.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Къде държите дамските си превруски?

Въпросът е ясен? Извинете ме за правописната грешка от бързането е
    Последно редактирано от BEaUty_girl : 09-11-2012 на 10:38

Крия си ги на тайно място...
    Имаме в банята. А аз имам и в шкафа в моята стая.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Ми където ми падне там ги оставям.

в стаята ми, в банята, където дойде

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    В банята.. къде др..

Аз да попитам.. а в училище къде ги държите? Кутийки, пликчета. Някак не мога да се справя с този проблем. Понякога, когато си ги слагам в чантата и извадя нещо с бързането може да изпадне някоя.. после ми става неудобно. Как се справяте с криенето на тези неща в училище?

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Пробвай по джобовете, аз така правя. И когато свършат там си вземам от раницата и приятелката ми ме прикрива.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Иначе в раницата си ги слагам на дъното под учебниците, защото не веднъж са ми ровили в чантата за тетрадки от които преписват...

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Колкото и дамски чанти да съм си купила.. все имат едно малко джобче вътре в самата чанта на задната страна ( страшно го описах нали :Д .. но мисля, че ме разбрахте :Д) абе дискретно джобченце.. там си ги държа.. то си е за това..
    Може и да си вземеш кутийка за превръзки и да си ги държиш там.. Но като цяло няма нищо неудобно и да се види.. голяма работа..

И на мен ми ровят в чантата разни преписвачи ;д .. Момчета най-често и като видят превръзка или тампон започват да я подмятат. Много ме дразни това. Кутийката не ми е много удобна. В раницата или чантите за училище са ми препълнени и във въпросното дискретно джобче не е само превръзката ами гуми и острилки и когато някой бръкне..пак същата ситуация. Мерси за това, което написахте все пак

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от SunshineM Виж мнението
    Аз да попитам.. а в училище къде ги държите? Кутийки, пликчета. Някак не мога да се справя с този проблем. Понякога, когато си ги слагам в чантата и извадя нещо с бързането може да изпадне някоя.. после ми става неудобно. Как се справяте с криенето на тези неща в училище?
    От какво ти става неудобно?Ти си момиче,ясно,че имаш цикъл.. Иначе аз си слагам 2-3 в едно малко несесерче и в раницата,а в къщи ги държа в банята.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Вкъщи и аз в банята или в нощното шкафче.

В къщи ги държа на едно рафтче в банята . Голяма работа че пакетчето се виждало , това все пак си е банята . А в училище си ги държа в едно малко джобче в чантата като evilgirl95 . После само си я пъхам в джоба и отивам в тоалетната . А пък да ви кажа една случка . Една съученичка си беше пъхнала просто ей така превръзките в единия джоб на чантата и какво им скимна на момчетата , търсеха нещо из чантата й и ги откриха . Гледаха ги и се смееха , отвориха една и я гледаха като полезно изкопаемо . Само какви тъпи физиономии имаха хаха . Та поуката е - не си дръжте превръзките ей така в чантата , че някое момче може да ги набара . А пък аз лично смятам че няма нищо срамно в това че някой ще види как си вадите превръзка от чантата или че ви стърчи от джоба по пътя към тоалетната .

има кутийки някакви .. ти нямаш ли ??

съжалявам не видях следващите коментари

Цитирай Първоначално написано от Ninitoo Виж мнението
    В къщи ги държа на едно рафтче в банята . Голяма работа че пакетчето се виждало , това все пак си е банята . А в училище си ги държа в едно малко джобче в чантата като evilgirl95 . После само си я пъхам в джоба и отивам в тоалетната . А пък да ви кажа една случка . Една съученичка си беше пъхнала просто ей така превръзките в единия джоб на чантата и какво им скимна на момчетата , търсеха нещо из чантата й и ги откриха . Гледаха ги и се смееха , отвориха една и я гледаха като полезно изкопаемо . Само какви тъпи физиономии имаха хаха . Та поуката е - не си дръжте превръзките ей така в чантата , че някое момче може да ги набара . А пък аз лично смятам че няма нищо срамно в това че някой ще види как си вадите превръзка от чантата или че ви стърчи от джоба по пътя към тоалетната .
    От подобни случки съм си патила а с тампоните какво правят ;о .. нямам думи! Това е едно от нещата, с които се справяме момичетата в училище.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    У нас - в стаята ми, на шкафа. В чантата ми.

На училище: в чантата ми + две в джоба, за да съм в готовност да ги сменя, когато има нужда.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Не че нещо, но може ли да ми кажете какво общо има тази тема с раздела Здравни проблеми и болести? :/

Къде да се сложи според теб?

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Погледни разделите под този и сама прецени.

В чантата имам кутийка. Но не винаги си ги държа в нея. А тампоните не влизат естествено, така че и тях просто си ги пускам в чантата. А някой ако посмее да ми бръкне в чантата без да попита ще го обезглавя.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

на рафта за обувки

вкъщи по шкафове.. на училище в кутия или в "тайното джобче"

Аз мойте вкъщи си ги държа във кутия от уиски Знам, че звучи адски смешно (то е така де ) обаче там си ми е удобно, точно над тоалетната и като ми свърши си ги прибирам в шкафа! А иначе, когато съм на училище ги държа в кутийка за превръзки в чантата.

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Вкъщи в един от шкафовете, а за училище в тези кутийки, които пускаха на Libresse. Виждала съм и кутийки за тампони на ob май беше, но мнооого отдавна.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    В къщи в шкафа, в банята също има ( те са на майка ми, ама като се наложи вземам от нейните ) и няколко при бельото ( като свършат там, вземам от шкафа и "презареждам" ). Като съм някъде на вън или в университета съм с тампони и тях ги държа в кутиика от презервативи ( идеално пасва и побира 4 тампона ) в чантата. Иначе ако ползвах превръзки като не съм си в нас сигурно щях да ги държа в кутиика за превръзки от тези на либрес.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си