аз лично четейки за интимният живот на двете двойки, подсъзнателно или може би не, искам да съм част от втората двойка, ако това са опциите, които съществуват след 20-30 годишен брак.
За момента не си представям да го деля с никоя, нито мога да си представя аз да пожелая друг. Дори да си дадем тази свобода, не вярвам сега някой от нас да има нуждата или желанието за друг човек.
И спря да се върти за миг земята..
Оф айде като си на 40 много малко хора мислят с кой/коя да се изчукат. Повечето мислят как преживят и как да изхранят семейството си. Мислят си за комфорта и как да имат при кой да се приберат. Много сме отворени сега и точно за тва не трябва да застоява ме живота си. Като ти писне някой махаш го, като искаш да се шибаш с 20 различни - правиш го. Но като си на 40 и повече се предполага, че си се наиграл и трябва да гледаш семейство, а не нагона си.
Щото отиваш изневеряваш, ама не си даваш сметка, че някой може да постъпи така с детето ти. Е да ама като децата ти се оженят и примерно момичето дойде и ти се , че са и изневерили ще отиде и колкото и да е възрастен ще иска да защити дъщеря си, а няма да си спомня, че и той ги е правил същите кирии : ))
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
^ Не че не съм съгласна с теб, ама "би трябвало" и "е" са две различни неща. Ти решаваш така, аз решавам така, хората по-горе решават така, но все ще се намери някой, който да каже "защо пък не". Негово/Нейно право си е.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."