.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Обица под езика

Много искам да си сложа обица под езика, но незнам какво ми трябва, защото ще ми я сложи един приятел и искам да знам какво точно ми трябва да си купя..
    Искам да знам и дали боли много?
    Каква обица е най-хубаво да си взема?

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от adoreher Виж мнението
    купуваш си абокат 16ка, обеца, сандрин и ако не носиш на болка-малка ампула лидокаин
    стелиризираш обецата, жабуркаш с лидокаина, дупчиш, готово.
    ....
    Последно редактирано от Зайче.. : 10-16-2012 на 19:53
    http://ask.fm/iwwkaa

а трябва ли да си взема Сандрин(май така се казваше) и мога ли да се пробия сама?
    А много ли боли?

в цитата, който постнах пише, че трябва и сандрин

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Трябва една седмица да промиваш със сандрин, болката е минимална.
    Съмнявам се, че ще успееш да завиеш топчето на такава:

обица, пробвай с такъв тип:

каква е по-хубаво да си сложа

Град
    BG
    Няма значение, стига да е извита.
    Правите обици оказват напрежение и може да ти се скъса ципата.

абе наскоро ми бяха казали, че от това може да се парализира езика. та, искам да попитам вярно ли е? ..

добре.. мерси много и последен въпрос ако се пробивам сама какво може да стане или е по-добре да отида в студио
    Последно редактирано от bibulinka : 10-16-2012 на 20:42

Град
    BG
    Да се пробиеш накриво и да е грозно.
    Да се пробиеш прекалено напред и ципата да се скъса.
    Да ти треперят ръцете и да си забучиш абоката по езика/венците/не където трябва.
    Да се паникьосаш и да спреш по средата.

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Аз не успях да си прекарам пластмаската на абоката, ама се продучих два пъти, само с иглата
    Голям яд!
    Come on skinny love just last the year...

Град
    BG
    И сложи ли обица в крайна сметка?

Да ви се похваля вече имам обица много и се радвам.. :P

Град
    BG
    Честито, може да постнеш снимка

da vi pitam az sum nova i mn iskam da si sloja obeca no me e strah moga li da q skasam dokato se probivam??

Мега фен Аватара на tori
    Не, те ципите под езика никога не се късат. Айде помисли малко можеш ли, не можеш ли. Те пиърсърите понякога късат, кво остава за самичък в къщи. И не, не казвам, че е задължително, просто е напълно възможно.

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    ....
    kolko procenta lidokain polzvate

Такам.. аз вече имам обичка под езика и едно момиче ми я проби по следният начин:
    Проби ми една дупка с игла за шиене, и тъй като тя беше твърде тънка след това разширихме дупката със клечка за зъби .. За да не ме боли се жабурках с Листерин мисля че се казваше, вода за уста, от която ти изтръпва устата..
    Жабуркам се с този листерин, защото ми казаха че убива микробите и може да се дензифекцира с него.. В момента ми е първа вечер с обицата и ме боли и още не съм свикнала и се чудя дали да я махна за през ноща.. много ми е неудобно като ям и имам чувството че ще ми се скъса ципата.. Възможно ли е? И имате ли представа за колко време зараства ?

Зависи и от ципата на някои са им малки и са трудни за пробиване.. Имах 3 години с права обица, дупчиха ме приятели. Не боли освен ако не се пробие капиляр. Първите 2-3 дни храненето е по-сложно иначе ядове няма.. :3

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Bilyana20 Виж мнението
    Такам.. аз вече имам обичка под езика и едно момиче ми я проби по следният начин:
    Проби ми една дупка с игла за шиене, и тъй като тя беше твърде тънка след това разширихме дупката със клечка за зъби .. За да не ме боли се жабурках с Листерин мисля че се казваше, вода за уста, от която ти изтръпва устата..
    Жабуркам се с този листерин, защото ми казаха че убива микробите и може да се дензифекцира с него.. В момента ми е първа вечер с обицата и ме боли и още не съм свикнала и се чудя дали да я махна за през ноща.. много ми е неудобно като ям и имам чувството че ще ми се скъса ципата.. Възможно ли е? И имате ли представа за колко време зараства ?
    Ще те боли като си ръгаш разни мизерии из устата. Тези езици на пътя ли ги намерихте?! Клечка за зъби, игли за шиене... Бог знае колко чорапи е зашила тая игла. Има абокати ако толкова не ви се дават 40тина лева за студио. Как искаш да не те боли, като си разширила дупката с клечка? Отделно дето мястото е слабо и нежно и може да се скъса дори рпи пиърсъри, кво остава след игла и клечка.

Град
    BG
    Проби ми една дупка с игла за шиене, и тъй като тя беше твърде тънка след това разширихме дупката със клечка за зъби ..
    Абе вие БОЛНИ ли сте бе?!
    Клечка за зъби, втф.

С каква обица си? Няма да се учудя ако кажеш безопасна изла или нещо от сорта...

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    вие не сте добре.
    отиди при специалист
    в студио

ретарди

Мега фен Аватара на baby_baby
    Боже ще припадна направо вие нормални ли сте ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си