Хелоу хора, имам нещо като проблем.
Освен, че съм работохолик, другото, което ми отвлича вниманието напоследък - не е особено весело.
За последните 6-7 седмици съм била с 4ма различни, ако го сложим последните 2 месеца - с 5.
Не мога да си намеря някого , с когото да искам да остана, а просто виждам мъж, който ми харесва д/г и решавам, че искам да спя с него, като цялата работа ми доставя удоволствие от гледна точка на лов. И, след като се видим няколко пъти, просто не мога, нито симпатии изпитвам, нито нищо.
Предисторията е, че преди този период сега, имах период на 3 поредни дълги връзки по 2г.
Надявам се с последния нещата да стоят по друг начин, защото той за разлика от другите, може да ме накара да се чувствам спокойна и защитена, докато другите бяха психически по-слаби от мен, а физическата сила също бе съмнителна, а пък аз съм плашливо същество и обичам да се чувствам защитена по този начин. Приятна компания е, интелигентно момче.
Майка ми е на мнение, че съм много разглезена и обичам да ми се обръща внимание, и аз съм съгласна с нея.
И все пак да ви питам, на вас случвало ли ви се е такова ирационално поведение ? Коко време траеше, в кой момент престава?
Аз, примерно, се надявам да се влюбя пак някога, да е споделено и да е яко такова :Д.