- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да я накарам да ми пусне?
С приятелката ми сме заедно от 2 години и се опитвам да и намекна за секс, но тя се отдръпва. Мисля че още я е страх. Помагайте !!!
На по колко години сте?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Зависи на по колко сте и девствена ли е.
Ако сте на по 14-15-16 и е, продължавай да намекваш отвреме на време докато не ти се отвори парашута и тва е..
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
Две години сте заедно и не сте правили секс? Уау..
Вие на по 12 ли сте? Как сте от 2 години заедно, а не сте правили секс?!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ахаха, ми тя сигурно за мезе те е взела, освен ако не сте някакви малки и ходите от още по-малки.
И, за всеки случай, "накарам" е доста кофти дума ; ) "Предразполагам" ми звучи по-добре .. не все едно ще насилваш, а ще убеждаваш!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Хубаво, бе, как се издържа 2 години без секс и то във връзка? :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Отвори деликатно темата и виж какво мисли.
Или един ден, просто започни да я целуваш, направи всичко възможно да пожелае да го направите и ако стане - стане. Някак, разбирам една година поне да изчакаш, да е сигурна в теб и така нататък, ама две години вече ми се вижда прекалено.
С хлороформ
Зависи тя на каква възраст е, ако е малка недей да и досаждаш много много с тази тема не ти казвам да не намекваш, но не я потискай чакал си 2 години сигурно ще можеш да почакаш още малко, пък според мен няма нищо в това,че имате такава дълга връзка и не сте го правили, не е нещо анормално или нещо за което аз бих се учудила както другите! Щом си я чакал значи доста я обичаш,но ако сте малки или ако тя е малка (12-13г.) и ако се отдръпва не и се натрапвай то с времето ще станедаже може да е в момент когато дори ти не очакваш. Вярвай тогава чувството и споменът ще е многократно по приятен отколкото да се разберете кога и как да го правите..
Оставяй я на момента. Интимни партньори и секс колкото искаш по улиците и спалните, ти ще седиш на пост и молитва 2 години.
Тогава искам да ти кажа това:
http://www.youtube.com/watch?v=6vwNcNOTVzY
Връзваш я и почваш да я клатиш.
Ами щом сте от 2 години заедно не сте ли говорили , питай я направо чуства ли се готова за секс или нещо такова . Но може да останете само двамата за започнеш да я целуваш да я пипаш тук там и тн.
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Аз не бих се занимавал с подобно момиче... 2г. ?!?!?!
Добре 2 години дори на мен ми се струват адски много ... а аз съм върха на морала що става дума за правенето на секс рано
Да сте малки... колко да сте малки, като знам сега как се смята, че си малък за секс, ако си на 12 ... вие да не сте в детската градина ?![]()
Трол е човека бре, иначе досега щеше да си каже на колко е.
Аз искам връзка точно с такова момиче, което не иска секс, ако има желаещи да пишат на ЛС