- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесва ми, че тя е в гипс
хахахаха това е най лудата история която съм чел. Пич ти си се влюбил в гибса и![]()
![]()
Никъде не си споменал, че нямаш пари да си купиш хапчета![]()
Нещото се казва "feet fetish / foot fetish", но това за гипса вече е извратено. Да ти харесва гипса? Да искаш да го пипаш? Махнат ли й гипса ще видиш как изглежда неизползван крайник. (Разгледай в Интернет какво става след махането на гипса.)
Чупиш и и другия крак и едната ръка и почвате анален.
По-дебилски мнения не бях чел от както затвориха impulse.bg
btw; не ме кефят новаци като calx със истории случили се в болното им подсъзнание...
@calx нито си интересен, нито забавен. Върви си стискай пубертетското акне не ми се прави на "кой съм аз"
Последно редактирано от w0rmbg : 10-19-2012 на 21:03
Акнето не се стиска, така се влошава...
късно ми го казваш, но и без теб го разбрах....:Д :Д за огромно съжаление...моята баба когато бях малка за различни неща често ми казваше: не е смешно, а ТРАГИЧНО!! :хх
като бях на 5 и поливах на баба ми цветята с бира...
ееее....ма вече не съм на 5... но може и баба ми да си е мислила същото..:Д :Д
Едва си спомням когато аз бях на 5. С хан Аспарух тичахме по МАГИСТРАЛАТА и търсехме една французойка. Интересното беше, че си мислехме че французойка е марка магарета.
Не знам защо ти пиша неща от детството си, но ако не искаш да се заразиш, повече не общувай с мен (:
btw: На всеки пост ще поставям най отдолу МензиснатаМери, за да си спомням, че трябва да проверя колко теми е опсамилаЗАЩОТО ТЯ ИМА APPLE!
МензиснатаМери
хахахахаха...бтв ако ми беше скучно, щях да съм ти теглиал чертата...самият факт че не съм го направила, сещай се..
а как така приятелят ти от детството го няма, а ти все още си жив? интересно ми е..:Д
охххх, хахахахахХАХАХАХАХАХхахах хаХХАХАХАХхахххаХАхх!!!!!!!!!! !!!!!1
малко се разцепих от смях..моите съболезнования..:Д
Недай си боже утре да почнат да слагат Гипс-картон у вас , ще изнасилиш стените и майсторите(rofl) !