- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Напоследък прекалявам с мъжете
Не е лабилна, просто е много добро детето.
OutlawGirl ли си, к'ва ли си- путка майна, разбрах, че се переш много здраво, циците са ти големи и стегнати, дупето ти е като детско барабанче, много си Ентелигентна и Оборотна... 'айде , моля те, млъкни вече, че си наистина неприятна...![]()
Последно редактирано от Guardian02 : 10-15-2012 на 16:26
Личността ми може да скрие твоята в повече от едно отношение и особено по това, с което парадираш, но да се представяш единствено като кучка, която иска да бъде чукана до припадък, символизира наличието на много брутален комплекс. Вероятно свързан с приятеля ти, който е очевидно некадърен и понеже ти се налага да бъдеш мъжът във вашите отношения, имаш нуждата да се почувстваш в ролята на подчинена, обичаща да задоволява мъжете мръсница.
Написах си поста, след което видях следното от Щруделката:
Разкрепостените хора не говорят на всякъде колко им се чука и като цяло толкова за сексуалността си.
Точно това е.
като искаш да си намериш момче , което да те обича и уважава... и да го обичаш... ЗАБОГА СПРИ ДА СПИШ С ВСЕКИ.... тва не е начина !!!
Не съм била чак в такъв етап, но щом сама усещаш, че не е редно, предполагам, че скоро ще си дадеш сметка и ще решиш как искаш да продължиш. Най-вероятно прекалено рано си започнала със сериозните и дълги връзки и много ти се е насъбрало от тях, сега изживяваш нещо по-неангажиращо.
Не аз съм тази, която започна спора. Писах по темата, драгата модераторка е тази, която почна да пише против мен.
Големия анализ на PinkPan7her дори няма да го коментирам. Като измислиш по-добри доводи ми пиши на лично.
Времето изтича, минават години ..
а вас, палячовци, омразата ви поддържа живи!!
Баничката само като види пост на OutlawGirl в някоя тема и се чувства длъжна да се включи.![]()
![]()
Welcome to the Jungle...
[spam]
![]()
![]()
[/spam]
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не оспорвай истината, ябълкова баничке.![]()
Welcome to the Jungle...