Първоначално написано от
Kapi90
Брат аз я питах ,защо ми е изневерила,защото съм се държал хладно през това време,имала когато ми е звъняла да ме чуе аз съм бързал да й затворя,всеки път когато е спала с даденото момче по нейните думи това е било само 4-5 пъти .. е било след дискотека,когато е била пила и била самотна .. !! За това с моя приятел,горе долу е същото ,защото е била много тъжна и наранена,когато съм я оставил ,а той е бил до нея, защото и той страдал за бившата му което не е така ,а той просто я е излъгал .. За това защо ме лъже с кого говори ,било защото съм щял да се нацупя защо в 2 сутринта й звъни някое момче ,а не е искала да се караме .. знам ,че не си струва ама все едно искам да я променя ,тя никога не е имала връзка,когато хората разберат ,че съм с нея всички са учудени ,защото се говори доста лошо за нея,кое истина ,кое не .. и не знам опознах я ,и не е такава ,но прави доста грешки ,ама аз съм на 22 и не знам не съм сигурен,дали си заслужава да й покажа,че има много по хубави неща от дискотеките и необвързващия секс ..