.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ноуп Не работя 24/7 зад комп/

А може би не?

Ноуп, не ти пука. Страх те е да се отдръпнеш, искаш да и върнеш за нараненото его + че си наивен.

Мога, но не искам.

Щото никой няма да ти каже нещо, различно от това което ти се иска да чуеш. А то е повече от погрешно. Псувай ме колкото си искаш, но се замисли. Не държа да ти се харесам, даже напротив. Ползвай я тая глава по предназначение.

Извинен си. Мога да ти помогна, но не и по начина, по който очакваш. Там е проблемацията

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Ноуп Не работя 24/7 зад комп/

А може би не?

Ноуп, не ти пука. Страх те е да се отдръпнеш, искаш да и върнеш за нараненото его + че си наивен.

Мога, но не искам.

Щото никой няма да ти каже нещо, различно от това което ти се иска да чуеш. А то е повече от погрешно. Псувай ме колкото си искаш, но се замисли. Не държа да ти се харесам, даже напротив. Ползвай я тая глава по предназначение.

Извинен си. Мога да ти помогна, но не и по начина, по който очакваш. Там е проблемацията

Да те обиждам , че изразяваш мнение - Ами НЕ -
    Добре сега след този твой коментар , малко се позамислих и като че ли си до някъде прав !
    Да направим така - "Айде налей ми акъл в главата , тъй като си по - голям и би трябвало да имаш повече опит " Кажи ми точно какво трябва и не трябва да правя , слушам те !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си