.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Абе Щрудел, открай време знам, че си лабилна, ама вече се оливаш тука, модератор си по дяволите. За такъв спам хората ги банват, а ти само наливаш. Земи спри.
    Не е лабилна, просто е много добро детето.
    OutlawGirl ли си, к'ва ли си- путка майна, разбрах, че се переш много здраво, циците са ти големи и стегнати, дупето ти е като детско барабанче, много си Ентелигентна и Оборотна... 'айде , моля те, млъкни вече, че си наистина неприятна...
    Последно редактирано от Guardian02 : 10-15-2012 на 16:26

Повече от фен Аватара на wankata7
    Град
    Маями,Флорида
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Слава на прехода , че има такива момичета като теб да намажем всички.Дай Боже курви всекиму по много
    +1

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от OutlawGirl Виж мнението
    разкрепостена ми е личността, контрастна на твоята и нещо вече не си оригинална и не ме забавляваш разочарована съм
    Личността ми може да скрие твоята в повече от едно отношение и особено по това, с което парадираш, но да се представяш единствено като кучка, която иска да бъде чукана до припадък, символизира наличието на много брутален комплекс. Вероятно свързан с приятеля ти, който е очевидно некадърен и понеже ти се налага да бъдеш мъжът във вашите отношения, имаш нуждата да се почувстваш в ролята на подчинена, обичаща да задоволява мъжете мръсница.

Написах си поста, след което видях следното от Щруделката:

Разкрепостените хора не говорят на всякъде колко им се чука и като цяло толкова за сексуалността си.

Точно това е.

като искаш да си намериш момче , което да те обича и уважава... и да го обичаш... ЗАБОГА СПРИ ДА СПИШ С ВСЕКИ.... тва не е начина !!!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не съм била чак в такъв етап, но щом сама усещаш, че не е редно, предполагам, че скоро ще си дадеш сметка и ще решиш как искаш да продължиш. Най-вероятно прекалено рано си започнала със сериозните и дълги връзки и много ти се е насъбрало от тях, сега изживяваш нещо по-неангажиращо.

Супер фен
    Град
    Пловдив
    Не аз съм тази, която започна спора. Писах по темата, драгата модераторка е тази, която почна да пише против мен.
    Големия анализ на PinkPan7her дори няма да го коментирам. Като измислиш по-добри доводи ми пиши на лично.
    Времето изтича, минават години ..
    а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Баничката само като види пост на OutlawGirl в някоя тема и се чувства длъжна да се включи.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Chrizz
    Град
    в парка
    [spam]

[/spam]
    Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Баничката само като види пост на OutlawGirl в някоя тема и се чувства длъжна да се включи.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не оспорвай истината, ябълкова баничке.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си