Лятото, въпреки горещината, го усещах как се будеше и ме примъкваше към себе си, ако усети, че не се допирам до него. Аз умирам от горещина, но той посяга полузаспал-полубуден и ме придърпва даже със завивката и ме прегръща така , че да не мърдам. :Д
Зимата е много приятен (не че лятото не е де), по принцип самото му тяло е много по-топло от моето и много обичам да заспя на топличко. (:
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Ооох... Получавам душевен оргазъм всяка сутрин, когато се будя до него. Наричам го "греховно топличък".
Гушкаме се много преди да заспим и след като се събудим - по-точно, когато аз се събудя, мине час-два-три и решавам, че му стига толкова сън и трябва да става :д Заспиваме гушнати, но несъзнателно се местим. Или единият прегръща другия изотзад или спинкаме с гръб един към друг. Не мисля, че това е показателно за отношенията ни.
Но никак не бих била фенка на идеята да спим на отделни легла, гадно ми е. На него също.