- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли влюбени майна
влюбена съм винаги...смешно и безобразно...но съм такава, иначе се отегчавам...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
нема баце
Има има <333333
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
лесно се обърквам от поведението си...когато всичко е наред, всичко е наред...когато обаче не е, възвръщам част от трезвото си мислене и спирам пак да харесвам хората и да виждам пеперудки и греещо слънце
а неиното излъчване ми е мечта...няма да го докарам такова никога май за съжаление...цинизмът щеше да ми отива много повече..
Внимавай. В периодите, в които нещата не са тип-топ сме склонни да се оставяме на мислите си, да си правим заключения, от жаждата да намерим някакво решение за лошото ни настроение. А настроението си е настроение - идва едно, после изчезва, замества го друго. Точно когато ни връхлетят лошите емоции, депресията или апатията, сме склонни да си мислим, че гледаме на нещата трезво, а всъщност се вкопчваме като коне с капаци в моментните си чувства.
С други думи, винаги сме на лоши и добри вълни. Но дали ставаме слепи, когато нещата са наред или ослепяваме, когато се пропука хармонията?
Малко спонтанно се намесих, надали търсиш съвет, но просто думите ми бяха на устата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Съвети и когато искам, пак не ги слушам обикновено...
Пусни една тема, ще ти напиша подробен отговор, тука само разводняваме...живота на влюбените...