.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Question Срам ме е от мама!!

Здравейте, аз съм момиче на 14 години. Пред година започнаха да ми растат косми под мишниците. Не се забелязваха, но с времето станаха по-черни. Беше ме срам да кажа на мама. Аз обескосмявам краката и ръцете си с лентички. Опитах и подмишниците, но не става, затова взех самобръсначката на тате и си ги махнах, така няколко пъти. Знам, че е ужасно вредно, но ме е срам да й кажа. Аз я помолих да ми купи епилатор, но тя каза, че космите стават по-малко с лентичките. Ще ме посъветвате ли как да я помоля или какво да направя?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не използвай самобръсначката на бащата ти, не е хигиенично.

Купи си сама.

А космите ми няма ли да станат много груби със самобръсначка?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ще станат, да. Но можеш да си купиш лентички. Или може просто да говориш с майка си да си купите епилатор.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Няма нищо срамно, и майка ти има косми под мишниците :д
    Ако не можеш да си ги махнеш сама с лентичките и те е срам от майка ти, отиди на кола маска- не е скъпо и дълго време няма да ти растат.

Нещо не разбрах какъв е проблемът?

Няма какво да те е срам. И не ползвай самобръсначката на баща ти, купи си твоя. Много боли там с лентички или епилатор.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

От какво по-точно те е срам? Ако те боли с лентички там-кажи и да ти вземе самобръсначка! И тя е жена като теб- не е по-различна с нищо. За това не трябва да се срамуваш за НИЩО! Говори открито и това е .

Голям фен Аватара на Богиня
    Кво се смеете, бре?! И мен ме беше срам от мама, ама за съвсем други неща.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Няма какво да те е срам. И не ползвай самобръсначката на баща ти, купи си твоя. Много боли там с лентички или епилатор.
    Не боли толкова.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Не използвай самобръсначката на бащата ти, не е хигиенично.

Купи си сама.
    ^ :X
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Една самобръсначка е стотинки. Отиди и си купи сама.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на scrooper
    А майка ти няма ли епилатор?
    always late but worth the wait!

Еми като те е срам ходи космата, тука няма кой да дойде да каже на майка ти какво да ти купи, сама трябва да го направиш. Или си спести пари от закуски и си купи сама.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Ммм...не разбирам кво трябва да те е срам! Или както ти каза Holly " ходи си космата" или си купи сама! Стига бе,на 14 си,а не можеш да си купиш една самобръсначка ли ??!! Че то аз вчера си купих нова бръсначка,щот старата се изтъпи. И да,с епилатор страшно боли! Веднъж пробвах краката и едвам не умрях!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Аз и до ден днешен не съм си говорила с нея по този въпрос.
    Купувам си сама и действам.
    Не виждам защо майка ми трябва да знае, че се обезкосмявам еди-къде си.

Голям фен Аватара на Starless
    Отиди тайно на козметик тогава, щом не искаш да разбира.. 2-3-4лв. някъде струва процедурата и е трайно, не като със самобръсначката.

П.П Мисля, че повечето не сте схванали проблема на момичето.. не е, че не може да си вземе самобръсначка, а че не иска космите и да станат твърди.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Аз и до ден днешен не съм си говорила с нея по този въпрос.
    Купувам си сама и действам.
    Не виждам защо майка ми трябва да знае, че се обезкосмявам еди-къде си.
    AmoreMio,и аз съм така! Купувам си самобръсначка и туй-то!
    По темата: Иди в магазина и си избери най-обикновена самобръсначка.Очевидно не е правилно да използваш самобръсначката на баща ти! Това е лично-все едно да си миеш зъбите с неговата четка. И да-космите ще растат по-груби ,но ще се бръснеш редовно и това е. Можеш да пробваш и с кола маска. Но като за начало-с самобръсначката. Айде,успех с купуването на бръсначката.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Майка ти явно не е запозната с епилаторите,щом ти е казала,че от епилатора няма да ти станат по-малко космите.И от какво те е срам,все пак и майка ти се обезкосмява,всеки има първи път.Купи си хубав епилатор и махай навсякъде с него.С тея лентички ти излиза много скъпо,а епилатора ще го ползваш с години.

Мега фен Аватара на Chacho
    Самобръсначката на баща ти, разбираш ли. Другия път и гъза си обръсни с нея, пък човекът да се чуди що му мирише на лайна. Бати хигиената.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на mlf
    Значи не обиждайте момичето, просто е направила грешка от незнание.
    Първо, миличка, няма от какво да те е срам пред майка ти ... тя винаги знае какво е най- добре за теб и ще го направи и Второ ... отиди до магазина и сама си вземи самобръсначка ...

Кво стана??? Взе ли си самобръсначка??

Голям фен Аватара на EternalDream
    На 14 години си и те е срам. Не бива. Майка ти също е минала през този период, знае какво е. Просто отиваш и й казваш, ако искаш съвет. Иначе, под мишниците най-лесно е със самобръсначка. Вземи си твоя.

Ti se pritesnqvash che shte ti stanat grubi kosmite ako izpolzvash samobrasnachka. Ami togava izpolzvai epilatora na nqkoq priqtelka i ako ne te boli, pogovori s maikati da ti vzeme ili si saberi pari. Ne sa skapi. Moqt e 58 lv. S lenti ne sam probvala, no nqma i da probvam, zashtoto s epilator mi e mnogo udobno. Ako mislish che mnogo te boli s lenti ili epilator , trqbva da si kupish samobrasnachka namash drug izbor. uspeh

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си