.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от Kapi90 Виж мнението
    ... а аз чух ,че тя говореше с момче .. попитах я няколко пъти с кого говори ,тя ме убеждаваше ,че е говори с нейната приятелка,при което аз избухнах започнахме да се караме и аз не се сдържах започнах да говоря за изневерите й ,за лъжите й ,започнахме да се караме ,тя започна да плаче...
    Момче,как си могъл да направиш такава глупост?Защо си се скарал за нищо с нея ... а мина ли ти през ума че наистина говори с приятелка , но момичето е просто по-мъжествено с дебел глас ? Think about that ! =D>
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Добре,тогава как да си тръгна ,без да я нараня и да си останем приятели ?
    НЕ СИ И ДЛЪЖЕН! Явно си много благороден човек. Мислиш за нея да не тръгне по лош път. Ако бях на нея въобще нямаше да имам очи да идвам при теб да се моля. Сгрешила е и трябва да си поеме последствията. Ако останеш с нея съм сигурна, че ще продължи да си върти същите номера зад гърба ти. Казваш, че е пиела, вземала наркотици... Такъв човек не може да бъде култивиран. Ако си свястно момче, ако държиш на себе си и имаш достойнство ще я разкараш. Не си и нито баща, нито майка да се грижиш за нея. Не бъди такъв благодетел. Ако не може да влезе в правия път, причината няма да си ти, а много други неща, в които не е възпитана от малка!

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    НЕ СИ И ДЛЪЖЕН! Явно си много благороден човек. Мислиш за нея да не тръгне по лош път. Ако бях на нея въобще нямаше да имам очи да идвам при теб да се моля. Сгрешила е и трябва да си поеме последствията. Ако останеш с нея съм сигурна, че ще продължи да си върти същите номера зад гърба ти. Казваш, че е пиела, вземала наркотици... Такъв човек не може да бъде култивиран. Ако си свястно момче, ако държиш на себе си и имаш достойнство ще я разкараш. Не си и нито баща, нито майка да се грижиш за нея. Не бъди такъв благодетел. Ако не може да влезе в правия път, причината няма да си ти, а много други неща, в които не е възпитана от малка!
    Съгласен!

А и окей, всички са я изоставяли. Кажи й, че ако не иска да си поредния, който я изоставя, тя трябва малко да си оправи поведението. Постави условия, бъди непоколебим. За да е с теб, за да си до нея - спира наркотиците, развратното поведение и т.н.
    Не може само да взема.. Трябва и да дава.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Братле, стегни се. Опитай се да се погледнеш през чужди очи и ще видиш колко жалък изглеждаш. Буквално падаш в краката на момиче, което се е подиграло така с тебе...

^well, that's love...

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    wow......такива като тебе са рядкост.
    Не искаш да я оставяш,за да не бъде наранена.....

Еми казах й ,че не мисля,че ще се промени и ще спре да ме лъже и тя ми каза,добре тогава няма смисъл.И аз й казах така е ,тя си тръгна и ми каза .. "Сега като пак стана необвързана в фейсбук ,всички ще ме питат какво стана,постоянно си сменям статуса с теб ,това е всичко не ме търси повече " ..xaxa потресен съм ,ама мерси на всички де и не е любов ,беше любов просто ми пука и съм загрижен.

ох, горката жертва :д
    сакън да не поеме отговорност за действията си :д
    лололол
    не губиш много от нейната липса.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Никой не я бие по главата да си обявява статуса във фейсбук. Излагацията си е само за нея. Да е мислила на време.

xaxaxa мани ужас аз съм потресен ,вече ме избива на смях ,извинявам се ,че ви занимавах с глупостите си :P

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Нещата вече не са същите, не го ли забелязваш? От ясно по - ясно е, че й нямаш доверие и то с право. Аз не бих могла да погледна в тия очи, които са твърдели, че ме обичат, а след това да разбера, че е легнал с друга. Някак, не държи на теб, иначе нямаше да се стигне до изневяра. По - добре я зарежи и продължи напред. Няма смисъл да се тормозиш.

Голям фен Аватара на notlike
    Братле, иди при първа възможност и я черпи една бира - хвърля цялата вина върху теб, ти си негодникът, ти си гадният и прочие. Е, по-добра раздяла няма. Сега ще ти е по-лесно да я отхвърлиш от мозъка си. Ти си добър човек, но запомни едно - прекалено добрият и Богу не е драг. Не бъди мекушав, понякога е по-добре да вземеш тежко, но твърдо решение, отколкото да се мотаеш и да губиш ценни мигове от живота си. Не си й баща, за да я учиш как да живее. А и има една теория, която аз изрично спазвам - учи себе си как да живееш, ако другите видят, че успяваш, и те ще почнат. Не можеш да я накараш да се промени, ако тя отвътре не иска промяната. Успех занапред!
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    xaxaxa мани ужас аз съм потресен ,вече ме избива на смях ,извинявам се ,че ви занимавах с глупостите си :P
    Дано да го мислиш.

Супер фен Аватара на djipsito
    Смятай! Седнала да се притеснява за статуса във фейсбук...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Да ,ама всъщност още седи обвързани ! xaxa и май не е разбрала какво й казах,защото ми звънна и каза "много ми се спи утре ще се чуем ,мило обичам те "

Значи по тая логика следващия път когато нямаш време да говориш с нея ,примерно щото си в командировка някъде в някой забутан град и се бъхтиш за нея и 2те ви нещастни деца тя ще преспи с някой "само 4-5 пъти .." и после ще ти каже : Ти постоянно бързаше да ми затвориш телефона и бях самотна ^^ .
    Според мен това е само оправдание. И аз съм била лишавана от внимание за седмица или повече, когато приятеля ми е заминавал някъде, но не съм си и помисляла да си легна с някой друг за утеха, защото уж съм самотна. Т'ва са BULLSHIT и колкото по-рано го разбереш и я оставиш тая разпоретина (с извинение) , толкова по-добре за теб.
    А и не знам как още можеш да я прегръщаш,целуваш или да спиш с нея като знаеш, че е била с друг.

П.П И добре ,че си се осъзнал на време да я оставиш
    Последно редактирано от mirorforse : 10-17-2012 на 06:43

Хаха да,да определено ,аз съм повече от потресен,когато се разделят 2ма души просто излизат много неща наяве и съм в шок ,от това човека с който съм бил какъв е,и най-вече аз какъв съм станал ,щом съм бил с този човек,но .. всеки си понася последствията от изборите си

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Лол, малко егоизъм няма да ти дойде в повече, пич.
    Чакай, бе, то дори не е егоизъм.
    Я спри да гледаш чуждия гъз .. тва твоето е като стокхолмския синдром.
    Бягай надалеч, а тя да се спасява.
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си