.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Да се откажа ли ?

Много съм объркан и не знам какво решение да взема,от 4 месеца съм с едно момиче,прекарахме прекрасно лято,влюбих се много в нея,както и тя в мен или поне така казваше ,всичко беше чудесно,докато малко преди тя да почне училище разбрах,че не всичко е било толкова прекрасно.Оказа се ,че тя ми е изневерявала,спала е с едно момче през времето в което аз не бях на морето и се връщах в София.Когато разбрах веднага сложих край,но тя ме убеждаваше ,колко много съжалява,че това е грешка,и аз й простих ,казах си майната му влюбен съм,искам да бъда с нея.След няколко дни разбрах,че не е било само веднъж изневярата й,а повече пъти със даденото момче,тя няма нищо към него,както и той към нея.Отношенията им са били чисто сексуални ,но това ме нарани много,опитвах се да забравя но не можех и сложих край.Но просто не спирах да мисля за нея,тя ми показваше постоянно,колко държи на мен и колко съжалява,дадох й отново шанс.Тя каза без лъжи повече ,всичко ще е наред,разбрах,че през времето в което аз се отказах става въпрос за 1-2 седмици,не съм сигурен,тя е била през това време с един мой приятел постоянно,нямам представа дали са спали заедно,казват че не са ,аз го знам,че той е такъв той просто се забавлява с момичетата,най-вече уязвимите и той ми каза,че той е виновен,че просто са се забавлявали ,не е било нищо сериозно ,не са спали заедно просто са си прекарвали времето заедно.Аз казах добре от 2 седмици сме заедно отново всичко е супер,до тази събота в която бяхме заедно,всичко беше прекрасно,бяхме много искрени един с друг,защото аз имам доста семейни проблеми и попринцип не споделям ,но просто й споделих говорехме с часове.През това време една нейна приятелка постоянно й пишеше смс-и да ходи в един клуб,но тя й отказваше и й казваше,че е с мен,телефона и звънна и тя вдигна и говореше,че никъде няма да ходи ,че утре ще се чуят ,аз лежах до нея и я попитах "Кой беше ?" ,тя каза "Виктория,ме занимава и ме кара да ходя ама няма при теб искам",а аз чух ,че тя говореше с момче .. попитах я няколко пъти с кого говори ,тя ме убеждаваше ,че е говори с нейната приятелка,при което аз избухнах започнахме да се караме и аз не се сдържах започнах да говоря за изневерите й ,за лъжите й ,започнахме да се караме ,тя започна да плаче ,крещяхме си и уж се разбрахме,но аз просто не мога не спирам да мисля ,за грешките й и не знам дали да си тръгна или не,преди малко бях при нея изпокарахме се отново,аз й казвах, че просто не знам какво става вече .. и не знам какво да правя и се побърквам..

Пич минавал съм през подобно нещо и при мен не свърши добре , курвалъците на тази с която бях продължиха ..
    Та по темата .. Какво те кара да мислиш че следващия път , когато идеш било то на море / балкан или екскурзия тя няма да ти изневери отново ?
    Щом толкова много държи на теб защо ти е изневерила , че и дори е била с твой приятел ?
    Защо те лъже , с кого говори щом няма какво да крие ? Задай си тези няколко въпроса , задай и ги и на нея и сам прецени дали си стува да си блъскаш главата за оня дет духа или е по - добре да започнеш на чисто !

Брат аз я питах ,защо ми е изневерила,защото съм се държал хладно през това време,имала когато ми е звъняла да ме чуе аз съм бързал да й затворя,всеки път когато е спала с даденото момче по нейните думи това е било само 4-5 пъти .. е било след дискотека,когато е била пила и била самотна .. !! За това с моя приятел,горе долу е същото ,защото е била много тъжна и наранена,когато съм я оставил ,а той е бил до нея, защото и той страдал за бившата му което не е така ,а той просто я е излъгал .. За това защо ме лъже с кого говори ,било защото съм щял да се нацупя защо в 2 сутринта й звъни някое момче ,а не е искала да се караме .. знам ,че не си струва ама все едно искам да я променя ,тя никога не е имала връзка,когато хората разберат ,че съм с нея всички са учудени ,защото се говори доста лошо за нея,кое истина ,кое не .. и не знам опознах я ,и не е такава ,но прави доста грешки ,ама аз съм на 22 и не знам не съм сигурен,дали си заслужава да й покажа,че има много по хубави неща от дискотеките и необвързващия секс ..

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Kapi90 Виж мнението
    само 4-5 пъти ..
    Само?

Брат аз я питах ,защо ми е изневерила,защото съм се държал хладно през това време,имала когато ми е звъняла да ме чуе аз съм бързал да й затворя,всеки път когато е спала с даденото момче по нейните думи това е било само 4-5 пъти .. е било след дискотека,когато е била пила и била самотна .. !! За това с моя приятел,горе долу е същото ,защото е била много тъжна и наранена,когато съм я оставил ,а той е бил до нея, защото и той страдал за бившата му което не е така ,а той просто я е излъгал .. За това защо ме лъже с кого говори ,било защото съм щял да се нацупя защо в 2 сутринта й звъни някое момче ,а не е искала да се караме .. знам ,че не си струва ама все едно искам да я променя ,тя никога не е имала връзка,когато хората разберат ,че съм с нея всички са учудени ,защото се говори доста лошо за нея,кое истина ,кое не .. и не знам опознах я ,и не е такава ,но прави доста грешки ,ама аз съм на 22 и не знам не съм сигурен,дали си заслужава да й покажа,че има много по хубави неща от дискотеките и необвързващия секс ..

Ми брат по тази логика , всеки път когато е тъжна или ти си изморен и не и обръщаш внимание тя ще спи с друг ?
    Това че е пила не я оправдава , всеки пие и да има пъти в които изневеряваш и после съжеляваш случва се , но при нея са 4 - 5 само докато си бил на море , което е ТВЪРДЕ МНОГО , ако толкова много държи на теб няма да се зарибява с други момчета , които да и звънят в 2 - 3 през ноща с цел да им задоволи каквито и да е нужди .. не знам не я познавам не мога да ти кажа , ама щом чак хората са почнали да я говорят , няма да е цвете за мирисане ! Остани още малко с нея и ако не видиш прогрес към по - добро , бий и шута и толкова , не те заслужава

anonymous708973
    Guest
    защото съм се държал хладно през това време,имала когато ми е звъняла да ме чуе аз съм бързал да й затворя

и била самотна .. !!

била много тъжна и наранена,когато съм я оставил ,а той е бил до нея
    Мда. Нищо ново под слънцето. Нормално.
    Колкото и да отрича, имала е нещо към другото момче. Някакво емоционално привързване. Той е бил там, когато ти не си. На момичетата това ни е слабо място - малко да се почувстваме изолирани/неподкрепяни/необичани, търсим на чие друго рамо да се опрем в момент на необходимост. Понякога има и секс, понякога не. Но винаги я има емоцоналната нотка.

то първо беше 1 път,после ги докара до 3,после ги докара до 5,ама сигурно ако я питам пак ще ги изкара повече.. и даже ми каза, той секса не беше хубав ..

Супер фен Аватара на shmatarok
    Според мен няма смисъл да се занимаваш с нея. Старите навици умират трудно, остави я да си блъска главата после. Тези системни изневери и лъжи няма да доведат до кой знае каква промяна, поне според мен.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Е очакваш да ти каже " беше супер" ли?
    Един път, айде 2 да простиш, ама още..Оставяй я.

Супер фен Аватара на djipsito
    Няма да можеш да я промениш. Откажи се.
    Психо-тестване можеш да им правиш на следващите си мацки. Преди нещата да се задълбочат трябва да си й задал задължително два въпроса!

1. Какво мисли за изневерите..
    2. Изневерявала ли е някога (като тук се очаква веднага да се даде отговор, а не да го мисли, да го овърта и т.н...)

Ако е имало кръшкане преди, ще има и с теб. Тва е грешка и при момчета и при момичета да мислят, че те ще са единствените, които... ще укротят кръшкачите.

Замисли се, тва, което е тя... тва ли заслужаваш ? Колкото и да си влюбен, едва ли искаш такова нещо за себе си. Та... помисли за себе си.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

djipsito питах я естествено Тя каза ,че не се е замисляла ,не е имала връзка за да изневерява на някого Само каза,че би простила изневяра
    Последно редактирано от Kapi90 : 10-16-2012 на 00:04

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    До средата на темата стигнах и... ДА, ОТКАЖИ СЕ! Това момиче си е чист парцал (с извинение или без, все тая). Ако е държала на теб е щяла да си държи и краката затворени.
    Да не говорим,че колкото повече й прощаваш, толкова повече ще ти се качва на главата. Това никога няма да спре, повярвай..
    Последно редактирано от Azoria : 10-15-2012 на 23:56
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Ако си тръгна ,тя ще направи глупости ,ще продължи да бъде момичето ,което спи с момчета без да влага нищо .. а тя е много повече от това,просто не може да го разбере.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Ако си тръгна ,тя ще направи глупости ,ще продължи да бъде момичето ,което спи с момчета без да влага нищо .. а тя е много повече от това,просто не може да го разбере.
    Ебаси наивния идиот..
    Ти сериозен ли си?
    За к'во търсиш чуждо мнение, след като не искаш да слушаш хората?
    Fuck logic, yo.

А ти да не си и бодигард все да си там , за да я спираш от това да не направи някоя глупост. Вярно , имаш чувства , пука ти за нея, но е повече от очевидно че на нея не и пука. Много буквално е приела израза "Очи които не се виждат се забравят", само чака да ти види гърба и се мята на някой друг на врата. Ти сам се замисли, заслужава ли си да се ядосваш за някоя като нея. Да ти изневери 1 път и ти да простиш е едно, но да го направи 4-5 пъти това вече е прекалено много.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Лелелееееее, още ли смяташ, че това момиче има ценности? Само едно ще ти кажа. Не познавам момче, което да простило изневяра. Просто се съмнявам, че друг на твое място би мислил така.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Много си заслепен мой човек,много.Хубавото е,че дори и заслепен малко по малко взимаш да се осъзнаваш.

Мило момче, не си струва да обичаш някой, да се отдадеш на някой, на който просто не му пука за теб. Думите са лесни за изричане, но делата казват много повече. Животът е пред теб!
    Простиш ли веднъж, тя ще е сигурна, че ще простиш втори, трети, четвърти, пети път.... Ако се чувстваш като парцал, бъди с нея...Но струва ли си??????

bilqnavod, всякакви момчета има ... всякакви ХОРА има : )

А що се отнася до автора.. Мили мой, прекрасно звучат думите ти, че искаш да я научиш на по-стойностни отношения и т.н., но аз не вярвам, че това е възможно. Не можеш да промениш някого, който не е готов за това, който сам не иска се промени. Тя не е с такава настройка за живота, с каквато си ти. Мисля си, че колкото и да й показваш хубавите страни на това да е обвързана и сериозна, просто няма да вдене, защото не й е стигнал дотам етапът на развитие. Не знам как да го обясня с най-простите думи, но ще опитам: ако тя няма нагласа за по-задълбочени отношения, каквото и да правиш, няма да постигнеш резултата, който искаш. Тя трябва да се осъзнае САМА, за да почне да приема .. и предава.

А това че е патологична лъжкиня да не го коментираме... Изобщо как не си загубил доверие в нея ... то бива, бива изневери, но тя го прави постоянно и по всякакъв повод. Това, че си бил хладен, не ми се вижда много резонно обяснение. Просто тя няма същите сериозни намерения, каквито ти имаш към нея.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Да,да аз го разбирам това ,знам че не трябва да бъда с нея ,че не е момичето за мен.Не съм някакво дете разбирам ги тези неща,но просто не искам да я нараня,а знам,че ако и кажа,че това е всичко ще я нараня доста,когато стане дума за нещо такова ,тя ми казва веднага хубаво айде махай се като всички ,така е по лесно,знам ,че не съм лесна,но стой до мен и ще се променя,и почват едни скандали ... искам просто да остана в живота й Грижа ме е !

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Тя все едно не те е наранявала с изневерите нали... ? Изгубена кауза е няма смисъл няма да се промени пък и вечно ще си на тръни ще мислиш,че може да ти изневери във всеки един момент.Постоянно ще ревнуваш пък и не си заслужава явно послушай ни сложи край може да стане и по-зле.

Добре,тогава как да си тръгна ,без да я нараня и да си останем приятели ?

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    wtf, защо?! Тя те е предала, наранила те е , направо се е подиграла с тебе И ти искаш да си й приятел? Боже...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на bilqnavod
    НЕ СИ И ДЛЪЖЕН! Явно си много благороден човек. Мислиш за нея да не тръгне по лош път. Ако бях на нея въобще нямаше да имам очи да идвам при теб да се моля. Сгрешила е и трябва да си поеме последствията. Ако останеш с нея съм сигурна, че ще продължи да си върти същите номера зад гърба ти. Казваш, че е пиела, вземала наркотици... Такъв човек не може да бъде култивиран. Ако си свястно момче, ако държиш на себе си и имаш достойнство ще я разкараш. Не си и нито баща, нито майка да се грижиш за нея. Не бъди такъв благодетел. Ако не може да влезе в правия път, причината няма да си ти, а много други неща, в които не е възпитана от малка!

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    НЕ СИ И ДЛЪЖЕН! Явно си много благороден човек. Мислиш за нея да не тръгне по лош път. Ако бях на нея въобще нямаше да имам очи да идвам при теб да се моля. Сгрешила е и трябва да си поеме последствията. Ако останеш с нея съм сигурна, че ще продължи да си върти същите номера зад гърба ти. Казваш, че е пиела, вземала наркотици... Такъв човек не може да бъде култивиран. Ако си свястно момче, ако държиш на себе си и имаш достойнство ще я разкараш. Не си и нито баща, нито майка да се грижиш за нея. Не бъди такъв благодетел. Ако не може да влезе в правия път, причината няма да си ти, а много други неща, в които не е възпитана от малка!
    Съгласен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си