- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- + още няколко въпроса :д
както вероятно някои от вас знаят от скоро имам връзка, която искам да запазя по-дълго време , обаче досега не съм имала нещо такова
(пеперуди, всичко ми е розово и пр)
та, да се посъветвам с по-опитните :д
какво правите като излизате навън?
ако приятелят/ката ви живее с родителите си , случвало ли се е да спите в тях?
кога се запознахте с родителите й/му?
колко скоро след като 'тръгнахте' правихте секс (personal question, i know , ама не знам кое е нормално и колко скоро е нормално :Д )
не мисля да спя у тях или да се запознавам с техните (може би) все още, ама да си питам пък!
ако имам други въпроси, ще си ги задавам в тая тема
мерси на отговорилите (по темата)
1.Разхождаме се, разглеждаме разни неща, ядем, играем тенис на маса, или просто сядаме в някой вход или пейка и си говорим. Тепърва планираме да правим още много неща, ако времето позволява
2.Да естествено, доста пъти съм спал в тях.
3. Късно, към 7мия месец някъде.
4.Почти след седмица. Всъщност са само няколко дена![]()
При мен нещата стоят малко по-различно към момента, тъй като живея с половинката, затова ще отговарям в минало време, взимайки предвид нещата, каквито бяха в началото, а не такива, каквито са сега.
какво правите като излизате навън? - предимно разходки, разходки, разходки. И рядко оставахме сами за дълго. 80% от времето навън беше прекарано с компания.
ако приятелят ви живее с родителите си , случвало ли се е да спите в тях? - Случваше се, да. За първи път някъде около края на първия/средата на втория месец.
кога се запознахте с родителите й/му? - С майка му ден-два след като нощувах за първи път у тях, щеше да е още на другата сутрин, но бързахме. Отидохме в салона й, представи ме, пихме по кафе, поприказвахме си и това беше. С баща му, още преди да се съберем си знаехме физиономиите. Като цяло не е имало официално запознанство, просто като отивах за пореден път на гости си стиснахме ръцете и той ми даде домашни чехли, за да не ми било студено.
колко скоро след като 'тръгнахте' правихте секс (personal question, i know , ама не знам кое е нормално и колко скоро е нормално :Д ) - в края на втората седмица. Няма нормално и ненормално в случая. Не си поставяйте изкуствени граници. Когато усетите момента - тогава.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
1. За съжаление, зимата ще се прекара основно вкъщи на дивана, гледайки филм. (Не е за вярване колко ми се обогати филмовата култура откакто сме заедно.) Когато може, разходки в парка, ядене на сладолед, излизаме с компания, хапваме...
2. О, да, спала съм в тях доста пъти - кога планирано, кога - решено на момента. Даже си имам четка за зъби у тях за инцидентни случаи, когато ме е поканил в последния момент. Той е спал в нас също, но само веднъж, когато е имало родители. И той си има четка за зъби вкъщи :д
3. С баща му се познавахме още преди да тръгнем официално. С майка му - на първия месец още, просто се случи да се прибере, когато бях у тях.
4. Ъмм... седмица. Преди това просто нямахме физическата възможност.
Питай, питай :д
правете каквото искате :о не нещо конкретно..
може да висите само вкъщи и пак да ви е приятно.. случвало се е така да минат 7 часа и да не ги усетя
за секса.. когато се чувствате готови. обикновено това зависи от жената, де
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Правете нещата така, както и двамата ги усещате. Сега, ако десет човека се изкажат, че с половинката си ходят само по кафета, а твоя си пада повече домошар, нали няма да започнеш да го мъкнеш против волята му?
Не бързай да се запознаваш с родителите му. Не знам от колко време сте заедно, но е по-добре да изчакаш той да подхване темата или случайно засичане в дома му. Ако той не усеща връзката ви толкова сериозна, и ти заговориш за среща с родителите му, това само ще предизвика отрицателни емоции. Последното важи с пълна сила, ако сте по-малки, и/или той до сега не е запознавал предишните си приятелки с родителите си.
Започнете да правите секс, когато се чувстваш готова, а щом питаш, надали си готова. Обикновено девствените момичета изчакват повече, което е напълно нормално.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
1. Каквото ни се прави. Разходки, ядене или просто сядаме някъде и си говорим, прегръщаме се, целуваме се. В последните дни си помагаме взаимно за домашни и така нататък. Той мен по английски най - вече, а аз му помагам с подготовката за матурата, тъй като е 12 клас.
2. Да, спа в тях. Имам си четка за зъби, едно празно рафтче в шкафа му за моите неща и поне един чифт дрехи /говорим за горнище, долнище, гащи и така нататък/.
3. С баща му на 3 седмица ако не ме лъже паметта. Стана съвсем случайно, не го очаквах, бях доста притеснена и така нататък. Сега с баща му сме в много добри отношения, приема ме за част от семейството и като негова дъщеря. С майка му на живо не съм се запознавала, тъй като е извън страната, но сме си говорили по скайп. Добричка е, държи на мен и така нататък. Като цяло има уникални родители.
4. На 3 месец и 10 ден. ;d
Катерим Витоша, ходим до Своге/Пловдив и Варна, разглеждаме музеите, седим в парка и пием бира, караме водни колела/рикши/велосипеди, разглеждаме града.
Да, не виждам защо не.
Ами с последната ми приятелка не съм се запознавал, но с предната... след като спах една нощ у тях и.. те с ебяха прибрали по рано от предвиденото. Аз по гащи, тя по нощница влизаме в кухнята, а хората си пият кафето.
Около седмица.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
какво правите като излизате навън?
- Разхождаме се, понякога ходим в някое заведение, излизаме с компания, ходим по концерти, на планина, на село сме ходили заедно дори, разхождаме кучето му, обикаляме парковете и градинките, понякога го мъкна с мен по магазините... Каквото ни дойде на момента. Рядко излизаме с готови вече планове.
ако приятелят/ката ви живее с родителите си , случвало ли се е да спите в тях?
- Да. Веднъж дори се засякохме ние двамата, родителите му, брат му и неговата приятелка. В началото беше неудобно, но бързо отмина това чувство. Родителите му са страхотни.
кога се запознахте с родителите й/му?
- Не помня вече... С баща му се познавах години преди да срещна и самият него. За това баща му сравнително рано и пръв разбра за връзката ни. С майка му се запознах няколко месеца след това. Случайно.
колко скоро след като 'тръгнахте' правихте секс (personal question, i know , ама не знам кое е нормално и колко скоро е нормално :Д )
- Два месеца някъде. На мен ми беше за пръв път, за това се забавихме толкова много. Можех и още да го отлагам, но един ден просто не издържахме. Въобще не сме мислили тогава кога ще е нормално.
И спря да се върти за миг земята..
така
по принцип за техните-виждала съм ги по мачове отстрани , но никога не съм била по-близо до тях, нямам и желанието все още
те са доста по -възрастни от нашите примерно и не знам как ще ме приемат, не съм готова за нещо такова
говорим си за родителите ни, но просто си споделяме,иначе като цяло нито аз, нито той имаме желание да идва момента с ''това е приятеля/ката ми''
иначе нашите знаят за него, не исках да им казвам , ама така се случи просто
иначе въпроса за секса си беше някакъв random , по принцип предпочитам да изчакаме, не искам да избързвам с нещата, а и като знам колко време ни отне 'първата целувка' ..да.. :Д
засега това, мерси! :Д
Като начало ми е много смешно с хората, които изчакват. И кво изчаквате, патицата да снесе златното яйце ли? Секса е секс, удовлетворяване на желанията, нещо близко и истинско, но не го правете недостъпно. Ако човека те привлича, просто го направете. Без да уреждате ден и час, нещата се случват.
С моя като излезнем зависи за какво сме излезнали. Знаеш, че живеем/хме/ заедно, та обикновено навън излизахме за разходка из някой парк, луна парк, на кино, или с приятели. Добре е предварително да си намисляш какво и къде може да ходите, защото е неловко като се срещнете на уреченото място и двамата се чудите какво да правите.
За темата за родители съм пълен игнор - едно представяне и до там. Просто не позволявай да ви се месят във връзката, да взимат мнения, решения и страна. Не се оставяй и ти да се влияеш те какво си мислят.
1. Разхождаме се,ходим у моло,боулинг,карал съм и една от бившите ми на картинг,тя и тя малко щура глава като мене беше.Сядахме и на някоя пейка и си говорехме,стоим на плажа и такива ти му работи
2. Спал съм в приятелката ми/така де с бившите/ когато техните ги нямаше.Не ми се е случвало ще да спя в гаджето си и техните да са там,или обратното.
3. В повечето случай съм се запознавал с тях след като тръгнем,с така последната ми сериозна връзка се познавах с майка и и брат и от преди,но общо взето все ми се е случвало да се запознавам,хубаво е да се познаваме все пак,да не ми е толкова тегаво ако ни хванат на калъп![]()
4. горе долу след седмица ,то един път ми се е случвало секс + сериозна връзка ,другите пъти беше или връзка или секс![]()
>>DjBelev<<
1.Ходим на планина,на село,обикаляме из целия град,по различни магазини,като цяло където и да отидем,почти навсякъде сме заедно.
2.От 3-4 месеца може да се каже че живеем заедно,родителите му нямат нищо против и ме приеха изненадващо добре.
3.Още през първия месец,.нe помня съвсем точно
4.Амии някъде към края на първата седмица..не го очаквах,но така се получи![]()
Парк, кино, разходка, ядем, с компания, на рандъм пейка.
Аз в тях не съм спал, тя в нас няколко пъти.
Аз я запознах с майка ми съвсем скоро след като тръгнахме, с майка и се запознах малко преди да тръгнем.
Ммм 3 или 4 месеца някъде.
П.С Започна сериозна връзка и се почна със въпросите стил "1-вото ми гадже". Бях останал с впечатлението, че си оправна душа.
по принцип, да
просто той ми се вижда ...много сериозен като човек и не искам да създавам погрешно впечатление
чушкопека, и аз бях останала с такова впечатление за себе си , ама ''като опря яйцето до дупето'' и се видя, че явно не ми се получават нещата точно така както искам![]()
Аз един път съм спал у момиче когато родителите му са си били вкъщи, не ми беше особенно приятно макар че с баща и сме много добри приятели, чувството е супер странно.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Личи ти, че си свястно момиче, дано скрола ти се спусне до отговора ми.
Значи, не знам дали трябва да опиша отговора на въпроса от гледната точка на сегашното ми положение, или някоя стара връзка, в която тези неща са се били случили.
Нооо, нека е сегашното ми положение. Ние все още не ходим, но съм привързан към нея. Когато излУизаме навън, си говорим глупости, смеем се, важното е да се отпуснеш в компанията му/й, да се чувстваш сама-себе си удобно.
Ми още не ми се е случвало да й гостувам, но пък обратен ефект... има.
Абе, все още не съм се запознал с родителите, ако трябва ще му дойде времето, вятъра ще ме повее (хаха)
Ми, ще му дойде време и на секса.
Пази си момчето и се обичайте.
1.Разхождаме се където ни се иска,пием по нещо някъде,ходим на ресторанти и т.н.Прекарваме всяка свободна минута заедно.
2.Не ми се е случвало още да спя в тях,но и аз искам и той иска,така че рано или късно и това ще стане.За никъде не бързаме.
3.Аз още не съм се запознала с родителите му,но майка му имала голямо желание да се запознае с мен,но оставям той да реши кога ще стане това.Иначе той се запозна с нашите,и то съвсем случайно,тъй като нашите отидоха на село а моите ключове останаха в майка ми и ние щяхме да излизаме,обаче не можахме,защото нямаше как да заключа в нас,та се наложи да изчакаме нашите да се върнат,за да излезнем,и тогава се запознаха.
4.Ми 1 седмица след като тръгнахме и го направихме.