.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Когато животно прескочи мъртвец...

Според вас, вярно ли е, че ако котка прескочи починал човек, той се превръща в вампир? Или това е някаква измислица?
    Много често имам чувството, че някой ме наблюдава и изпитвам истински ужас от това...особено когато котката ми стане нервна и гледа нещо...което аз очевидно не виждам.
    Последно редактирано от nesquikkkk : 09-16-2012 на 12:15

Мега фен Аватара на xoxi
    Някоя буба, сянка, паяк, муха.. или просто чува нещо и се опитва да го фокусира. Не се шашкай.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Ако беше вярно, вече да сме в зомби/вампир апокалипс. Направо се изсмях като го видях това, честно.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

само неразбрах котката ли се превръща във вампир или мъртвия :Д

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    Вярно е !
    Освен това вампирите пият кръв !
    И са мъртви !
    СТРАШНО Е ,АКО КОТКА МИНЕ МЪРТВЕЦ !
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    И мойта така прави..и аз се кьоря, правя, струвам..
    Някой път чак почвам да виждам разни работи
    Come on skinny love just last the year...

Така съм чувала... ако КОТКА прескочи мъртвец и той вампирясва

Голям фен Аватара на JuStElly
    В духове вярвам,ама вампирите са пълна измислица. А по - тъпо нещо от това с котката не съм чувала..

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Надали.

Не вярвам.

Някакви тъпи суеверия , според мен. Иначе това с котката - ужас. Преди голям страх ме хващаше от това, когато тя гледа някъде в продължение на доста време, а аз нищо не виждам.

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Имам котка и съм я наблюдавала. Просто чува нещо или вижда някаква мухичка. Твоето зрение и слух не са показни в случая, както знаеш животните имат по-развити сетива. Така че, споко- котката просто се истерясва по някакви си нейни, котешки работи.
    Като за финал- какво общо има прескачането и вампирясването с ослушването на котката?

Цитирай Първоначално написано от autumn_eyes Виж мнението
    Като за финал- какво общо има прескачането и вампирясването с ослушването на котката?
    Може би защото котката е животно? Има нещо свързано между котка и вампир. Котка как убива гълъб например? Вампир как търси кръв? Абе говоря пълни глупости, но мисля, че има нещо вярно в това.

еми така съм чувала, макар че сега като се поразрових в нета, открих това:

У дома

Обичаят повелява очите на покойника да се затварят, за да предотвратят друг смъртен случай в семейството. Задължително е покойникът да бъде изкъпан и преоблечен с нови дрехи. Във водата се слага босилек за "хубава миризма".
    Ръцете на починалия се кръстосват върху тялото му, а между пръстите му се слага "вощеница". Тя трябва да се пали да гори от време на време. На младите покойници, които нямат свое семейство, ръцете не се кръстосват, а се слагат успоредно на тялото. Близките им правят огърлици, които по-късно се слагат на гроба до кръста.
    Ако се погребва жена, косата й трябва грижливо да се среше. Ако се полага мъж - да се обръсне. Традицията повелява младият и несемеен мъж да бъде в сватбени дрехи. След това се покрива с покров - бяло платно. Вярва се, че в него покойникът се явява пред Бога.

Задължително в джоба на покойника се слагат пари. По този начин той може да се откупва на онзи свят или иначе казано "да плаща борчове".
    Починалият прекарва първата нощ след смъртта си у дома си. Близките му правят нощно бдение. Тялото на покойника се поставя с краката напред - към вратата.
    Огледалата в къщата, покосена от траура, се покриват с кърпи. Остават закрити до края на погребението. Обичаят за този ритуал гласи, че с принадлежността си към двата свята, огледалото е своеобразна врата, която ги съединява. Душата, която току-що е напуснала тялото, може лесно да сбърка пътя, а след това да се заблуди в огледалния лабиринт и завинаги да остане в него.
    До ковчега, на пода, се поставя съд с пясък, в който се поставят запалени свещи.
    В стаята на покойника, според народните повели, не се допуска котка, защото ако го прескочи, той ще вампиряса.

Взето е оттук: http://boyanapark.com/content/view/31/397/

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    вярно е, ами сега ?!?!
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Дрън-дрън

Супер фен Аватара на Me4encety
    Аууу,че тя моята котка както обича да презскача мъртавци .... Лелеее кво ш праим ся

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl Виж мнението
    Ако беше вярно, вече да сме в зомби/вампир апокалипс. Направо се изсмях като го видях това, честно.
    хаха.

Още ли има суеверни хора, бе?
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

оф недей моля те че аз каквато съм суеверна няма да мога да спя спокойно DDD

Мега фен Аватара на strawberry88
    Естествено, че това са пълни глупости.
    На колко си?Предполагам си малка.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Гледах за вампири по national geographic и там ми се струва , че го споменаха но не съм сигурна . Но надали е вярно ...
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен
    Мисля, че не трябва да се тревожиш от нищо. Ако обаче тревогите ти продължават или дори се засилят, обърни се към професионална помощ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си