Здравейте.Наясно съм с абсолютно всичко от сорта на, че има милиарди такива теми и да прочета нещо от нета или просто да отида на козметик или дерматолог.Както и да е , правил съм абсолютно всичко.То не бяха akne out,сода бикарбонат,lepten,zinerit,dalacin,спи рт + таблетки вътре,сапуни,маски от мед и канела,продукти на Avon,маски от хума и да не забравяме любимото,което всеки човек пише в подобна тема "иди до аптеката и си вземи един лавандулов спирт и един крем здраве и ще се оправиш.. нищо ти няма" ... Да ама, не . В момента съм 12 клас, започнаха да ми излизат пъпки от 8ми.Най-проблемни са ми зоните около носа, под него и брадичката.След бръснене си слагам лосион за след бръснене за чувствителна кожа, по принцип мога да се бръсна и го правя колкото се може по-рядко.По принцип кожата ми не е от най-сухите, затова използвам "специален" сапун за тази цел ... но или кожата ми става прекалено суха и започва да се лющи или после като и сложа някакъв крем става прекалено мазна... Доста е гадно , предполагам всички тук знаят.Така, че ако някой по някакъв начин ако знае нещо или поне нещичко за избягване на Looser-ския вид, моля да сподели.Благодаря ви и лека вечер