- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Напоследък прекалявам с мъжете
Веднага ти отговарям.
Момченцата, които блъскат у фитнеса и се разбиват по дискотеките, виждат в мен външност, няма да си кривя душичката. Не смятам, че притежавам кой знае каква, но явно тях това ги впечатлява. После почват да ми говорят някакви неща, от сорта на това 'колко съм различна и странна, талантлива' и не знам си каква, заслепени отново от външността (пак казвам, не мисля, че е кой знае каква). Такива момченца, изобщо не ме стоплят, дори са ми безинтересни, досадни и простовати.
Друга групичка момченца пък, са една идея по-умни и се доближават повече до нещо, което може да ми е интересно, които се опитват да си говорим на сходни теми, без да си личи по натрапчив начин, че ме харесват, но ме дразнят също, защото обикновено са по-срамежливи/колебливи и от мен.
Има и трети (изключителна рядкост), с които пък ми е интересно и може би ме виждат такава, каквато съм (което освен външността, включва и всичко останало).
Но всичко това, не може да бъде видяно, ако не го покажеш. Аз нямам поведение на кучка, която тръби на всеки, че иска да я чукат, не се обличам като такава и не парадирам с цици и задник. Никое момченце до сега не ми е правело намеци, че иска да ме чука и дори и тези, които описах в първата групичка не са го правили. Може да са били с надървени пищови в гащите, аз не съм наистина наивна и розова, но не са се държали с мен като с улична превъзходна, а винаги са имали благоразумието да си общуваме на някакво разтояние, като аз ест не съм позволявала да се приближат по-близо. Друг е въпроса, че когато осъзнаят това се оттеглят светкавично бързо, което ми е достатъчно, за да знам, че просто са искали да се пробват. Не го играя и недостъпна, просто знам кой ми харесва и кой не.
На теб всяка дума ти е свързана с това колко си сексуална. И аз обичам секса, обожавам го, но не ми е винаги на устата. Какво мислиш, че виждат всички тук у теб?
Последно редактирано от ShtrudeL : 10-15-2012 на 13:55
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.