Много съм объркан и не знам какво решение да взема,от 4 месеца съм с едно момиче,прекарахме прекрасно лято,влюбих се много в нея,както и тя в мен или поне така казваше ,всичко беше чудесно,докато малко преди тя да почне училище разбрах,че не всичко е било толкова прекрасно.Оказа се ,че тя ми е изневерявала,спала е с едно момче през времето в което аз не бях на морето и се връщах в София.Когато разбрах веднага сложих край,но тя ме убеждаваше ,колко много съжалява,че това е грешка,и аз й простих ,казах си майната му влюбен съм,искам да бъда с нея.След няколко дни разбрах,че не е било само веднъж изневярата й,а повече пъти със даденото момче,тя няма нищо към него,както и той към нея.Отношенията им са били чисто сексуални ,но това ме нарани много,опитвах се да забравя но не можех и сложих край.Но просто не спирах да мисля за нея,тя ми показваше постоянно,колко държи на мен и колко съжалява,дадох й отново шанс.Тя каза без лъжи повече ,всичко ще е наред,разбрах,че през времето в което аз се отказах става въпрос за 1-2 седмици,не съм сигурен,тя е била през това време с един мой приятел постоянно,нямам представа дали са спали заедно,казват че не са ,аз го знам,че той е такъв той просто се забавлява с момичетата,най-вече уязвимите и той ми каза,че той е виновен,че просто са се забавлявали ,не е било нищо сериозно ,не са спали заедно просто са си прекарвали времето заедно.Аз казах добре от 2 седмици сме заедно отново всичко е супер,до тази събота в която бяхме заедно,всичко беше прекрасно,бяхме много искрени един с друг,защото аз имам доста семейни проблеми и попринцип не споделям ,но просто й споделих говорехме с часове.През това време една нейна приятелка постоянно й пишеше смс-и да ходи в един клуб,но тя й отказваше и й казваше,че е с мен,телефона и звънна и тя вдигна и говореше,че никъде няма да ходи ,че утре ще се чуят ,аз лежах до нея и я попитах "Кой беше ?" ,тя каза "Виктория,ме занимава и ме кара да ходя ама няма при теб искам",а аз чух ,че тя говореше с момче .. попитах я няколко пъти с кого говори ,тя ме убеждаваше ,че е говори с нейната приятелка,при което аз избухнах започнахме да се караме и аз не се сдържах започнах да говоря за изневерите й ,за лъжите й ,започнахме да се караме ,тя започна да плаче ,крещяхме си и уж се разбрахме,но аз просто не мога не спирам да мисля ,за грешките й и не знам дали да си тръгна или не,преди малко бях при нея изпокарахме се отново,аз й казвах, че просто не знам какво става вече .. и не знам какво да правя и се побърквам..