.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на Illusion772

Нужда от съвет

Здравейте . Аз момче на почти 17 и имам нужда от съвет. Ето я историята ми напоследък с едно момиче си пишем виждаме се в училище говорим и почти каквото се сетите . Та проблема ми е че пред горе-долу година преживях една доста тежка връзка с друго момиче (ако въобще може да се нарече връзка).Та цялата тази простотия ме нарани много нека да кажем и че направих много грешки, и сега сякаш имам страх от това което съм започнал с новото момиче. Другата ми дилема е че тя е по-малка от мен (3години) , честно казано тя е умна,красива меко казано надминала възрастта си . И така смесени нещата много много ме плашат , и непрекъснато се питам Дали няма пак да прецакам нещата или Дали няма повторя нещата от първата ми връзка само че този път аз да съм идиота . Та просто имам нужда от съвет защото никои не забелязва това понеже доста добре го прикривам , пък и се съмнявам че някои би ме разбрал . Пишете също ако имате опит във връзките с разлика във възрастта .
    Благодаря предварително

Здравей! Бил съм с момиче 3 или 4 години по-малко от мен, лично мнението ми е, че повечето не знаят какво искат. Много лекомислено се държат, естествено зависи и от човека. В случая момичето за което говориш, може да се е осъзнало и да е сериозно. Другото което е, докато се питаш и чудиш, дали ще стане така или така и ще се страхуваш от нов провал, може да изпуснеш много. Преодолей предните грешки, опитай да ги игнорираш и започни от начало, но самоуверено. Трябва и много да се внимава, за да не ти наранят чувствата отново. Няма как иначе Имай надежда, но не залагай всичко, знае ли се все пак, може да излезе по-хубаво от колкото си очаквал.

Успех!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    На 14 (по моите сметки тя е на толкова) не знаеш боли ли те, сърби ли те. 3 години не е голяма разлика в по-зряла възраст, според мен на тези години си е много.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Да ходиш с 14 годишна не си е работа. Не я познавам, ама ту ги сърби, ту ги боли - не знаят к'во искат.
    Твоя си работа, де.

Както казаха преди мен наистина не е работа да ходиш с 14 годишна. Ще се позабавлява с теб и в един момент ще реши, че вече не си и нужен , след което отново ТИ ще си наранения и ще търсиш грешката в себе си. На тази възраст за колкото и "зряла и надминала годините си" да я мислиш тя си остава едно неосъзнато дете, което не знае къде го сърби и къде го боли (както се изразиха преди мен).

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Действай смело.
    Не можеш цял живот да бягаш от нещо, което може би ще те направи щастлив. Миналото си е минало и е глупаво да го замесваш в настоящето и евентуално в бъдещето. Каквото станало - станало, то си назад във времето и вредиш на себе си и на евентуалното си щастие, губиш.

Не му мисли много.
    Има ги чувствата - давай. Единствено живота може да покаже какво ще се случи. А не си бил единствения, който е бил наранен и уплашен, но всеки го преодолява, стига да има желание.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Действай смело.
    Не можеш цял живот да бягаш от нещо, което може би ще те направи щастлив. Миналото си е минало и е глупаво да го замесваш в настоящето и евентуално в бъдещето. Каквото станало - станало, то си назад във времето и вредиш на себе си и на евентуалното си щастие, губиш.

Не му мисли много.
    Има ги чувствата - давай. Единствено живота може да покаже какво ще се случи. А не си бил единствения, който е бил наранен и уплашен, но всеки го преодолява, стига да има желание.
    +

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Действай смело.

Не му мисли много.
    Мхм, давай
    Come on skinny love just last the year...

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Действай ! Миналото си е минало! Щом момичето е свястно и се чувстваш добре покрай нея, не му мисли толкова. Успех
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Голям фен Аватара на Illusion772
    Благодаря на всички ви за мненията и съветите ,май ми вдъхнахте малко кораж

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от Illusion772 Виж мнението
    кораж
    Действай тогава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми